Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 10:27:08
|
|
|
|
emicaa
|
Evo mene opet,zaspala sam u 6 konacno. Cekamo tetu za lijekove pa da pocnem praviti rucak.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 10:45:00
|
|
|
|
serpica
|
Dobar dan mamike,samo na brzinu da vam se javim dok Manja spava,ima temp dva dana bzez da padne skroz,ne izlalzi mi iz ruku stalno me trazi.. jos uvek pijemo ab a temp ne pada.... javljam se cim uhvatim vremena.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 11:04:31
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Serpi bas mi je zao, namuciste se pravo! Kakva je situacija sa onom zlijezdom na vratu? Nista gore nema, nego kad su mrve bolesne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 13:13:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi izasli u setnju, samo ja i V ostatak ekipe se zakucao u kucu. Naravno zbog mm , posto je gospodin booolestan (dva put se nakasljao) i jedva ziv pa ne moze da mrdne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 13:19:04
|
|
|
|
emicaa
|
Ja najranim Davida pa cu mm sa bratom i djecom otici u setnju a ja cu ostati zbog gulasa o da smutim neki kolac
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 13:19:53
|
|
|
|
Animsaj9
|
Daaan , mi sad dosli iz Pertinija isli da kupimo poklon za NG , dobili vaucer preko tatine firme .D uspavala , pa da sklonim po kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 13:23:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaoo jedva cekam paketiceeee Kod mm su uvek super a kod mene vauceri.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 14:08:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene u skoli nema paketica. Osim ako sam u sindikatu. I to bude nesto bedno. Tako da mi sami deci pripremimo. Vec smo isplanirali sta.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 14:45:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Nama su prosle godine uplatili 5 000 po detetu na racun da sami kupimo nešto. A dobili smo bili od nekog pacijenta po paketic, i to baa dobar paketic,, kupio je deci celog mog kolektiva paketice, izlecio se a dok je lezao cuo je da institut nece deci dati ništa za novu godinu pa je na taj nacin hteo da se zahvali. Iskreno ja nikad nisam cula da je neko tako nešto uradio, svaka mu čast. Rekli su mi da su paketice dovezli kombijem, moj je kolektiv bas velik.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 16:49:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro vece ! Moram da priznam da sam gladna. Pece se rucak u rerni mnjammm
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 16:57:18
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, i Lenka se budi nocu i jos bude budna 2-3 h, onda odvali ujutro do 10h. Ne znam kako to da prevazidjemo. Suzi, meni kad L tako place znam da je nesto boli. Ili usi ili zubi. Izlazi li vam neki zubic? L i mm otisli u Tempo, voli da ide da vozi onaj autic a Mila siki kao i obicno. Kod mm su paketici bas dobri ili ako necemo paketic onda vaucer za dexy Co. Jedva cekam. Ionako ce oba za Lenku, valjda se seka nece uvrediti
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 17:01:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, sigurno se nece seka ljutiti Mi ne dobijemo ni paketice ni vaucere.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 17:03:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi zavrsili kicenje jelke Odoh ad da pravim pice...nisam odavno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 17:43:28
|
|
|
|
Animsaj9
|
joj mene tako vec danima boli neki tup bol u donjem stomaku kao da treba da dobijem... i sekret mi se povećao uzela sam poliginaks danas... ne znam ni sama, verovatno sam se prehladila
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 17:59:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I ja treba da dobijem , naduvala sam se sva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 18:10:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja ne trebam jos al me tako noli vec nekoliko dana
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 18:23:08
|
|
|
|
branki*
|
Uspavala bocku.stigla i da xe ofarbam i istusirAm.mm odveo b na cas.serpi,ljubi svoju ekipu! Jess
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 18:41:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nas vukica zaspao, devojke se igraju a ja i mm pijemo kafuuuuuu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 18:45:34
|
|
|
|
branki*
|
ja sam se nadrtogirala kafom danas,bila mi mama,pa sam dsa njom popila dve,a prethodno sama dve.sad jedem neke napolitanke,navalila sam kao iz logora da sam utekla.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 18:54:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nesto piskaram. Deca se igraju. T je kao bolje. Treba da im dam veceru, pa sve po redu. Branki, meni se bas jede slatko. Rekao je mm da ce da mi donese kad dodje kuci. Ali nesto posno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 18:56:02
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,imas posne napolitanke pa da se gojimo zajedno
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 18:59:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jela sam ih pre neki dan. Jedem ih zato sto nema nista drugo. Volim nesto kremasto. Boga mi ja vec od ponedeljka dve kile dole.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 19:02:41
|
|
|
|
branki*
|
ne zezaj!super ja sam skinula kilo sigurno,ono kako me drmao onaj stomacni virus,ali evo danas se ubih od onih kiflica plus mamin pilav.sutra vegetiram.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 19:06:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da me.mnogo zezaju slatkisi posebno kad sam u PMS-u. Ovako ih ne jedem.cesto, jer slabo pravim. I testo naravno. Kad krenem da jedem kiflice ne stajem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 4.12.2016 19:07:59
|
|
|
|
vocicana
|
Mame dobro vece mimalo pre dosli kuci, morala sam malom da skuvam palentu, pa da ga nahranim, bas sam ufitiljila sa organizacijom. Bili na rucku kod babe, tako mi je lepo bilo. Ovako nesto novo?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?