|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
8.12.2016 21:53:51   
Sanjica26 RR
Ivana, sto ne volem matematiku. user posted image a verujem i tvoj sin.
Ja citam. Mm tek sad usao u kucu. Puno posla je imao. T cemo sutra na kontrolu. Danas sam je vukla sa mnom u selo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 376
8.12.2016 21:57:40   
suzi kju
Dala sam im paracetamol i pocela je da spada i zaspale su. Bas se namučiše mrvice male user posted image
Odoh da legnem ako uopšte i uspem da zaspim.

Direktna veza do poruke: 377
8.12.2016 22:02:56   
IvanaSK RR
Sanjice, gospodin je dobio 2 iz matematike (a najgore je sto sve te zadatke zna, ali ih ne cita do kraja) i dobio 1 iz Prirode i Društva, zaboravio je da ima kontrolni i nista nije ucio.
Zabranjeno mu je sve dok ne popravi ocene, nema ni paketica, ni Deda Mraza, nista dok ne vidim poboljšanje. U suštini, dozvoljeno mu je samo da diše, jede, spava (i to skraceno) i ide u skoluuser posted image
Suzi, ljubim tebe i devojcice.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 378
8.12.2016 22:15:39   
Sanjica26 RR
Mucan onuser posted image A sta ces Ivana kad ga ne interesuje. Mislim da je tako uglavnom sa nekim decacima. Eto situacija sa casa. Ulazim u odeljenje devojcice se spremile. Tema je bila da donesu prazne kutijice da naprave maketu crkve. Stavile su musemu, tempere, kutije, cetkice. Grupa decaka nista, ama bas nista. I znas sta su oni radili? Redjali kutije.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 379
8.12.2016 22:32:37   
IvanaSK RR
Hahaha, crkoh od smeha Hahahahahaha
Meni je krivo da on u trećem razredu ima lose ocene, a znam da moze, a i zna za bolje. Ne tražim ja petice, uopšte, ali ne može ni ovoliko lose.
Inace, pre mesec dana je dobio 3 iz muzickoguser posted image Samo za glavu da se hvatam :)
Jel ti predajes od 1-4 razreda?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 380
8.12.2016 22:37:59   
Sanjica26 RR
Predajem od 1-8.user posted image Transformacija po ceo dan.user posted image
Sigurno da moze vise. A to kad dobiju losiju ocenu iz likovnog, muzickog i fizickog losije ocene uopste mi nije jasno. Nije svako dete talenat. Bitno je da se trudi.

Direktna veza do poruke: 381
8.12.2016 22:43:49   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Sanjice, gospodin je dobio 2 iz matematike (a najgore je sto sve te zadatke zna, ali ih ne cita do kraja) i dobio 1 iz Prirode i Društva, zaboravio je da ima kontrolni i nista nije ucio.
Zabranjeno mu je sve dok ne popravi ocene, nema ni paketica, ni Deda Mraza, nista dok ne vidim poboljšanje. U suštini, dozvoljeno mu je samo da diše, jede, spava (i to skraceno) i ide u skoluuser posted image
m

Kuku majko, dodje mi da placem kada ovo procitamuser posted image
user posted image
Zasto imam osecaj da cu ja ovo pisati za dve godineuser posted image

Direktna veza do poruke: 382
8.12.2016 22:48:24   
IvanaSK RR
Dijana, iskreno, najiskrenije se nadam da neces :)
Kaze učiteljica za Prirodu i Društvo bilo jedno od pitanja "proslost, sadasnjost, buducnost", ja rekoh objasnicu mu ja proslost po batinama koje će dobiti i u sadašnjosti, a i u budućnosti user posted image Učiteljica se valjala od smeha.
Kaze da je veliki problem sto veliki broj dece uopšte ne čita zadatke i sve "zbrzaju"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 383
8.12.2016 23:26:42   
dijana1*
Hahahaha kako si lepo objasnila. Mene najvise nervira sto je V stvarno inteligentan i sto brzo kapira. Pesmicu mu kazes on sve zapamti, na engleskom je najbolji ali on non stop nesto drveni, duri se, pametuje, filozofira.
Znas kada uciteljica sa engleskog isto to kaze, steta bre.
Zato ga i forsiram. Ma nek se ljuti koliko hoce ali on nauci. Jednog dana ce shvatiti da mu je to potrebno, nadam seuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 8.12.2016 23:28:00 >

