|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
9.12.2016 16:00:39   
sonyasha
Joj bre Suzi, da brzo prođe user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 401
9.12.2016 16:16:08   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: suzi kju

A mi imamo šarlah user posted image user posted image

A joj user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 402
9.12.2016 16:43:31   
Mariya
Dan mame!
Evo ja završila sve što sam planirala danasuser posted image dogovoreno sve za krštenje sutra.. Popu je bilo bitno samo da mi njemu platimo, 'ladno je sad od drugarice i dvoje kumova uzeo 6000 din. Za krštenje,cveće,prilog...
Sad ručam,pa ćemo sa L da pravimo ukrase od testa, napravila sam ono slano testo stavila sam sirće umesto cream of tartar, super je,uopšte se ne vidi so a tekstura jako podseća na play dough,čini mi se da će biti dobro!
Mm je antitalenat za jezike,kao ja za matematiku! A moja mama je bila ekonomista, ona je isto znala da računa, i sestra i brat, samo ja izrod ne znam!
L mi je bolje danas, prestala da povraća i počela da jedeuser posted image odmah ujutro sam joj dala 1/4 dimigala, videću kakva će biti večeras ali mi ide nabolje,izgleda. H i dalje isto. Slini i pevauser posted image Danima mi je zapušen nos a danas je počeo da curi i opet me boli grlouser posted image
Ma tačno da se upuca čovek,ovo stvarno nije normalno!
Uh suzi,kod tebe je sve duplirana,svaka bolest 2 putauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 403
9.12.2016 17:06:07   
eca89
Joj, Suzi moja draga, drzi se!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 404
9.12.2016 17:12:07   
serpica
Dobro vece mamike,ja opet ko po obicaju na brzinu da vas zagrlim i podelim lepu vest,mada je tek pocetak,ali eto,danas je zvanicno predata
peticija narodnoj skupstini na razmatranje,po kojoj ce ako je usvoje svaka majka sa troje i vise dece primati demografsku nadoknadu
dok joj trece dete ne napuni 18 god. vazi i za majke koje rade i koje nisu u radnom odnosu.
Daj boze da nam uspe user posted image
Sutra idemo u kc na uz da vidimo sta ce nam reci u sredu odlucuju sta dalje sa onom zelzdom...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 405
9.12.2016 17:23:30   
Anck Su Nmaun
Jao Suziii.. bas mi je zao user posted image Zelim vam da brzo prodje.

Serpi, nadamo se da ce usvojiti...iskreno se nadamooo user posted image user posted image
Samo da ne ostane sve u nadi !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 406
9.12.2016 17:26:44   
Sanjica26 RR
Suzi, od kud sad i sarlah? user posted image Bas mi je zao sto ste se tako razboleli.
Mi smo isli na kontrolu. Sve je ok. U ponedeljak ide u vrtic. Ipak je dobro dr procenila da nisu bile potrebne inekcije. Ona se bas brzo oporavila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 407
9.12.2016 18:15:07   
emicaa
Suzi bas mi je zao user posted image
serpice javljaj nam sta kaze doktor.
Ivana meni je u skoli sve dobro islo osim brojki,za to sam stvarno balvan.Sastave sam pisala na engleskom samo tako,uvjek sam radila i drugarici i sebi ali matematika i racunovodstvo...pa to je bilo strasno,kao da nemam grama mozga user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 408
9.12.2016 18:26:51   
suzi kju
Ne znam sta biu vam rekla sem da sam očajna. A i razocarana, toliko sam verovala onog doktorki sa instituta a za moju sam mislila da preteruje kad je rekla da misli da je šarlah.
Sada izolacija, ab na 12 sati kontola urina jednom nedeljno,
Da spustamo temperaturu kad dobije i tako.
A sigurno je iz vrtica pošto sam cula za jos par slučaja iz istog vrtica.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 409
9.12.2016 18:29:57   
Sanjica26 RR
Suzi, jel su ti ostali roditelji da ti malo pripomognu? Iz vrtica se svasta pokupi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 410
9.12.2016 18:39:35   
Maraj
Vece mame. Ja nikako danas da vam se javim pa sad iscitah sta se sve desavalo...
suzi , bem mu misa.... pa da , sarlah se prenosi kapljicno. Pokupile su u vrticu. Da brzo prodje user posted image
Mariya , lep provod sutra na krstenju

