RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.6.2019 23:56:20)

Meni se Limunada cak i svidja 😊

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.6.2019 23:59:11)

Ivanka, šta je sad Limunada?[sm=smiley22.gif]

Pari, ja nemam problem da mi deca čuju svašta. I ja sam, pa sam sama izabrala šta mi se sviđa. Ali, baš sa 8 godina da to čuje od trenera...I još ispadneš idiot koji se folira kada napišeš da nisi oduševljen. Ako ne slušaš tako nešto mora biti da se foliraš. [sm=hudicek1.gif] I u našoj kući se ta vrsta muzike stvarno ne pusta. Mi svašta volimo, ali tako nešto ne. N i M su, za put kroz Makedoniju i Grčku naručili da im narežem Jax Jones npr. Bruno Mars. Niki čak voli i ovu novu pesmu ,,Nothing breaks like a heart'''', koju ja ne volim, ali dajem mu da gradi ukus. Imaju i faze sa Ž.Joksimovićem npr. Vole grupu Metallica i Nightwish, to je od mm i mene, takođe. Ja volim Vivaldija, oni ne. Ok, imaju pravo. Santana im se sviđa, Željko Vasić,...Dajem sve što im se sviđa, ne ubijam im individualnost uopšte. ali, ovo prosto nismo čuli. I odmah si budala, pa još licemerna budala. [sm=hudicek1.gif] Takvima bih svašta rekla, samo kada mi dete ne bi ostalo u klubu.[sm=smiley36.gif]

Bubulence, da, čuju i u vrtiću. Posebno kada idu na izlete.

Maslacak15 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 0:22:28)

ko kaze da ringeraja nij obrazovna platforma😃morala sam da konsultujem you tube i sad znam i ja sta je Limunada😂 moram priznati to sam propustila. i nisam puno propustila. ali 67 miliona klikova, ozbiljan hit. a pesma truba. ja sam pravi gastos priznajem, samo se ne druzim sa istim. ali volim da cujem pravu cirilicu sa cime Limunade nemaju veze naravno. ali razum vas sta vas brine

i mene bi verovatno. jako smo posrnuli kao drustvo.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 0:24:25)

Reci su bljaks ali je ritam pravi letnji, zato mi se i svidja 😊

Maslacak15 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 0:30:06)

a ne volim ja. onda preferiram beyonce lemonade😂kad smo kod limunada. pre volim prave cirilice tipa miroslave, lepe, harise, itd ...ako sam u.cirilica fazonu. a realno nemam mnogo vremena z muziku zvuci izlizano ali je tako. bas slabo pratim. 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 0:37:32)

"Mali mrav" ce mi uvek biti u srcu😊
Mm slusa Balasevica i Zabranjeno pusenje, cita Bukovskog... 
Ja slusam heavy metal, Zdravka Colica, bosanske grupe 80tih, i obozavam viktorijansku knjizevnost, Keruaka i Orvela. Nespojivo skroz 😊
Obozavam Breninu pesmu Udji slobodno, i onu jednu pesmu od Raste... Lagana neka, kad bi je neko drugi pevao jos bolja bi bila. 
I ako me neko nagazi zbog mog stila nek se cuva. 
A te dziber viber grupe mogu samo da se.............. 😇..... Ignorisu

Maslacak15 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 0:55:49)

mali mrav je legendaran narocito prvobitni spot ako ste ga videle😂 ma ja slusam svasta a najvise nista trenutno. filmovi,.muzika i nazalost knjige su mi skroz ispali sa radara. doduse uspela sam da procitam 2-3 poslednjih par meseci. ne stizem. a jako  volim knjizevnost. citanje za poso ne racunam u tome i jeste problem. evo sad mi opet uvalise neke evaluacije projekata do srede je rok. pa kad imam viska vremena mogu to da citam😂 ali valjda ce doci druga vremena. idem da zavrsim gin i tonic pa odo u krpe.

bebilule -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 8:42:41)

Ma ja ne volim podjele i iskljucivost. To sto ja slusam, ne znaci da ne volim kafanu i narodnu. Mogu svasta ako je drustvo dobro. Kod mene svega. Imam prijateljicu koja je profesor gitare i divno pjeva. Smijala sam se, jedan dan odemo na neki festival, upadnemo u sutku, drugi dan sa kariranim stoljnjacima ona nam pjeva Ah, sto cemo ljubav kriti... :) Isto tako, razumijem i one koji ne mogu i koji slusaju jedno. Ali bas Limunade i Pauka...to fakat niti je muzika, niti je prikladno za klince. Cinge-cange. Ja sam slusala komsijsko dijete koje pjeva Ginem, ginem da ti skinem haljinu sto susti... Tako nekako. Ali ne mozes ih izolovati, klinci u skoli se naloze na neki hitic, imaju youtube, cuju jedni od drugih...

