RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (21.6.2019 12:07:06)

Bubi, kao podstanar ne mogu da shvatim da se tako ponasaju. Ali znam da se ponasaju, jer nam gazda o takvima prica. Nama gazda posto živi u Becu dolazi na svaka tri meseca po kirije. Dusa nas boli kad mu damo tu cifru na ruke. Racune placamo svaki mesec. Nekad mm plati i ranije. Prvo to namirimo, pa sve ostalo.

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (21.6.2019 12:09:24)

Bubi draga,bas su bezobrazni.

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (21.6.2019 12:16:21)

Kad ovo čujem, jasno mi je što je nama gazda nakon 2-3 g spustio kiriju. Sve redovno izmirujemo, njemu uplatimo na račun, računi pre naših potreba. Ne znam, bubi, možda da uzmete ljude sa detetom, iako nije garant.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (21.6.2019 12:27:55)

10 godina sam bila podstanar, dusa me bolela za svaki dinar, i uvek im bilo malo.
Mislim da treba traziti kaparu od bar 200e u slucaju da ne plate racune na vreme. 
Kopije licne karte obavezno, ako su studenti, i od roditelja, da imas koga da zoves i ganjas ako dodje do duga. Moji kumovi nista od toga nisu imali, verovali stanarki a ona se preko noci iselila sa dugom preko 100000. Nista nije placala. A oni verovali pa nisu kontrolisali. 

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (21.6.2019 12:50:07)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Bubi, kao podstanar ne mogu da shvatim da se tako ponasaju. Ali znam da se ponasaju, jer nam gazda o takvima prica. Nama gazda posto živi u Becu dolazi na svaka tri meseca po kirije. Dusa nas boli kad mu damo tu cifru na ruke. Racune placamo svaki mesec. Nekad mm plati i ranije. Prvo to namirimo, pa sve ostalo.

I mi smo podstanari ovde, u NS izdajemo, ovde rentiramo. Evo u martu bilo 5 god kako smo u ovom stanu, samo smo jednom kiriju platili sa danom zakasnjenja i to zato što smo bili na moru. Hteli smo pre mora da platimo ali tada gazdarica nije bila ovde. Imali smo i ljude sa detetom, to su ovi sto su se iselili i ostavili kljuceve u sanducetu, a stan bio komplet za renoviranje posle njih. 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 20:09:42)

Marija, da pratis ti tu temperaturu danas znas....
Marija, idi sad da joj izmeris temperaturu, cini mi se da je topla. A kad ste joj dali sirup? Koliko sirupa joj dajete? Isto kao prosle godine, nije mi to dobro... 
A gde je onaj krompir sto sam donela da joj narendas na rende i stavis u carapicu? Trazila sam ga malopre, nisam ga nasla... 
Iskulirala Marija ceeeeeeo daaaaan 😊

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 20:32:14)

Svaka cas_t!

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 20:51:27)

Jel sveki [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 20:59:51)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Jel sveki [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Daaa, dodje tako da vidi dete, cudi se, krsi ruke, cokće.... 

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 21:10:56)

Samo se suzdrzavaj,odgovaraj na pitanja kratko i cekaj da ode [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 21:12:29)

Samo se suzdrzavaj,odgovaraj na pitanja kratko i cekaj da ode [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Samo je kuliram,, milina 😊

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 21:15:39)

Naucila si kako da se postavis.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 21:19:45)

Naucila si kako da se postavis.

S godinama dodje i pamet 😊

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 21:20:25)

Bas tako [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 21:35:29)

Marija, tek sada sam otkrila kako se zoves😂😂😂

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 21:39:25)

IZVORNA PORUKA: bubulence

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 22:01:13)

A sto bi tek istresla neg energiju  zbog toga sto me zovu po imenu a ne po nadimku, kako me vas celi svet zna..... 😱
A novu snajku zovu po nadimku koji isto nema veze s vezom ni sa njenim imenom. Ali ja cu biti i ostati MARIJA! 

veselicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 22:14:56)

Bar ti ne persiraju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.6.2019 22:19:36)

To bi bio vrh vrhova 😂

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 9:58:35)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

A sto bi tek istresla neg energiju  zbog toga sto me zovu po imenu a ne po nadimku, kako me vas celi svet zna..... 😱
A novu snajku zovu po nadimku koji isto nema veze s vezom ni sa njenim imenom. Ali ja cu biti i ostati MARIJA! 

Ivanka imas najveceg grlisu na svetu od mene, imenjakinjo! Jake smo mi zene, samo kuliraj!

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 10:12:10)

Grlim vas ja obe sa tim imenom❤️ 

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 10:18:09)

Bubulence [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 20:54:58)

Danas sam nekako shvatila da moje dete nema nikoga osim mene i oca joj da se osloni. Došlo mi je nekako tužno.
Sad tražim način ako mogu da je još nekako očvrsnem a ona je moja stena kamena.
I tako, svi smo ustvari sami

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 20:56:25)

Oldži ❤

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.6.2019 21:14:32)

IZVORNA PORUKA: Olga75

Danas sam nekako shvatila da moje dete nema nikoga osim mene i oca joj da se osloni. Došlo mi je nekako tužno.
Sad tražim način ako mogu da je još nekako očvrsnem a ona je moja stena kamena.
I tako, svi smo ustvari sami

Eeee, moja Olga, ja sam to shvatila jos dete kad sam bila, sa nekih 10ak godina...
Samo u sebe mogu dazse pouzdam, pa mamu, sestru, baku i deku po mami. Njih dvoje odose ostasmo nas tri... Dovoljno... I dalje smo jedna drugoj kamen temeljac. 
I zabu ucim da bude svoja sto je vise moguce. 
I tvoja Marija ce biti snazna, pa ima majku aamzonku 😊

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>