Direktna veza do poruke: 411
9.12.2016 18:41:17   
IvanaSK RR
Sanjice, drago mi je sto je sve ok
Serpice, drzim palceve da se usvoji :)
Suzi, jako mi je zao :(

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 412
9.12.2016 18:45:28   
suzi kju
Hvala drage. Sanjice nisu ostali, nisu oni tip za neko dugo sedenje u gostima, pogotovo u stanu.
Muz je valjda slobodan za vikend pa se nadam da ce im biti bolje za dva dana. Kazu da kad se počne sa ab vrlo brzo se oseti boljitak.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 413
9.12.2016 18:49:44   
Maraj
Serpi , navijam da se zlezda smanjilauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 414
9.12.2016 18:57:17   
vocicana
Suzi ja moram da ti kazem da sam u soku! Zelim brzo ozdravljenje, molim te da se ne nerviras, proci ce, ali eto bez stresova nikako ne moze.
Ja moram nesto da objavim, ja sam plakala i smejala se malo pre od srece, od divnog, njadivnijeg osecaja na svetu, sada moram inace cu puci!
JEKIK JE TRUDNA!!!! Mnogo sam srecna, mnogo sam plakala, skakala, volim tu devojku, toliko je zasluzila da bude srecna!!!! Zivela tiu meni i tvoje cedo u stomaku!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 415
9.12.2016 19:05:22   
MasnaMasnica
Najezla sam se cela jojjjjuser posted image . Zelim joj od💗 svu srecu ovog sveta!user posted image user posted image
Zasluzila je!!!!!!

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 416
9.12.2016 19:17:14   
Sanjica26 RR
Suzi, bice za dva dana bolje sa AB. Tako je i kod T sad zbog gnojne angine. Vazno da su dobile terapiju.

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 417
9.12.2016 19:34:54   
MasnaMasnica
Suzi drzite se!😘😘😘😘

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

Direktna veza do poruke: 418
9.12.2016 20:16:58   
Maraj
Jao divno user posted image bas mi je drago zbog jekiki!!! Nama dvema je isti termin bio....

Direktna veza do poruke: 419
9.12.2016 20:45:52   
emicaa
ajd podsjetite me ko je Jekikuser posted image
Suzi zar se i zbog sarlaha moraju izolirati,koliko dugo?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 420
9.12.2016 20:49:17   
Zemunka85
Jaoj i meni je drago zbog nje jaaakooo user posted image secam se svega ...
Suzi, kod nas u vrticu je skoro bio sarlah, ali cim je bio potvrdjen prvi slucaj, odmah sutradan su dosli DR i pregledali svu decu i uzimali svima potrebne briseve, tako da su sasekli.
Nasa jedna drugarica je imala i zaista pod AB se to brzo smiri i drzi pod kontrolom. Ona nije imala izolaciju toliku, svega nekoliko dana. No, ona ima 4,5god, mozda zato ..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 421
9.12.2016 20:52:34   
eca89
Emice, ja mislim da je to ona djevojka što je izgubila bebu na porođajuuser posted image , neka me neko ispravi, ako sam pogriješila! Baš mi je drago da je trudnauser posted image !
Moja drugarica ovde je trudna, dječak ima 2god., pa sad mene bari, a ja ne bih još, ja bih radila!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 422
9.12.2016 21:06:23   
Maraj
Jeste eco , to je jekkiki

< Poruku je uredio Maraj -- 9.12.2016 21:07:07 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 423
9.12.2016 21:06:57   
Anck Su Nmaun
Vrtela se jedna takva prica na FB sa RR citala sam je cak vise puta ne znam da li je to ta devojka ali mi je drago da je trudna i da ceka svoju srecicu.

Moji napokon svi u krevetu mm i ja msalo da sednemo i procaskamo na miru.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 424
9.12.2016 21:36:54   
Animsaj9
Dan , vece i sve po redu , svasta sam iscitala , bas ste se raspisale za danas..
Suzi , mrvice male , gde ih to snadje, samo da sto pre ozdravite ...ooo ova zima nas je sve pokosila ...
Bas mi je drago zbog Jekikki , sad ste me podsetile ko je to , citala sam i ja na fb, bas mi je drago !

Mi smo ceo dan u skitnji , pa smo bili malo kod babe i dede , pa smo isli za grad , malo trosili parice , dosli kuci , okupali D , mm ga uspavljuje , nadam se da ce ga uspavati jer nam je zaspo u 20h u kolima dok smo se vracali

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here