bebilule -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 8:44:47)

E da, ovu moju sarenolikost u dva dana sam zvala po bosanski merak i sevdah. Sutka iz meraka, sevdalinka zbog sevdaha. :) 

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 13:11:55)

Ma gde stavljate Miroslava i Eru u isti kos... Polomicu case od kristala je za mene hit veka, i nikada ni jedna pesma je nece nadmasiti ☺️. Mnogo volim tu pravu narodnu muziku. Npr, bas imam zelju da odem na koncert Miroslava Ilica i Ane Bekute. Sledeca zelja mi je koncert Galije... Ove sezone sam dosta pratila i Zvezde granda, i znam da ce sada svi prevrnuti ocima ali je bilo dosta kvalitetnih pevaca i pesama. Ziri necemo komentarisati, njih ne gledam. Ali odmosmo sa teme😁

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 13:28:35)

Bubi,ja i mm obozavamo Galiju [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 13:43:10)

Moja Maska mnogo voli pesmu Dodirni me, ali obradu sto peva ona Tijana... Znaci dete pada u trans kada je čuje 😂

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 14:01:54)

Ja volim da me pesma pogodi u dušu, uživim se u mnoge priče kao da su moje i često rasplačem 🙁. Pojavi mi se suza u oku.

Slušamo razne stvari, radio jat, naxi, s2, s3, play i tdi. D isto puno ulazi u suštinu. Počne da raspreda i prepričava šta se dogodilo i td. Voli  Tamo gde ideš neka te sreća dočekaaaa 😂

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 15:09:38)

Slazem se sa tim da je danasnja muzika, tacnije tekstovi pravi trash. 

Ja sam vise za strani pop, a kad je prilika za pravu narodnu muziku. 
Bubi, moj favorit je Jos te nesto cini izuzetnom 😊
Ex tu rock vise ne mogu da slusam nema sanse, brate mili slusamo ga vec 30 godina.
Rosi, i mene bas pogode neke pesme.
Moja deca vole Borisa Rezaka, Tonija. ..naravno zato sto vide od nas.

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 15:10:00)

Ex Yu rock

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 17:09:03)

Nije tema za istresanje, ali kada sam pred pucanjem...Boris Rezak...Moja si....
Nadam se da ste svi izasli iz negativnih faza, ja sam se malo odmorila, sklonila od svega, jako jako los period imam za sobom.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 20:42:17)

Jess, moze i ta pesma 😁... Moj brat je obozava!  Ma sve njegove su sjajne...

Voci, neka je taj period iza tebe... 

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 23:22:44)

Voci, samo neka ostane daleko iza. Ti gledaj napred. 

Ja volim Legende npr. Nikada se nisam lose provela, jer mi provod zavisi od drustva, a ne od muzike. Ali, sto rece Bubulence, gde nadjose E.Ojdanica🤔...Da je Miroslav ne bi mi bilo strasno. Pa jos, kao, hit. Na sledecem klipu N pokrio usi dok su ostali u transu zbog pauka.Jess, meni tako fali neka svirka, da bi i taj stari rok progutala bez problema.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 23:23:38)

Ja sada moram, na yt da vidim tog pauka... Tako de zove pesma? Pauk? 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 23:32:19)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ja sada moram, na yt da vidim tog pauka... Tako de zove pesma? Pauk? 

Ni ja ga jos nisam potrazila 😂

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.6.2019 23:35:23)

Videla sam, ali mislim da to nije to. Na yt je neka pesma iz 2003,god i nema sanse da je deci zanimljiva... Mozda je drugaciji naziv

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.7.2019 9:34:35)

Užas Smeško. I ja bih poludela. Mi smo potpuno operisani od takve vrste muzike i trudimo se da utičemo na Markov izbor dokle god možemo. Na rođendanima se sluša strana muzika ili domaći rok, ništa drugo. Kada slavimo u igraonici lepo kažem da ću im doneti cd sa muzikom ili eventualno kažem koju radio stanicu da puste. I apsolutno me ne zanima ako se nekome to ne dopada [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.7.2019 9:52:59)

Mi jos uvek insistiramo na decijim pesmama kada su rodjendani u pitanju... 

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.7.2019 10:09:24)

Da, bubi, i ja to napomenem. Dečije pesmice su uvek ok. Ma, bolje bez ikakve muzike nego slušati ta sr**a.

Znate šta, ja se sećam koliko sam pljuvala muziku 90ih ali sada, kada uporedim sa ovim što se danas snima, 90e mi zvuče skroz simpatično [sm=smiley36.gif]

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.7.2019 0:57:59)

Bubi, jeste iz 2003. Vidis, nikome nije logicno.😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>