Direktna veza do poruke: 384
9.12.2016 4:58:03   
IvanaSK RR
Muz mu je prekjuče rekao da prestane da filozofira i da počne da uciuser posted image
Te zadatke iz kojih je dobio 2, uradi skoro bez greške.
Dijana, jednostavno ih ne interesuje i tacka. Ono što ih interesuje, mogu da urade kako hoces, ono sto ne, nece ni ako im ne znam sta radis.
Sto se tice muzickog, imao je da nauci stranu ipo male sveske, nije bilo pevanje... Toliko o maminom muzikantu.
Ali za fudbal nije problem i da se igra dok prst krvari i da se padne na glavu i nastavi trenirati... :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 385
9.12.2016 6:18:35   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro mame!
Moj mali budilnik rekao dosta spavanja 😂

Direktna veza do poruke: 386
9.12.2016 7:23:00   
suzi kju
Dobro jutro i od nas. Prebacila ih kod mene u krevet, one popile po malo mleka i zaspale a ja sedim na krevetu da ne padnu i cekam da se probude. A ide mi se u wcuser posted image imam utisak da čim bi otišla jedna od njih bi se probudila i krenula negde i na vrh glave bi pala.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 387
9.12.2016 8:02:11   
IvanaSK RR
Suzi, jesi otišla do vc-a? user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 388
9.12.2016 8:24:41   
Mariya
Jutro mame!
I ja mrzim matematikuuser posted image A mm je voli. Kaže da nije izabrao elektrotehniku,otišao bi na matematikuuser posted image Tako da će decu on učiti matematiku i fiziku,a ja ću hemiju,biologiju i jezikeuser posted image
Moja L i juče povraćala. Sad je proliv već prestao,možda od smekte, ili što nije jela 3 dana, ali povraćanje nikako. Još uz sve paniči, znam ja koliko je grozno povraćati,pogotovo njoj tako maloj, pa me pita hoće li umreti od povraćanjauser posted image I setih se ja leka koji joj je ranije pomogao-i dam joj 1/4 dimigala. Nakon 2 sata moje dete se preporodilo! Hoće da pije, gladna je,hoće da jede, prestala je da povraća i oraspoložila seuser posted image
Valjda je od dimigala? Danas ću joj opet dati,za svaki slučaj.
Nisam im pravila na kraju ono slano testo, nisam stigla. Samo jurcam oko njih dve. Ustanem ranije da sve sredim,spremim pripremim,njih 2 kao da senzor imaju,ustaju odmah. Inače spavaju do posle 9, kad ja ustanem,eto njih već u 8user posted image Pa sam joj obećala po 20ti put-sutra ćemo da mesimo i pravimo figurice. A danas će mi biti ludački dan. 1000 stvari da uradim,uh.

Direktna veza do poruke: 389
9.12.2016 8:30:56   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja citam, a T dosla kod mene i opet zaspala. Sto kaze Suzi nema pomeranja.user posted image Jao, secam se kad su bile bebe. Mm i ja taman da legnemo one skoce iz krevetca. Kao da imaju senzore.
Uskoro na kontrolu, pa ja na casove. I jeee petak.
Maryia izgleda stomacni kod svakog drugacije reaguje. Kod mene su S i T ssmo jedan dan povracale i sutra nista.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.12.2016 8:37:10 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 390
9.12.2016 8:32:03   
Anck Su Nmaun
Hehhe Mariya , dzaba ako ih ne interesuje. Moj tata rastura matematiku a ja sam bila uzasna iz matematike, a mama mi je Hemicar a ja katstrofa, bas nisam volela time da se bavim. Sem kad bas zagusti sednem i naucim user posted image .

