|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
4.12.2016 19:55:22   
Nema novih poruka
emicaa
ja moram pitati sta je pilav user posted image
Moji danas setajuci naisli na djeda mraza i moje blesavi dijete nije smjelo prici da joj da paketic.Bilo je dosta djece oko njega i nije ju ovako vidio.Pitam je hoces li samnom otici d ga trazimo po selu kaze nece boji se user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 226
4.12.2016 19:58:35   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Zapecen pirinac sa mesom. Uglavnom ide piletina.
Moja T se dugo bojala deda mraza.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 227
4.12.2016 20:03:19   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Ja obožavam pirinac i piletinu u bilo kom obliku.
Duše male, plase se Deda Mrazauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 228
4.12.2016 20:04:24   
Nema novih poruka
emicaa
ahaaaa,ja mislila to je nesto bog zna sta user posted image cudan naziv skroz,kod nas je to zapecena riza user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 229
4.12.2016 20:08:08   
Nema novih poruka
Maraj
Vece mame. Jao ja volim pilav. Nekad ga spremam sa mlev.mesom nekad sa batacima i karabatacima

ja sad sela. Kuvala pasulj za sutra. Super mi je kad sluvam uvece pa ne moram ujutru

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 230
4.12.2016 20:13:02   
Nema novih poruka
branki*
Zapecena riza,pilav kako goduser posted image
Maraj,ja tako skoro uvek radim od kako sam pocela da radim,drugacije ne stizem.uhvatio me neki suvi kasalj,uzas.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 231
4.12.2016 20:13:19   
Nema novih poruka
Maraj

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi izasli u setnju, samo ja i V ostatak ekipe se zakucao u kucu. Naravno zbog mm , posto je gospodin booolestan (dva put se nakasljao) i jedva ziv pa ne moze da mrdne.user posted image

Ovo mi bas nesto poznato..... isto i kod mene (kad je gospodin bolestan)
Mm isto dobio vaucer al za Lavirint. Bili do Lavirinta, ja stvarno ne znam sta kupiti detetu od godinu dana. Nista mi se nesto nije svidelo. A moramo kupiti nesto za taj vaucer. Dajte neki predlog , sta je ok za jednogodišnjake? Sta kupiti?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 232
4.12.2016 20:30:58   
Nema novih poruka
Ana RR
IZVORNA PORUKA: emicaa RR

ja moram pitati sta je pilav user posted image

Pilav klik ja ga volim, ali Mare ne voli pirinač pa retko spremam.

Mi bili do grada, da vidi dete kako je okićeno. Ja sam se smrzla a baš sam bila dobro obučena. Džabe. Sad popili kuvano vino user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.12.2016 20:32:16 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 233
4.12.2016 20:39:47   
Nema novih poruka
Animsaj9
Maraj mi smo isli u Pertini , i kad smo uslu posle sat i po vremena smo izasli ..imali smo budzet 10h , jaa nisam znala sta da mu uzmem ...najvise igracaka ima za 3 god i navise , a da mu kupujem zvecke , ili ono djindjule sto idu za krevetac i kolica to je prerastao,a toga ima dosta tamo ...jedva smo se odlucili ...ako ima neka tema da ti stavim slike tamo pa da vidis ...uglavnom uzeli smo kocke krupnie 18m+, nekog lavica drvenog sto se vuce , neku slagalicu od 18m+, onu prostirku za pod sundjerastu , drveni vozic sto se sklapa preeedivan je ja sam se odusevila , i neki autic kao gumeni je

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 234
4.12.2016 22:05:15   
Nema novih poruka
emicaa
Odoh sad u temu da pitam nesto za pilav.
Andjeli spavaju pa cu i ja brzo

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 235
4.12.2016 22:10:36   
Nema novih poruka
Maraj
Animsaj , pa super to zvuci. Ne znam.gde da okacis te slikice tj u kojoj temi. Mm misli da mu kupi neki auto , ferari je u potanju , na daljinski. E detetu od 14-15 meseci. To da se mm malo poigra. Stalno je kukao za automobilima na daljinski dok nismo imali dece. Mozda mu i popustim. Stvarno ne znam sta da mu kupimo. Inace nama je vaucer na 5000

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 236
4.12.2016 22:15:58   
Nema novih poruka
Animsaj9
joooj zeno to je i ovaj moj rekao danas, taj autic sto smo mu uzeli identican je bio samo na daljinski, eee rekla sam mu, kakav daljinski, on ne zna jos da hoda a ne da juri autic na daljinski user posted image ... mislim da bi on to sebi da se igra... uglavnom sveee je preskupo , kockice su 3000..
uglavnom gledala sam te didakticke i motoricke igracke

