Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 23:51:26)
|
Znam draga [sm=smiley31.gif] proći će me ovo al sad mi je teško ( kad treba ja sam uvek tu a kad meni treba hhhm, mami i tati kad treba grob srediti ja sa ta- tamo su i mamini roditelji i na bratovom imenu je al ja sam ta, valjda što sam žensko pa me stigne oko sitnice- ili možda i krupne stvari) ajd sad kad sam krenula- ja nemam pojma šta se njegovoj deci dešava, njemu najbliži tašta-tast-svastika, što se mene tiče boli ga baš, ako mi snaja kaže ja znam. sad sam odlučila da ga ne zovem dok on mene ne pozove, jedino da uzmem nazad kosilicu ( moja ja pozajmila sam mu je a njegovu sam ja onomad kupila. ubio je i sad nema, malo je sebičan- em mlađi em muško al dobro, na sve se živ čovek navikne. Ja nisam znala da mu dete mora na fiikalnu, ja nisam znala da hoće da menja posao i tako ah, pa ima taštu, tasta, svastiku, ja sam mu tu ko neka magarica koja će da plaća porez na zajedničku imovinu, da plaća rate kredita koje smo nasledili a on, on će da pizdi i da me zajebava a realno balavac neka ga, kad završimo obligacione odnose ne mora ni da se čujemo. ako njemu nije stalo što bi meni? i ako čujem nekoga da je zAOVA ovakva ili onakva jako ružne reči ću da joj kažem, mislim pa je l ja nemam peoblema, računa, dete , osećanja? neeeee ja sam zaova i moram da , mah moja snaja je okej ali kad bolje razmislim najbolje je sam sa sobom al ne možeš ni tako i onda šta? Malo je sve ovo konfuzno ali takve su sad i moje misli i osećanja volim ga jako ali čini mi se da me koristi beskrupulozno pa sam ljuta
|
|
|
|