smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.6.2019 23:59:11)
|
Ivanka, šta je sad Limunada?[sm=smiley22.gif] Pari, ja nemam problem da mi deca čuju svašta. I ja sam, pa sam sama izabrala šta mi se sviđa. Ali, baš sa 8 godina da to čuje od trenera...I još ispadneš idiot koji se folira kada napišeš da nisi oduševljen. Ako ne slušaš tako nešto mora biti da se foliraš. [sm=hudicek1.gif] I u našoj kući se ta vrsta muzike stvarno ne pusta. Mi svašta volimo, ali tako nešto ne. N i M su, za put kroz Makedoniju i Grčku naručili da im narežem Jax Jones npr. Bruno Mars. Niki čak voli i ovu novu pesmu ,,Nothing breaks like a heart'''', koju ja ne volim, ali dajem mu da gradi ukus. Imaju i faze sa Ž.Joksimovićem npr. Vole grupu Metallica i Nightwish, to je od mm i mene, takođe. Ja volim Vivaldija, oni ne. Ok, imaju pravo. Santana im se sviđa, Željko Vasić,...Dajem sve što im se sviđa, ne ubijam im individualnost uopšte. ali, ovo prosto nismo čuli. I odmah si budala, pa još licemerna budala. [sm=hudicek1.gif] Takvima bih svašta rekla, samo kada mi dete ne bi ostalo u klubu.[sm=smiley36.gif] Bubulence, da, čuju i u vrtiću. Posebno kada idu na izlete.
|
|
|
|