eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.3.2019 20:55:02)
|
Posto ne nadjoh slicnu temu, pisacu ovde. Naime, ja nosim djevojcicu i kad me neko pita znamo li sta je, ja kazem, na to je komentar odmah:” Ma, to ti je djecak”, tipa nosim nisko, imam bolove, tako je sa djecacima. Aman ljudi cemu🤬😡? To je nase dijete, vazno je da je zdravo, ne razumijem zasto je vazno da je musko??? Ja sam strasno nervozna, ali mi u zadnje vrijeme mozak popise ljudi sa tim pricama, tipa kako su tamo nekoj rekli da je curica i ona rodila djecaka, pa dobro neka je. Ludim stvarno, ne razumijem.kauem muzu, a sta da kazem da je djecak, kladim se da niko ne bi rekao da nije, da je djevojcica.Pa, ja smatram da je svako dijete dar od Boga, pa zar je jos uvijek vazno da je “musko”? Zasto? I ja im kazem da je nama bas drago da je curica, ja stvarno ne razumijem sta to “fali”, zenskoj djeci? Uffffff😡😡🤮🤮 Ne bih da me neke mame pogresno razumije, koje imaju djecake, ja stvarno nemam nista protiv niti jednog pola, jer pobogu, DIJETE, je nesto neprocjenljivo.
|
|
|
|