|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
5.12.2016 11:44:20   
Nema novih poruka
sonyasha
Dobro jutro drage moje!
Voc, mi smo imali takvu reakciju na pelene sa V i to posle šest meseci, kada smo promenili pelene prošlo je! Probaj!
Emice, kada lepo spavaju bukvalno sam kao nova ujutru, definitivno kada dobiješ decu kreneš više da ceniš sanuser posted image
Maraj, kod nas je auto na daljinski postao aktuelan od 3+, a pre toga se plašio do druge kada ga mi vozimouser posted image Ja bih ti preporučila nešto tipa ubaci, umetni i ostalo ili one pevajuće kada povuče za konopčić i slično - mislim da postoji tema user posted image
Bio nam je super vikend kod mojih, baš smo se lepo družili i odmorila samuser posted image
Danas sam nešto smlaćena, vreme ili nešto nemam pojma...dremkala bi, ali M za to ne ostavlja ni sekundicu jer ne stajeuser posted image
Lep dan ženske!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 251
5.12.2016 11:48:20   
Nema novih poruka
Maraj
Emice user posted image za spavanje
sonyasa , nisam pametna sta cemo. Doduse L voli autice. Stalno ih vozi. Al bas za auto na daljinski nije.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 252
5.12.2016 12:08:38   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Imamo temu Novogodisnji paketici i
Ideje za Bozicne i novogodisnje poklone

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 5.12.2016 12:10:05 >

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 253
5.12.2016 12:56:53   
Nema novih poruka
branki*
Cao,mame,vozio me muz na posao jer on danas odmara,pa sam stigla ranije,kod svekrve sam svratila na kratko,pa cu u obdaniste.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 254
5.12.2016 12:59:28   
Nema novih poruka
Maraj
Mame slabo vas ima danas. Ja se raspisala. Kod mojih sam. U zasebnoj sobi. L u dnevnoj sa mojom mamom. Nije me video . Mama pokusava da ga uspava bez mene tj bez sisanja. Jos nije zaspao , a obicno zaspi oko 11. Eno ga kenjka. Ljuti se.... bice zeznuto ovo odvikavanje od sisanja

