Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 7:26:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Spava mi seeeee užasno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 8:15:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja za divno cudo nisam slogirana iako se V budio ceeeelu noc sve na pola sata sat, ne znma sta je pa cu prepisati zubicima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 8:27:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, verovatno su zubi. Nama onaj zubic jos nije izbio, beli se bas, bas, ali nikako da izbije.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 8:30:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Jao Ana, hvala na odgovoru!! Hoću sutra da pravim ali nemam Dm u blizini. Čime bih to mogla da zamenim?čemu je sličnije,vinobranu ili prašku za pecivo Ako se razumeš? Pa kažu neki da bi moglo da se zameni sa limunom ili sirćetom ali ne znam koliko toga bi trebalo da se stavi. Negde sam pročitala da ako u receptu ide soda bikarbona i cream of tartar onda se to zameni običnim praškom za pecivo.
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.12.2016 8:38:17 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 8:39:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Anck, verovatno su zubi. Nama onaj zubic jos nije izbio, beli se bas, bas, ali nikako da izbije. Ja ih ocekujem svaki dan jer je i curama bas u sedmom mesecu izbbio prvi zubonja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 8:42:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedmo pitanjce kad vec spominjete vinobran...jel se na engleskom kaze vinegar? Gledala sam.da.je to perfektno za skidanje fleka..ako je to -to?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 8:42:45
|
|
|
|
Mariya
|
Evo recepta, ne mogu link sa tel. Da postavim. Treba dve kašike. Piše da je to kalijum hidrogen tartarat. Sad ću da guglam pa da vidim čime da zamenim,limunom ili pzp. Hvala na odgovoru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 8:59:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da komotno možeš staviti prašak za pecivo ili sodu bikarbonu sa ravnom kašičicom limuna ili sirćeta. Evo vidi ovo (ako to praviš) klik
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.12.2016 9:02:32 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 9:20:35
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. L izbija i donja trojka.. covece u 2-3 nedelje mu krenulo 6 zuba... sve cetvorke i donje trojke...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 10:37:10
|
|
|
|
Mariya
|
Ana,isto sam i ja izguglala. Kontam da bi u tom testu služilo da se so ne kristališe, ili da masa bude mekša,ne verujem da služi za dizanje, ali probaću. Hvala! Anck, vinegar je sirće na engleskom. E tako nešto pravim,samo sa kuvanjem i bez noje. Evo sa d sam čitala komentare,poboljšava teksturu mase i produžuje trajnost,valjda kao konzervans.
< Poruku je uredio Mariya -- 8.12.2016 10:40:48 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 10:45:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala mariya, iskreno nisam se ni potrudila da vidim prevod al mi sad pade na pamet, a cisti videla sam naj uzasnije fleke u komb sa sodom i deterdzantom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 11:33:30
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dan i u mamama..da se pohvalim moj D je spavao celu noc , sinoc od 9 do jutros do pola 9 , i sad je ponovo zaspao , sta ce covek spava mu se izgleda
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 11:34:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj koliko zuba mi i dalje stojimo na 6 i nijedan vise da izbije. Septembra nam izbio zadnji zub.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 11:42:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mamike, mi smo u fazi izbijanja druge jedinice ali mi se cini da ce uz jedinicu dole levo izaci i dvojka. Bas je stalno u fazonu kao da zvace zvaku. Jedva cekam setnju, dete nece da spava, popio je mleko, ali da sklopi oci nece. Bice veselo danas.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 12:00:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao Voci, jeste vi otputovali? Jao nista mi ne pricaj nas urnisu jedinice, strpa ruku u usta i place
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 14:13:32
|
|
|
|
emicaa
|
I David glodje rukice samo tako,jadnicak sav se trese ali jos nema zubica ni na vidiku. Dora je sinoc u 2 presla kod nas,David se budio tri puta.Nije lose kako zna biti Duzi kakva je kod vas situacija sa spavanjem?
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 20:16:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice nije loše, ja ustala tri puta muz dva puta,i to je zaista super kako ume da bude. A moja mama jutros kaze jaooo pa celu noc se budile mislim se ne znas ti kako je to kad se celu noc bude
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 20:53:02
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame. Ja ove moje okupala pa da pogledamo nesto na tvu... kakve ste vi, jeste dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 21:23:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Obe dobile temperaturu, jedna 38,5 druga 38,6 . A bilo kod doktorke i kaze grlo čisto kod obe pluca isto tako, samo toaleta nosa. I od cega sada temperatura?!??! Čini mi se da i Andji krece osip
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 21:30:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao suzi Kod.nas se zubici opasno spremaju, jako mu je oteceno i bas ga jadnicka boli, kasice na silu ali flasica moze. Spava u prekidima probudi ga bol 😢
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 21:35:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, mozda je samo virus. Bas mi je zao
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 21:45:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odoh da spavam..ocekujem.budjenje svaki cas .ugasili smo ga dok ne izbiju zubici!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 21:46:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, pa kako temperatura? Nek im spadne sto pre. Mi vezbamo matematiku, zivote moj!
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 21:50:30
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Suzi bem mu misa. David je danas kakio 5 puta,zadnji put je zasmrdio cijelu sobu
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 21:51:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, kako mu je osip? I moja kaki mnogooo vise od kad smo presli na kasice.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciOsnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?