vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.3.2019 22:04:53)
|
IZVORNA PORUKA: jance A tebe zeno ko sisa! Bitno da on moze da se okrene i ode u radionicu i da zna da su deca zbrinuta i da se iskljuci. A kad se ja iskljucujem? Tako bih se rado vec sutra vratila na posao, tamo barem nekog postovanja imam i za promenu pricam sa odraslim ljudima.ne mogu ovo ovako da budem sluskinja i dadilja svima a da mene niko nista ne pita. Lako je reci pa sto ne odes negde sa drugaricama? Sa kojim drugaricama? Koja drugarica moze da se vidja samnom na kafi u 8 ujutru? Jer naravno jedino tad mogu... i da kafenicemo tacno 60min i 00 sekundi jer tad njemu zvoni sat i krece da radi i mora da ima kola ako mu zatrebaju.... [sm=smiley19.gif]. Ne smeta mi ni beba ni starija deca, mogu sa svima njima... smeta mi to serijsko zaboravljanje da je pored tebe takodje zivo stvorenje kome treba ljubav i postovanje. Osim naravno kad sam trudna i kad treba da se prica da rodim jos jedno. Ko da sam fabrika a ne ljudsko bice. E pa nece da moze! Pazi,kao da sam ja pisala,nije za utehu... i za drugarice i za radjanje..samo rodi,sve ce biti super..i jeste,hvala Bogu,ljubav moja,ali heeeloooo..ljudsko bice na off...Znam da ce sve proci,hormoni, kuca, svakodnevnica, galama...a plus jos finansijski problemi te dokrajce. Ja bi bez kola poludela,nigde bez njih ne mogu,daleko smo od grada,u naselju nemam ni bankomat,mesaru,pijacu,nista..Jance,ne daj auto,neka propadne...ako uspes da refinansiras kredit,a verujem da hoces,uzmi i obavezno ga registruj..treba ti.
|
|
|
|