|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
6.12.2016 14:50:00   
eca89
Maraj, stiskali smo i mm i ja, ona ništa ne reaguje! Spava već 2h, normalno jede, pije!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 301
6.12.2016 14:53:57   
Maraj
Onda eco ne bi trebalo da je ista znacajno. Cim ne reaguje na pritisak iza uveta , ne boli je i to je ok. Mozda ste joj prali kosu , pa joj usla voda koja je kasnije izbacila i cerumen

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 302
6.12.2016 18:03:40   
Anck Su Nmaun
Eco nisam te razumela jel to nju boli?/ Ili samo iscurelo user posted image

Jooj kakav lud dan , neispavana a nisam stajala ..evo sad prvi put da sam sela .
Jutros kod dr. a pre toga spremal dorucak da bi stigli i spremila rucak, vratili se zavrsila njemu rucak pocela nama, po decu u vrtic , pa onda s muzem isla da preuzmem od majstora dvd plejer za auto, pa kuci zavrsavaj rucak... nikad kasnije nismo rucali u 17H
Sad mm odveo T na plivanje a nas troje kao kuliramo mada bih se najradije bacila u krevet, a jos toliko stvari treba pospremiti po kuci user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.12.2016 18:04:04 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 303
6.12.2016 18:19:36   
eca89
Anck, ne znam. Ona se normalno ponasa, pipkali smo je iza uha, ali nista, ona ne place! Kontam da je ne boli!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 304
6.12.2016 20:41:23   
Maraj
Jao anck , mrzim takve dane.
eco , ne bi trebali da je ista.
jao mm nasao neki glupavi recept na netu za kolac i zapeo da mu to pravim. Cim sam pocela , vidim da je recept "lazan" tj da nisu mere dobre. Iznervirala se i sve spakovala

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 305
6.12.2016 20:55:57   
Mala Elena
Anck, mi u to vreme uglavnom rucamo...ne uzrujavaj se.
Evo da se javim ... juce sam izvadila umnjak, uzasno je.
Kad se setim onog krckanja i ostalog na stolici, sva se najezim. Krvarila mi rana tri sata a posle neopisivo jaki bolovi cele te strane. Da nisam popila Panadol mislim da bih umrla..
E mi bolesna, celu noc jecala, kasljala, imala T 39. Danas krenula sa terapijom.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 306
6.12.2016 21:08:31   
Anck Su Nmaun
Ja sam pala s nogu...laku noc zeMske user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 307
6.12.2016 21:18:37   
IvanaSK RR
ME, i vi bolesni.. Jadna decica, bas ih uhvatilo zadnjih dana :(

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 308
6.12.2016 22:23:22   
emicaa
Mi svi u krevetima,laku noc.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 309
6.12.2016 23:18:08   
Mariya
Veče mame!
Mi polegali, L odavno spava, legla je u 10, a H i ja smo nedavno. Veseo nam je bio i ovaj danuser posted image L se ceo dan žalila da je boli stomak. Počela je na polovini doručka. Aj što nije htela doručak da pojede,nego nije htela ni čokoladu,to znači da ne izmišlja. I jadna je ceo dan odlazila na wc da kaki, da bi na kraju oko 8 i povratila. Ne znam šta joj je, da li je neki virus,da li je od sirupa,od kapi što joj stavljam u nos? Ne verujem da je od hrane jer smo svi jeli isto. Juče smo bili kod dr, čekaonica je bila PREPUNA, a trenutno ide neki virus sa slikama,kašljem i povraćanjem... Bile smo u Subotici, lutale ceo dan ali ne verujem da je od umora....kad je povratila,dala sam joj smektu, ne znam šta drugo da joj olakšam...H i dalje slini za medalju, i sad se davi i zakašljava, ali je raspoložena neverovatno! Ovo dete u stomaku me šutira ceo dan,prepone me ubiše,valjda od tog svakodnevnog bola što trpim sam tako nervozna i neraspoložena, jako sam loše društvo, tako mi je dosta već user posted image samo se brecam na druge i svađam i svi me nerviraju! Pre neki dan svekrva, danas moja baba a muž svakodnevno!

IZVORNA PORUKA: Mariya
Mariya , pa ok...ceo dan je juce kenjkao. Nije sisao od 10ujutru do pola 5 posle podne. Pa kad sam mu dala , nigde srece. Al se dobro i nasisao. Nije mrdnuo dok nije sisao iz o e

Hehe, LazA je pravi sisoljub user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 310
6.12.2016 23:34:51   
suncica2
Drage mame imam jednu molbu ako možete da mi kažete na kojoj temi na forumu mogu da postavim pitanje vezano za problem sa m.ciklusom? Hvala vam unapred ;-)

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 311
7.12.2016 1:12:29   
popkica bebic
Mame, ja sam probudjena. Vaso je sat i po vremena kasljao i plakao. Dala sam mu sirup i kasicicu meda, prestalo je Bogu hvala.
A je Bogu hvala dobro, vesela, brbljiva, umiljata, igra se... Samo joj je koza sa nosica oguljena, ali to nije strasno. Uh... Ne da mi se da se odmorim, bas sam iscrpljena...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 312
7.12.2016 7:07:43   
serpica
Dobro jutro user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 313
7.12.2016 7:12:28   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro Serpi ja kuvam kafu ko je za user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 314
7.12.2016 7:53:19   
dijana1*
Dobro jutro mameuser posted image
Ufff kako bi mi prijala kafa. Idem Kostu odvesti u vrtic pa sa V i U na kafu.