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 237
4.12.2016 22:17:28   
Nema novih poruka
emicaa
Najbolje da kupite ono sto vam treba.Ja sam Dori u toj dobi kupila medu sto pjeva Bozicne pjesme.Ove godine ce dobiti tablu.
Veceras pred spavanje sam joj morala pricati crvenkapu na njemackom,nikad do sad mi nije to trazila

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 238
4.12.2016 22:23:30   
Nema novih poruka
eca89
Bravo Emice za jezik, da si i Crvenkapu naucila, inace meni potezak jezik!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 239
4.12.2016 22:36:34   
Nema novih poruka
emicaa
Ecika omakne mi se koja greska ali mm je prezadovoljan kako pricam.On ga prica perfektno i kad mi on kaze stvarno super pricam meni srce puno user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 240
4.12.2016 23:03:50   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Ih al ste razvezle, citam samo ovu stranu.
...Ne mogu dalje user posted image
Laku noc ..kuckamo.seee ujutru user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 241
4.12.2016 23:16:54   
Nema novih poruka
serpica
Samo da vam mahnem user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 242
5.12.2016 0:44:33   
Nema novih poruka
Mariya
Veče mame!
Baš ste se raspisale!
Moji odavno spavaju,devojčice su zaspale u roku od pola minuta kako su spustile glavice! A ja ležim i crkavam, stavila sam kapi za nos pa čekam da se otpuši, sisam Rennie pa čekam da počne da deluje,da mi malo ublaži mučninu i bol u želucu,a tako mi se spava već... H mi slini kao iz česme, kašlje ali mi se čini da nije iz pluća nego je od slina. Vodim je sutra kod dr da je vidi. Pre 2 nedelje smo prestali sa pancefom, nije nam trebala ova prehlada.

IZVORNA PORUKA: jess021
Maraj, i Lenka se budi nocu i jos bude budna 2-3 h, onda odvali ujutro do 10h. Ne znam kako to da prevazidjemo.

Ne znam ni ja! Moja H isto to radi,ona je obično budna između 5 i 6, pola sata manje-više. O to radi već ihaj, ima više od godinu dana. Do nedavno je samo ležala tako budna,ali sad je počela da nas doziva,nabraja,sedne u krevecu pa priča neštouser posted image
Ja glasam za lego kockice (za malu decu duplo) ali pošto ih u pertiniju nema,uzmi kockice, mislim da su one najpraktičnije,moja L se i sad sa 5 godina igra i dalje sa kockama.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 243
5.12.2016 6:44:20   
Nema novih poruka
branki*
Cao,mame!spremam se za school,pa begamo!kad se vratim,bice hodnik,jeeeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 244
5.12.2016 8:26:24   
Nema novih poruka
vocicana
Dobro jutro mame. Serpi, ja sam juce samo dva puta ulazila na RR zelim vam brz opooravak.
Moj sin se osuotacnopo ivici pelena kako je stavljam. Sada ima na stoamku tacno lniju od pelena, vise cu odlepiti, ne znam sta da mu mazem. Od veceras ce biti mazan kremom za telo, sto inace ne radim, a uzecu i ab mast neku, da vidim da li ce od toga prestati.Msm cist je, redovno presvucen, pran kada treba, nista mi nije jasno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 245
5.12.2016 8:59:00   
Nema novih poruka
Maraj
Jutro mame.
na kakve kocke mislite? Ja stvarno nisam pametna sta da mu kupim. A to za auto na daljinski ....pa da , mm bi kao da ga voza , a L ce da se igra sa autom. Ma šou sa muskarcima...vecita deca.
Ja kad udjem u Lavirint , vidim samo igracke za vecu devu i za bebe. Kao za L nista nisam nasla. Opet kazem , mm je nasao ferari na daljinski user posted image

voci , jel.ga pustis tokom dana da mu se guza malo odmori od pelene. Moj L obozava da bez pelene skace po francuskom krevetu. Desi se nekad i da pisne...al se lepo izigra i guza mu se odmori od pelene

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 246
5.12.2016 8:59:51   
Nema novih poruka
Maraj
Zaboravih napisati...
voci jesi probala cinkovu mast? Kazu da je dobra za te ojede

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 247
5.12.2016 8:59:57   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Voci, jesi probala da promenis pelene?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 248
5.12.2016 9:06:32   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Mi sad koristimo Sudokrem, ali sa devojcicama smo Uvek sve probleme tog tipa resavali Bepanten kremicom, odlicna je!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 249
5.12.2016 10:38:54   
Nema novih poruka
emicaa
Zene ja naspavana,Dora prespavala noc a David se budio u pola dva pa u pola 6 i nastavio do 7.E kad bi uvjek tako user posted image
Voci promjeni pelene,ako je osip samo gdje su one onda je moguce da mu one smetaju.

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here