RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 22:17:08)

Oldži moja, sve znam... [sm=smiley13.gif] mene ta tuga često obuzme. Moje dete ni sestru ni brata, ni tetku ni ujaka, nikoga... ja sem mame i tate više nikoga nemam. Mm ima brata kao i da ga nema. I to je to...

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 22:23:23)

Razumem vas. Ali bože zdravlja, imaće u životu prave prijatelje na koje će moći da se oslone ❤

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 22:30:53)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

I zabu ucim da bude svoja sto je vise moguce. 
I tvoja Marija ce biti snazna, pa ima majku aamzonku 😊

Bebo, Ivanka [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
dođe čeljadetu tužno, kad shvatiš da nemaš nikoga, možda imaš al ipak
Znam moja Marija, ma to je bre zidina, stena, postojana je al i njoj će jednom trebati oslonac. Miš moj lepi, znam da može da se izbori al došlo mi je nekako tužno

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 22:33:59)

[sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 22:35:50)

Ane moja [sm=smiley31.gif] znam da znaš, ja imam brata i dobar mi je al eto... pisaću kad saberem misli
Rosita [sm=smiley31.gif] biće ljudi u njenom životu al ona mora biti stena stamena, nema nikoga bliskog dok ga ne nađe
eto, uhvatilo me nešto potužno pa tako pričam, izvinite me

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 23:12:34)

Ej, Olga, ne padaj u depresiju. Rodbinska veza nije garant bliskosti i ljubavi. Bolje par iskrenih ljudi, nego default rodjaka.

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 23:22:49)

IZVORNA PORUKA: smeško

Ej, Olga, ne padaj u depresiju. Rodbinska veza nije garant bliskosti i ljubavi. Bolje par iskrenih ljudi, nego default rodjaka.

Ma jasno Smeško al ipak najbliži nekako daju sigurnost. Znam da je moj brat "siguran" al nekako, mah ne znam ...
Sanjice moja [sm=smiley31.gif]

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 23:28:40)

Ma, znam i to. Htedoh da te utesim. 🤔Ja sam, kada sam otisla na poslednji cr, morala da zovem dvoje ljudi da daju krv za svaki slucaj, pre operacije. Zvala sam mm i mog brata. I shvatila stvarno da, ma koliko se retko vidjali, on je odmah tu za mene. Izasao s posla i dao krv u roku od pola sata. Znam...💖💖💖

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 23:51:26)

Znam draga [sm=smiley31.gif]
proći će me ovo al sad mi je teško ( kad treba ja sam uvek tu a kad meni treba hhhm, mami i tati kad treba grob srediti ja sa ta- tamo su i mamini roditelji i na bratovom imenu je al ja sam ta, valjda što sam žensko pa me stigne oko sitnice- ili možda i krupne stvari)
ajd sad kad sam krenula- ja nemam pojma šta se njegovoj deci dešava, njemu najbliži tašta-tast-svastika, što se mene tiče boli ga baš, ako mi snaja kaže ja znam. sad sam odlučila da ga ne zovem dok on mene ne pozove, jedino da uzmem nazad kosilicu ( moja ja pozajmila sam mu je a njegovu sam ja onomad kupila. ubio je i sad nema, malo je sebičan- em mlađi em muško al dobro, na sve se živ čovek navikne. Ja nisam znala da mu dete mora na fiikalnu, ja nisam znala da hoće da menja posao i tako
ah, pa ima taštu, tasta, svastiku, ja sam mu tu ko neka magarica koja će da plaća porez na zajedničku imovinu, da plaća rate kredita koje smo nasledili a on, on će da pizdi i da me zajebava a realno balavac
neka ga, kad završimo obligacione odnose ne mora ni da se čujemo. ako njemu nije stalo što bi meni?
i ako čujem nekoga da je zAOVA ovakva ili onakva jako ružne reči ću da joj kažem, mislim pa je l ja nemam peoblema, računa, dete , osećanja? neeeee ja sam zaova i moram da , mah
moja snaja je okej ali kad bolje razmislim
najbolje je sam sa sobom al ne možeš ni tako i onda šta?
Malo je sve ovo konfuzno ali takve su sad i moje misli i osećanja
volim ga jako ali čini mi se da me koristi beskrupulozno pa sam ljuta

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 3:44:00)

Mm ima takvog mladjeg brata. Ko zna mozda se to sve jednom preokrene.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 6:10:12)

Jao Olga, evo bar za brata te razumem... Imam jednog, dosta slicnog samo starijeg. Ne cujemo se po mesec dana, vidjamo na decijim rodjendanima i ostalim slavljima, eventualno kod mojih po nekad... On ne zna apsolutno nista sto se nama desava, niti ga zanima... Tako da nije garant da bi zvercica imala neku sigurnost i podrsku da nije jedinica, znas i sama... Zato sam ja molila Boga kada sam ostala trudna drugi put da bude devojcica, jer mislim da je jedino izmedju dve sestre neraskidiva veza...

