Mariya
|
Veče Danas ste većinom negativne,ali zato smo tu, da se izjadamo jedna drugoj! Moja L je danas malo bolje, izgleda da je pokupila neki virus u čekaonici u ponedeljak. Pa kako čovek da ne po odvela sam je skoro zdravu,na kontrolu i tamo se opet razboli H je isto, da postoji takmičenje u slinavljenju, ako ne bi pobedila!!kako može u tako malo dete tolika količina slina da stane I ja sam malkice bolje, iako sam prvi put sela oko 3,kad smo ručali,baš su me tad bolela i leđa već,ali su prepone bolje. Sutra imam ručak,svekrva rekla da dolazi,muž mi je kući ceo dan pa se nadam da ću da odmorim. Danas sam počela prsluk za H,pa da ga sutra završim,i da pravimo nešto sa L. Htele bi smo ukrase za jelku, pa sam mislila da napravim ono slano testo pa od toga, osušimo ga i ofarbamo. Što me podseti,da li neka zna šta je cream of tartar? Google translate mi kaže krema od kamenca ili tartar sos Degu, za mališu! Ne brini, neće malecka biti zarazna više kad se ti porodiš,nemoj da brineš! Prvih nekoliko nedelja mališa će samo da sisa i spava pa ćeš moći oko T iako budeš bila sama sa njima dvoje. Rekla si da je ona dobra,samo joj objasni da se strpi dok ti njega podojiš /presvučeš /promeniš pelenu/okupaš /središ, i posle ćeš biti sa njom. Ja uopšte nisam imala problema sa L kad se H rodila. Mish,super što si se javila,kako ste? Micinam, šta su vam rekli,je li upala uha? White s,kako se zovu te tvoje tablete? Ana,super za jak imunitet, pa samo nastavi kao i do sad i ne brini! Kloni se bolesnih,kad si napolju ne diraj lice rukama,često peri ili dezinfikuj ruke kad si napolju i nećeš ništa pokupiti! Ispisah referat, sad mogu da spavam Laku noć drage!
|