Sugavog li dana..sta pametno raditi, setnja ne dolazi u obzir .. smoricu se.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 391
9.12.2016 8:36:08   
vocicana
JUtro..i moj budilnik rekao dosta spavanja. Prase malo!
Suzi kako su njih dve, Maryia tvoje dete? Sigurno da je prestala od Dimigala, meni j to osnovna droga protiv povracanja, toliko volim da putujem, a taaaako lose podnosim put.
Doruckovali pahuljice, nisam mu dala mleko, da pokusam da izbacim to prvo jutarnje mleko, a da mu povecam ml oko 11 pre spavanja. Mada on je poludeo juce od nespavanja, verovatno promena vazduha, stana, sta li...
Emice, kako vas ojed, nas je konacno prosao, znam samo da pelenu jedva cekam da skinemo, bas zbog ovih stvari., mada se ph stolice menja kada pocnu da jedu, pa je negde i normalno da se desi ovakav peh. Uh sto je nezgodno sve to, ali valjda decica tako rastu, pa sve dodje nnormalno.
Ivana sto se skolarca tice, mislim da ces se iznenaditi promenom, vrlo skoro, on je za sada takav, kaznite ga,m to je ok, ali dete voli fudbal, sta reciuser posted image , neka ako ne dodje do promene u ucenju, usmerite se na ono sto voli, neka ide samo u toim smeru.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 392
9.12.2016 9:04:49   
IvanaSK RR
Voci, bitno je da on zna sve moguće fudbalere na ovom svetu, njihovu decu, trenereuser posted image Učiteljica to ne shvata toliko tragicno, kaze da misli da mu je naisao los period. Rekoh, pa da, njemu je los period od kad je krenuo u skolu :)
Mariya, ni ja ne volim matematiku, mm je isto za to, mada, njemu idu i jezici, engleski perfektan, dosta zna ruski, a evi završava i drugi nivo francuskog.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 393
9.12.2016 9:10:37   
Anck Su Nmaun
Pa eto bre, nismo svi stvoreni za sve. Naravno u skoli to nije opravdanje mora se znati sve po malo.

Direktna veza do poruke: 394
9.12.2016 9:17:33   
suzi kju
Joj Ivana vi muke mucite s tom školom user posted image al njegovi biseri su mi hit.
A jesam, isla sam do wc-a user posted image
Išle smo i doma zdravlja, dali bris grla i nosa i krv . Brisevi u utorak krvna slika danas. Malopre A imala 38,7 pa sam joj stavila cepic zbog brisa grla joj nisam davala sirup i tako. Sve u svemu muke! Kad će ovo da prodje user posted image

Direktna veza do poruke: 395
9.12.2016 9:36:52   
Sanjica26 RR
Uskoro Suzi. user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 396
9.12.2016 10:22:56   
emicaa
sta da mi radimo za matematiku,nijedno od nas nije rodjeno za to user posted image
ja cu biti tu za engleski,mm za njemacki,a francuski neka uce sami user posted image pomagacu oko sastava,tu sam uvijek bila super.
Dusa i spava,David se budio samo tri puta ali ja sam kao slomljena.
Vovi i dalje je crven,ali sam sigurna da je od pelena jer to crvenilo ide skoro do pupe.od prekjuce ne koristimo pampers pa cemo vidjet,ako do ponedeljka ne prodje vodim ga doktoru.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 397
9.12.2016 11:11:38   
IvanaSK RR
Emice, i ja pomazem oko sastava, ali sin je totalni anti talenat za to. Gramatika mu ide, ali sastavi nikako.
Njemu ide i matematika, nije uopšte problem, ali ne cita zadatke do kraja i samo "otalja, da sto pre zavrsi.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 398
9.12.2016 11:21:37   
Anck Su Nmaun
Jao ono moje cudo se uspavalo , zaspao pre 9h .. a jos doruckovao nije .

Direktna veza do poruke: 399
9.12.2016 15:50:11   
suzi kju
A mi imamo šarlah user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bebo, tvojih prvih 60s života u 60s videa!
video
Prvi minut života bebe je magičan, užurban, preispunjen. Mnogo stvari se desi! A kojih? Pogledajte u videu!
Izaberite užinu koja prati letnji tempo va...
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim ...

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here