U mom slucaju vise ni roditelji nisu ti na koje mogu da se oslonim. Ne znam sta se desilo poslednje 2,3 godine ali nikakav poseban odnos nemamo... Mm nema majku , oca vidja jednom godisnje...  Mozda smo zato nas dvoje toliko okrenuti jedno drugom, sto znamo da nikog drugog nemamo osim on mene i ja njega, i nasu decu❤️

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:08:36)

Konfiskovala sveki jutros kutiju sa ab da procita sta pise u uputstvu. Pa pita posle kad je vratila, koliko treba da pije ab? 
Kazem 5 dana. 
A ona ce na to, pih, pa ne mora bas 😬
Ćuti Bebo, ćuti, i radi po svom... 🤐😜

pari -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:12:16)

Jao boze ...svaka cas_t za cutanje...doduse i ja se trudim da se uzdrzim ali ja vidjam mpju svekrvu jednom u par meseci.  

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:13:23)

Hahhaha sledeci put prvo sveki da procita uputstvo pa da das detetu,sama da odneses kutiju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:15:01)

Kada vidjas sveki svaki dan,naucis da klimas glavom i cutis.I cekas da ode [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:18:00)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Kada vidjas sveki svaki dan,naucis da klimas glavom i cutis.I cekas da ode [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Biser po biser mir u kuci 🙂

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:18:01)

Hahhaha sledeci put prvo sveki da procita uputstvo pa da das detetu,sama da odneses kutiju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jok bre, nego odes kod sveki po terapiju 😂

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:25:27)

Najgore od svega je sto je ona medicinska sestra po struci, pa mi malo nije jasno zasto ima strah od lekova. 🤔

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:25:57)

Hahahha moja misli da zna vise od sina koji je medicinski radnik[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:30:49)

Ja to nikad nisam naučila [sm=smiley36.gif] zato mi i ne dolazi [sm=smiley36.gif] takođe medicinski radnik [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 12:32:44)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Jok bre, nego odes kod sveki po terapiju 😂

Njij cajevi i jabukovo sirce sve resavaju. 

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 13:08:02)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja to nikad nisam naučila [sm=smiley36.gif] zato mi i ne dolazi [sm=smiley36.gif] takođe medicinski radnik [sm=smiley36.gif]

Ana draga desavalo se i da ja nesto ne mogu da precutim,ali ne bih se svadjala sa njom zbog mm,cesto je on sam kritikovao kada treba.I moja vise ne dolazi,videla da ne radimo nista po njenom pa vise i ne pokusava da nas uci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 13:10:58)

Ova moja stavljena na ignore davno, ali to njoj nikako se ulazi u glavu, tj ona ne obraca paznju. 
Ona i dalje prica svoje. Jos je mm ucutka cesto.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 13:16:20)

Jabikovo sirce je i mojoj mami lek za sve... Sada u poslednje vreme i soda bikarbona 😂, za obloge, za ujede, za t... Za ribanje... Svekrivu nemam pa necu komentarisati😂

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.6.2019 13:19:17)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ana draga desavalo se i da ja nesto ne mogu da precutim,ali ne bih se svadjala sa njom zbog mm,cesto je on sam kritikovao kada treba.I moja vise ne dolazi,videla da ne radimo nista po njenom pa vise i ne pokusava da nas uci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja se ne svađam ali ne ćutim, pogotovo na neke gluposti koje priča. Ili prosto ignorišem pa vidi da me ne zanima. Mm tek nema živaca, mi smo od starta okrenuti nama i ne govorimo ni šta nam se dešava ni šta radimo a ona je osoba koja ako nešto ne zna onda će da izmisli. Tako da ima razne scenarije u glavi, u koje veruje, što je najgore. Kao Vučić, majku mu [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>