< Poruku je uredio Maraj -- 5.12.2016 13:00:14 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 255
5.12.2016 13:45:40   
Nema novih poruka
sonyasha
Maraj, ja kada sam videla da Milutin prilazi i zadiže mi majcu da siki ukinula sam jedan dnevni podoj, sada ću i drugi, jer to sve teže ide...nekako i uveče kada siki i ujutru je sanjiv pa sam to i sa Vojinom lako izbacila ali dnevni su baš zeznuti! Želim ti da što lakše isplivate!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 256
5.12.2016 14:39:57   
Nema novih poruka
Mala Elena
Maraj, uskoro cu i ja biti u istom sosu...
Sony, pa ne znam sta je teze, ova moja ima tri dnevna podoja a nocu se budi 4-5puta...kako si ti uspela da odviknes starijeg?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 257
5.12.2016 15:17:05   
Nema novih poruka
emicaa
Me setali,hladno je ruke su mi promrzle ali nema veze.Godilo je,David spava vec sat vremena.Moram posle naci one rukavice sto idu na kolica i definitivno ne idem bez kapice.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 258
5.12.2016 17:08:44   
Nema novih poruka
suzi kju
Dobar dan drage, danas sam u nekom trenutku napisala post ,ali me ubio maler od juce kad napisah da ne zeza vise istekla sesija, epa meni je danas istekla pa me mrzelo da kuckam opet.
Mi smo bolje svi po malo. Bitno da su deca za nijansu bolje,sutta cemo na kontrolu. Tako....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 259
5.12.2016 17:46:30   
Nema novih poruka
emicaa
Suzi jesi ti bolje?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 260
5.12.2016 18:01:30   
Nema novih poruka
popkica bebic
Mame, ijao kakav dan. Zivot mi se skratio od brige. Deca kaslju, povedem ih lekaru i posto imaju zelene sline, da im Hemomicin. Odemo do sveki i ja ih ostavim njoj na cuvanje dok sam otisla u kupovinu i samo sto sam stigla, sveki kaze beba pajki i ne prodje ni 10 min.ona pade s kreveta. Joj kako je plakala i drhtala. A i ja sa njom. Isla joj je i krv iz nosica, a i njega je ogulila. Sada je vesela, raspolozena, zainteresovana za igru, ali ja se bojim nekih posledica...user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 261
5.12.2016 18:31:05   
Nema novih poruka
emicaa
Popkice samo je prati,ali bice to dobro.Dora je padala i nista joj nije bilo,nikakvih posledica.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 262
5.12.2016 18:36:59   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Muku mucimo danas user posted image mislim da su zubici.
Kasice jedva nesto pojede i u plac. Rucka pola, evo sad veceru do pola ali mleko iskapi. Aa nervozaaaaaan, jedino je miran kad ga nosim a ruke mi otpadose danas user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 263
5.12.2016 19:00:59   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Popkice, bice u redu. Ako se plasis, odvedi bebu kod dr, čisto da se smiris.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 264
5.12.2016 19:26:54   
Nema novih poruka
Milena18
Dobro veče!
I moja beba je danas nervozna, posebno poslednja 2-3 sata. Jedino je smiri kad je odnesem u kupatilo pa se gledamo u ogledalu i kada je stavim u maramu. Obožava maramu, danas sam je u njoj nosila po kući skoro sat vremena. I samo bi da stavlja moje prste u usta user posted image
Nisam imala vremena da čitam šta ste pisale, noćas ću kad me M probudi. Sinoć je bila super, samo dva puta se budila, valjda će opet tako.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 265
5.12.2016 19:46:20   
Nema novih poruka
branki*
Vece,mame!ja okupala decu,obukli pidzame,sad da usoavam bocku,pa i ja da operem kosu.majstori zavrsavaju hodnik,bas sam zadovoljna!
Popki,ako je vesela,raspolozena,ne povraca,sve je ok.to kad padnu,bas bude traumaticno i stresno,pogotovo sad sto je i krv iz nosica isla,ali bude sve ok.
Opeglala sta cemo sutra,ostao mi je jos rucak,to ne znam kad cu,tako da cu najv izvaditi neku sirovu kobasicu ili dzigericu iz friza da sutra przim na brzinu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 266
5.12.2016 20:49:41   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Dobro vece. Deca legla. Ja da ubacim masinu za pranje i u krevet. Danas smo se mm i ja prepali. Sofi je jedno 15 minuta posle vrtica sedela na wc solji. Nije mogla nikako da kaki. Kad je na kraju kakila (u medjuvremenu je bila mokra) mm ju je obrisao. A na tolet papiru krv. user posted image Izgleda je od naprezanja pukao kapilar ili sta vec. Sad pratimo, pa cemo da vidimo sta dalje. U vrticu je bila boranija za rucak. Primetila sam kad jede i pasulj tesko kaki.
Popkice, bice to dobro. Ako se brines odvedi je kod dr.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 5.12.2016 20:50:31 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 267
5.12.2016 21:26:34   
Nema novih poruka
emicaa
I moji spavaju,ja jos malo posjedim i odoh i ja spavati.
Sanjice i Teodori se to jednom ili dva puta desilo kad je bas tvrda stolica.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 268
5.12.2016 21:28:43   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Uh sanjice , jadna misica , izgleda da se zacemntirala user posted image user posted image
Nase bebe zaspale user posted image a sad cu i ja jos malo, mrtva sam. bas me izmorio danas user posted image
Jedva je budan popio mlekce.

Direktna veza do poruke: 269
5.12.2016 21:30:28   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Emice, i posle je bilo normalno sve? Ja sam se bas smorila. Izgleda je pokusavala i u vrticu. I nije uspela.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 270
5.12.2016 21:31:30   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Pa daj jos sta je dobro protiv zatvora , suve sljive ili tako nesto,,,nisma bas strucna. Jadnicak mali.

Direktna veza do poruke: 271
5.12.2016 21:44:15   
Nema novih poruka
emicaa
Sanjice jest bilo normalno ali ja njoj im je tvrda stolica dam sokic da pije i krsku ili jabuku da jede

Direktna veza do poruke: 272
5.12.2016 21:46:13   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Da da nama je sestra rekla jabuka na prazan stomak. I zaseceren caj.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 273
5.12.2016 21:52:34   
Nema novih poruka
Animsaj9
Vece, uspavali D sad gledam tv pa cu u krevet , sadcu malo da citam bas ste se raspisale

...jer nisam u mogucnosti :P ...

Direktna veza do poruke: 274
5.12.2016 22:35:11   
Nema novih poruka
eca89
Evo i mene mamike, zanima me da li postoji jos ikakva metoda da se dijete nauci samo zaspati u krevetcu? Osim one cry metode, da ga pustis da place.
Moja A., sve razumije, kako velike djevojke same zaspu itd., ali kad je stavim ubi se placuci! Imam i onaj projektor, dam joj medu i ne odem od nje, ali dzaba! Prije je bilo ok, samo legnem, zagrli me i za minut je zaspala. Sad nesto izmislja opasno! Pisite mi u temi, da ne bi pec, pecuser posted image !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here