RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.3.2019 21:47:32)

Ma eco, kome ti uopšte polažeš račune? Teraj svoje i gotovo. Joj kako me to nervira. Ja sam više puta rekla da preferiram dečake ali potpuno neki polunesvesni motivi su mi iza, druga tema. Kad čujem tako nešto, uhhh! Vidim često i unuče se preferira da bude muško ili čak pravi razlika između unučadi od ćerke i sina 😈

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.3.2019 21:49:37)

Strasno, ja to stvarno vise ne mogu ni da komentarisem, to mi je toliko primitivno i jadno da mi je jezivo komentarisati.... ali veoma zalosno jer je realno. [sm=hudicek1.gif]

Maslacak15 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.3.2019 21:52:39)

eco pusti mentole bez mozga[sm=smiley36.gif]. Ako si vec nervozna daj sebi oduska pa im se zahvali sto daju misljenje za koje ih niko pitao nije. A ja iskreno ne razumem ni tu zelju za odredjenim polom. Imala sam neku budalu u zgradi dok sam bila devojcica za koju sam cula da je posecivao gatare i vracare kad mu se rodila druga cerka. Nista mi draze nije bilo nego kad mu se rodila i treca[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.3.2019 22:00:22)

Maslacak, sada sam se ismejala. Da znas da bi se i ja tako smejala.[sm=smiley36.gif]
Mm je bio zagrizen za devojcicu jos jednu, pa eto ti ga, ali se obozavaju i svadjaju njih dvojica non stop.

lesli -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.3.2019 22:10:48)

Ahahahaha Maslacak 😂

Eco, reci ti njima “u poverenju” da dr nije siguran za pol i da je rekao da je ili devojcica ili decak sa malom pisom. Pa ih pitaj “je l’ da da je bolje devojcica nego decak sa malom pisom?” 😂Ne dozvoli da te budale nerviraju, vec udri na sprdnju sa njima.

A ove sto komentarisu za popravne i da li ste srecni sto je konacno decak bih priupitala je l’ vise vole od napred ili od pozadi 😈

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.3.2019 5:12:08)

Haha,idi lesli,nasmeja me

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.3.2019 7:52:20)

Hahahaha lesli, pa bravo, iskoristicu ovo sledeci put kad cujem slican komentar [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.3.2019 9:09:59)

A ove sto komentarisu za popravne i da li ste srecni sto je konacno decak bih priupitala je l’ vise vole od napred ili od pozadi 😈
Lesli kraljice. Nas,eja me jos sinoc, ali nisam mogla da napisem nista.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 17:32:33)

Ala sam besna..auto mi kod majstora,od pocetnih 10.000 popravka ce biti 20.000...Onda me zove zaova,iskljucice im struju,pa svekrva ide da digne kredit,a vec ima jedan na 10godina,i ja pitam da li su osigurani ti krediti,samo mi fali da ih ja otplacujem,ona ima 70godina..kaze necu da je pitam,dosta mi je svega..kazem mm da pita,kaze sta ja imam od toga..sistim..em nece dobiti cvonjak od njih,jos mi fale dugovi..

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 17:58:07)

Da probam malo da te utesim, rodjaka pre mesec dana- auto na popravci, sa 16.000 na 40.000, zena odlepila. Taman dobila novo radno meato sa vecom platom koje ceka preko 10 godina, i prvaplata ode dok jos nije ni dosla.

A za ovo drugo, ne znam ni sta bih ti napisala.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 18:56:36)

Von, koliko znam, sada je svaki korisnik kes kredita osiguran ako ima vise od 50 god.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 19:29:57)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Von, koliko znam, sada je svaki korisnik kes kredita osiguran ako ima vise od 50 god.

Daj Boze!

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 19:34:31)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ala sam besna..auto mi kod majstora,od pocetnih 10.000 popravka ce biti 20.000...Onda me zove zaova,iskljucice im struju,pa svekrva ide da digne kredit,a vec ima jedan na 10godina,i ja pitam da li su osigurani ti krediti,samo mi fali da ih ja otplacujem,ona ima 70godina..kaze necu da je pitam,dosta mi je svega..kazem mm da pita,kaze sta ja imam od toga..sistim..em nece dobiti cvonjak od njih,jos mi fale dugovi..

Von, ja se mnogo vise bojim dugova nego sto nista necemo dobiti. I ne treba mi. 

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 19:53:34)

Zato sam i besna! A znam da imaju dugove,a ko ce ih otplatiti,moja deca...e vala nece moci. Rekla sam ako ne mogu da pomognu,samo da ne odmazu.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 20:26:46)

Zvao ih je,osiguran im je kredit. Barem to..

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 20:27:50)

Moja mama je imala kredit i umrla i otplaćujemo ga, nije vinkuliran na smrt. Treba to proveriti

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 20:45:43)

Kuku,Olga sta mi to radis..moguce,osigurani su u slucaju otkaza na poslu..

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 20:50:28)

Jaoj Von jos ti samo to treba.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.3.2019 20:55:17)

IZVORNA PORUKA: Olga75

Moja mama je imala kredit i umrla i otplaćujemo ga, nije vinkuliran na smrt. Treba to proveriti

I mi svekrvin otplacujemo, ustvari otplatili smo ga, ali kazu da po novom mora da se zivotno osigura ako korisnik kredita ima preko 50 god. 

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.3.2019 10:24:47)

Von ne nerviraj se, bice sve ok. A jesu bezosecajni, stvarno. Sto mrzim banke I zaduzenja, a ne znam da li ima nekoga bez kredita, ja otplacujem jos moj devojacki, podigla sam za grejanje, ali sam menajla banku , pa sam sve refinansirala iz stare za novu, da poludis, nego mi rata nije velika.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.3.2019 11:36:35)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Kuku,Olga sta mi to radis..moguce,osigurani su u slucaju otkaza na poslu..

Sorry draga, samo ja imam muku pa ako možeš to da izbegneš da ti kažem šta da proveriš. Mamin kredit je bio osiguran aliii postoji i to osiguranje, koliko poskupljuje kredit ne znam.
Ali, nemoj da se nerviraš unapred. Živi su, zdravi nek plaćaju.
I samo ću da te grl-grl ljub-ljub [sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.3.2019 12:02:50)

Ma imamo i mi kredite,i kartice,ne moze bez toga,koprcamo se..uzeli smo kredit za auto,16.000 nam rata,jos 3 godine..A svekijevci su matori,70godina...

Milena18 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.3.2019 14:02:30)

Meni su se najavili gosti za večeras, i to posle sedam. Bez pitanja da li nama to uopšte odgovara, a naravno da nam ne odgovara jer M tada večera, kupa se i u osam je već u krevetu. Još ja kažem da je nama to kasno, ali njima, zaboga, ne odgovara drugi dan. Kao da ih je neko uopšte zvao. Odavno se nisam ovako iznervirala.

pari -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.3.2019 14:12:03)

Probaj da kazes sebi da je to samo danas i da ces izdrzati jedan dan.

A da je bezveze,jeste!  

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.3.2019 14:13:41)

Joj Milena [sm=hudicek1.gif] tačno bih odlepila, potpuno te razumem. Ni ja ne volim remećenje neke večernje rutine pogotovo kada je neko tako bezobziran. Nama se to desilo sa jako bliskim prijateljima dok je Mare imao možda dva meseca. Oni su sedeli iako je on plakao, pa jeo, pa ga mi okupali, njihova deca već maltene pozaspala na krevetima, moje dete uznemireno jer se rutina pomerila... rogove sam dobila.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>