smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.6.2019 23:19:31)
|
Ivanka, po bodovanju izgleda nije vise bitno kakav si predavac, nego koliko dugo.😥 Upravo sam zapenila i kontrolisem prstice da ne odgovorim! *** ti i viber grupe i sve po redu!😡Zadnji je dan kampa kod N i trener kaci fotografije i snimke kako se provode. I piju sokice, grickaju i stize poruka:,,Krece pauk". Kakav pauk?! Ukratko, starija grupa u pubertetu peva neku pesmu Ere Ojdanica (morah da kucam na YT-u da bih ukapirala). I trener pise odjavljujemo se. Rekoh:,,I bolje da ne cujemo vise". Nikad cula pesmu. I onda se jave pametnice koje te isprozivaju da se foliras i da je to hit, sa pitanjem da ne slusam, mozda, Labudovo jezero? Rekoh:,,Ne, Labudovo jezero se gleda, znate, kao o svaki balet". 😡 Dete mi ima 8 godina i ne slusa Eru Ojdanica, jer ga ne slusam ni ja niti bilo ko meni blizak! Muka mi je vise od toga sto svako misli da treba da te ponizi i svasta ti kaze zato sto je bezobrazan! Muka mi je sto nemas prava da kazes svoje misljenje bez potrebe okoline da te naoravi budalom! **** vas Era Ojdanic, ja to ne slusam! 😡😡😡Ali, ocutah sve, jer cu N napraviti problem.
|
|
|
|