vocicana
|
JUtro..i moj budilnik rekao dosta spavanja. Prase malo! Suzi kako su njih dve, Maryia tvoje dete? Sigurno da je prestala od Dimigala, meni j to osnovna droga protiv povracanja, toliko volim da putujem, a taaaako lose podnosim put. Doruckovali pahuljice, nisam mu dala mleko, da pokusam da izbacim to prvo jutarnje mleko, a da mu povecam ml oko 11 pre spavanja. Mada on je poludeo juce od nespavanja, verovatno promena vazduha, stana, sta li... Emice, kako vas ojed, nas je konacno prosao, znam samo da pelenu jedva cekam da skinemo, bas zbog ovih stvari., mada se ph stolice menja kada pocnu da jedu, pa je negde i normalno da se desi ovakav peh. Uh sto je nezgodno sve to, ali valjda decica tako rastu, pa sve dodje nnormalno. Ivana sto se skolarca tice, mislim da ces se iznenaditi promenom, vrlo skoro, on je za sada takav, kaznite ga,m to je ok, ali dete voli fudbal, sta reci , neka ako ne dodje do promene u ucenju, usmerite se na ono sto voli, neka ide samo u toim smeru.