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 315
7.12.2016 8:28:12   
suzi kju
Dobro jutrooooo

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 316
7.12.2016 8:28:25   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i mene! Pijem kafu, odvela sam A., u vrtić, noćas se nije budila nikako, uvce je ok, čisto! Lakše se diše!
Dijna, svrati češće, ljubi momkeuser posted image !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 317
7.12.2016 8:30:25   
vocicana
Dobro jutro, ja htela sinoc da pisem, ali taststura nije htela da radi uopste.
Zelim svim aozdravljenja, sto pre! Maryia jos malo, ja ti se divim na izdrzljivosti i odluci za trecu bebicu, samo polako, bice sve ok. Anck, nesto sam i tebi htela da kazem, ali sam zaboravila sta.Ocajno sam spavala nocas, msm nisam spavala, samo sam se okretala po krevetu, ali celu noc!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 318
7.12.2016 8:36:44   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: suncica2

Drage mame imam jednu molbu ako možete da mi kažete na kojoj temi na forumu mogu da postavim pitanje vezano za problem sa m.ciklusom? Hvala vam unapred ;-)

Suncice, u gornjem desnom uglu imas pretragu, pa ukucaj sta te interesuje.
Pozdrav

Dobro jutro, mame. Nadam se da su decica bolje.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 319
7.12.2016 8:39:33   
suzi kju
Eco super da je malena lepo spavala i bas mi je drago da nije ništa s uvcetom .
Mojim bekama i dalje curi nos user posted image odakle vise ovoliko slina ja ne znam.

Direktna veza do poruke: 320
7.12.2016 9:05:29   
sonyasha
Dobro jutro mamike! Nadam se da će dečica što pre da ozdrave!!! Stvarno se više ne isplati vođenje kod doktora i mi posle sat ipo čekanja prošli put pokupili neki virus pa posle njega bolovaliuser posted image
Inače ženske, ne znam kako vi vodite decu u dz, ali prošli put nisam mogla čudom da se načudim...jedna drži dete crveno ko paprika koje na sebi ima 5 slojeva odeće i kaže sestri"kada smo krenuli od kuće imala je 39, nisam joj dala lek, pa dolazimo kod lekara!!!" A druga " nije ništa ni jela ni pila 24h samo povraća i ima proliv sa visokom turom, dete inače ne mogu da probude kunja joj na ramenu, pa eto kaže došli smo kod doktora da nam kaže šta da radimo??? Iskreno, meni su oba deteta izgledala životno ugroženo i u bunilu a sa nesposobnim majkama...možda sam grozna ali detetu uvek dam lek pre polaska u dz i bilo gde i bilo kada kada ima 39, kada ne bi mogla da skinem onda bi pravila paniku a ne mirno čekala u čekaonici i kada joj je sestra izmerila 40 da kažem "vidi skočila je"???? Takođe i druga majka niiišta nije ni pokušala da uradi za svoje dete, niti da mu makar kvasi usta niti da ima neku flašicu sa sobom, bukvalno skrštene ruke i kod doktora, onako skoro pa bezbrižno...možda sam ja uvrnuta ali to.mi stvarno nije normalno??? Prvoj je doca dala odmah lek za turu, skinula je skoro golu i poslala sa lekovima kući a drugu su poslali u bolnicu da dobije infuziju...eto, morala sam da podelim sa vama ovo ludilo...

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 321
7.12.2016 9:11:17   
Anck Su Nmaun
Ima cudnih ljudi definitivno!

Sad pre neki dan slusam dve sestre koje pricaju o tati koji je doveo dete kod dr. sa temperaturom od 39 i nije hteo da da sirup, cak ni sestrama nije dao user posted image Ne znam sta se tim ljudima mota po glavi user posted image
Jedva su ga na kraju nagovorili da daju detetu sirup.
Mozda misle Doktori su svemoguci pa samo kad bace pogled na detet ono ce ozdraviti, ne poturde se da pomognu svom detetu.
Bas.. svako se danas roditeljem zove user posted image user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 322
7.12.2016 9:15:03   
Mala Elena
Uzas. Mi sa visokom t nocas i od jutros user posted image

Direktna veza do poruke: 323
7.12.2016 9:15:09   
suncica2
Ok hvala :-)

Direktna veza do poruke: 324
7.12.2016 9:38:33   
lesica
Suncica2,

ne znam kakav je problem u pitanju ali neke od tema koje mogu pomoći:

Vanmenstrualno krvarenje izazvano hormonima

Mesečni ciklus žene

Redovni i neredovni ciklusi

Lažna menstruacija

i

Pitajte doktora mada vidim da si tu pisala

Prvi ciklus posle trudnoće

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu suncica2)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here