Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 9:42:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi smo hvala Bogu dobro. Imam posle jedan cas. A posle podne malo vise. Uhvatila sam se pegle i pravljenja rucka. Ne znam vise odakle ovoliko stvari za peglanje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 9:43:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Anck, nesto sam i tebi htela da kazem, ali sam zaboravila sta. A sta si to htela da mi kazeess Ja se upravo ofarbala, novom farbom, sad cekam ishod Ja sam fino spavala, valjda V shvatio da sam juce bila bas bas premorena pa odlucio da pusti mamicu da odmori
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 9:48:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Devojke otisao mi juce toolbar gore, a nemogu da se set_im kako se vraca... i pre mi se desavalo al sad ne mogu.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.12.2016 9:49:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 9:57:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
na kompu?
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 10:32:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma da popeo se na vrh i nne mogu se setiti da me ubijes
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 10:43:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Klikneš mišem na toolbar, držiš tako i prevučeš dole. Happy B-day
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 11:01:19
|
|
|
|
suncica2
|
Hvala puno na odgovoru što si napisala, ima tema u njemu koje mi mogu pomoći :-)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 11:22:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Tu sam Eca, pratim koliko mogu. Ljubi i ti smizlu Toliko obaveza imam i trudim se da sve spremim, igram se sa njima i jos ucim sa Vukom ali dzabe uvek je nered, uvek neko place i uvek neko hoce nesto nemoguce Mame sa troje dece kako se vi organizujete, da li vam je uvek sve tip top? Evo uspavala U i idem da peglam gomilu vesa. Vuk kao devojcica po 5 puta se dnevno presvlaci i ciste stvari baca u korpu , da covek poludi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 11:31:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Klikneš mišem na toolbar, držiš tako i prevučeš dole. Happy B-day Hvala draga Probala i tako nece
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 12:32:15
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Mi bili napolhu. Smrzli se. L sad spava. A dokle ce...ne znam Cesto se budi. Juce mu moja mama vidi trojku dole. Tako da mu izbijaju gore cetvorke i ta trojka dole. Verovatno je zato nervozniji i manje spava tj cesto se budi i place....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 13:48:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja odspavala pola sat sa V prijalo mi je. Sad ruckamo ododsmo po seke i idemo malo da prosetamo..koliko toliko.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 18:03:56
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Nema vad. Nama dosao majstor. Nesto nam procurelo u kupatilu...a prosle god smo renovirali kupatilo...uzas.... L gleda pesmice na tv-u
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 20:02:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece.. sta ste zatakjile nikog ovde? Mi bili opet u setnjici, malo ih izvela i castila za rodjus, dosli kuci, vecerali, okupali evo jos uvek svi gledaju cratce ali za koji minut ce svi u krevet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 20:15:33
|
|
|
|
Maraj
|
Super anck. Mi L kupamo oko 9 jer on nece da zaspi pre pola 10.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 20:27:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I moja beba retko kad zaspi pre devet, pola deset.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 20:35:36
|
|
|
|
emicaa
|
Davidu je guza crvena kao kod pavijana,ne pomaze ni mazanje cinkom,sad dam uzela druge pelena da vidimo hoce li biti bolje. Danas sam se bas umorila,i na poslu i kuci
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 20:43:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ja dosla sa posla. Cekale su me tople kiflice koje sam ja prethodno umesila i poredjala u pleh. Mm samo ispekao. Posle oko dece. Sad cekam da se uspavaju, pa da se tusiram. Bas sam nesto bljakic.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 20:48:07
|
|
|
|
branki*
|
Mame,da se javnem samo,preumorna sam nesto danas,ceo dan,sad prvi put uzeh tablet u ruke.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 21:01:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mucim se i trazim nesto dobro na TV a nista sve neke gluposti... vidim ja da cu brzo u krevet. Ujutru idem da vadim krv.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 21:04:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
emice jel si mu uvela cvrstu hranu , hoce i od toga da se ojedu , promeni se stolica
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 21:19:26
|
|
|
|
emicaa
|
Anim jesam prije tri sedmice.A da,danas nam je 5 mjeseci
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 7.12.2016 23:51:13
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Sony,pa to što si pisala je za ne poverovati! I ja sam opuštena mama,ne paničim za svaku sitnicu ali da mi dete ne jede i pije a da ne reagujem već čekam da mi ga možda dr napoji A izgleda da smo i mi tako prošli,da je L u ponedeljak pokupila nešto u čekaonici kod dr koja je bila krcata. Ali bar je danas bolje. Nego mi nešto paniči. Ona je povezala da je onaj ko je bolestan umre,i sad stalno pita da li će ona da umre jer je bolesna. Usta mi se raspadaju od objašnjavanja da ona nema bolest od koje bi umrla,više ne znam šta da joj kažem,kako da joj objasnim,baš se uznemiri jadna. IZVORNA PORUKA: dijana1 RR ali dzabe uvek je nered, uvek neko place i uvek neko hoce nesto nemoguce Mame sa troje dece kako se vi organizujete, da li vam je uvek sve tip top? Jao,di,kod mene je skoro uvek tako,a dve su,tek će da ih bude troje! Mislim da samo moraš da se.pomiriš sa tim da će biti tako dokle god imaš bebu / malu decu u kući. Za 4-5 godina će biti sve ok i sve na mestu Sanjice,jeste li ozdravile? Emice zar već 5? Mame hoću da pravim slano testo, tzv salt dough i ne znam šta je cream of tartar? Google translate mi kaže da je to krema od kamenca ili tartar sos
< Poruku je uredio Mariya -- 7.12.2016 23:54:34 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 0:28:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Mariya, u DM-u možeš kupiti cream of tartar tj vinski prašak za pecivo, proizvodi Alnatura. Evo slika To ti je u stvari nusproizvod iz procesa pravljenja vina.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 0:34:11
|
|
|
|
Mariya
|
Jao Ana, hvala na odgovoru!! Hoću sutra da pravim ali nemam Dm u blizini. Čime bih to mogla da zamenim?čemu je sličnije,vinobranu ili prašku za pecivo Ako se razumeš?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 8.12.2016 5:13:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Juhuu ima li ko budan za kafu V se busi na svakih polsa sata
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.12.2016 5:14:13 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?