Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.3.2019 15:13:38)
|
Ja se dobrovoljno javljam da me razapnete [sm=bravo.gif] Imala sam malu , majušnu, prevremeno rođenu bebu. Sad imam skoro devojku. Kad je bila mala.... dolazili ljudi da je vide kao čudo, dolazili da je posete, fotkali je sa sve blicem ( to sad nije moderno), stavljali je i nunali bez pelene na garderobi ili sa sve pelenom, doneli poklončiće i otišli. Ja nisam fan malih beba. Stvarno, em ih ne razumeš, em balave, em te ispovraćaju, desi se da te i pokakaju. I sad idam kao da vidim tu bebu, da bi roditelji bili: joooj, viš kako je slatkaaaa, eeeeee, gledaaaaj kako priča, juuu pa prducnula jeee, ah fala bogu muče grčevi pa lakše je bebi( dodati po sećanju)- Nikakav doživljaj za to pola šolje kafe, sok i pogačicu ( ako dobiješ) Znači sve je ugao gledanja [sm=smiley36.gif] Jap, nemoj da me zovete u babina a ako me kojim nedobog slučajem i zovete pa dođem ne očekujte da ću sedeti dovoljno dugo da uopšte vidim bebu dok ne dobije redovnu kosu i dok ne mogu da sa mladunčetom komuniciram sasvim svesno. Znači da mi kaže ime, kako je, šta je novo a ne da samo neartikulisano skiči i baca stvari. Istina je u gadnu babu rastem!
|
|
|
|