Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 16:00:39
|
|
|
|
sonyasha
|
Joj bre Suzi, da brzo prođe
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 16:16:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju A mi imamo šarlah A joj
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 16:43:31
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Evo ja završila sve što sam planirala danas dogovoreno sve za krštenje sutra.. Popu je bilo bitno samo da mi njemu platimo, 'ladno je sad od drugarice i dvoje kumova uzeo 6000 din. Za krštenje,cveće,prilog... Sad ručam,pa ćemo sa L da pravimo ukrase od testa, napravila sam ono slano testo stavila sam sirće umesto cream of tartar, super je,uopšte se ne vidi so a tekstura jako podseća na play dough,čini mi se da će biti dobro! Mm je antitalenat za jezike,kao ja za matematiku! A moja mama je bila ekonomista, ona je isto znala da računa, i sestra i brat, samo ja izrod ne znam! L mi je bolje danas, prestala da povraća i počela da jede odmah ujutro sam joj dala 1/4 dimigala, videću kakva će biti večeras ali mi ide nabolje,izgleda. H i dalje isto. Slini i peva Danima mi je zapušen nos a danas je počeo da curi i opet me boli grlo Ma tačno da se upuca čovek,ovo stvarno nije normalno! Uh suzi,kod tebe je sve duplirana,svaka bolest 2 puta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 17:06:07
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Suzi moja draga, drzi se!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 17:12:07
|
|
|
|
serpica
|
Dobro vece mamike,ja opet ko po obicaju na brzinu da vas zagrlim i podelim lepu vest,mada je tek pocetak,ali eto,danas je zvanicno predata peticija narodnoj skupstini na razmatranje,po kojoj ce ako je usvoje svaka majka sa troje i vise dece primati demografsku nadoknadu dok joj trece dete ne napuni 18 god. vazi i za majke koje rade i koje nisu u radnom odnosu. Daj boze da nam uspe Sutra idemo u kc na uz da vidimo sta ce nam reci u sredu odlucuju sta dalje sa onom zelzdom...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 17:23:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Suziii.. bas mi je zao Zelim vam da brzo prodje. Serpi, nadamo se da ce usvojiti...iskreno se nadamooo Samo da ne ostane sve u nadi !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 17:26:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, od kud sad i sarlah? Bas mi je zao sto ste se tako razboleli. Mi smo isli na kontrolu. Sve je ok. U ponedeljak ide u vrtic. Ipak je dobro dr procenila da nisu bile potrebne inekcije. Ona se bas brzo oporavila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:15:07
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi bas mi je zao serpice javljaj nam sta kaze doktor. Ivana meni je u skoli sve dobro islo osim brojki,za to sam stvarno balvan.Sastave sam pisala na engleskom samo tako,uvjek sam radila i drugarici i sebi ali matematika i racunovodstvo...pa to je bilo strasno,kao da nemam grama mozga
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:26:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne znam sta biu vam rekla sem da sam očajna. A i razocarana, toliko sam verovala onog doktorki sa instituta a za moju sam mislila da preteruje kad je rekla da misli da je šarlah. Sada izolacija, ab na 12 sati kontola urina jednom nedeljno, Da spustamo temperaturu kad dobije i tako. A sigurno je iz vrtica pošto sam cula za jos par slučaja iz istog vrtica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:29:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, jel su ti ostali roditelji da ti malo pripomognu? Iz vrtica se svasta pokupi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:39:35
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Ja nikako danas da vam se javim pa sad iscitah sta se sve desavalo... suzi , bem mu misa.... pa da , sarlah se prenosi kapljicno. Pokupile su u vrticu. Da brzo prodje Mariya , lep provod sutra na krstenju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:41:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, drago mi je sto je sve ok Serpice, drzim palceve da se usvoji :) Suzi, jako mi je zao :(
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:45:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala drage. Sanjice nisu ostali, nisu oni tip za neko dugo sedenje u gostima, pogotovo u stanu. Muz je valjda slobodan za vikend pa se nadam da ce im biti bolje za dva dana. Kazu da kad se počne sa ab vrlo brzo se oseti boljitak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:49:44
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi , navijam da se zlezda smanjila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 18:57:17
|
|
|
|
vocicana
|
Suzi ja moram da ti kazem da sam u soku! Zelim brzo ozdravljenje, molim te da se ne nerviras, proci ce, ali eto bez stresova nikako ne moze. Ja moram nesto da objavim, ja sam plakala i smejala se malo pre od srece, od divnog, njadivnijeg osecaja na svetu, sada moram inace cu puci! JEKIK JE TRUDNA!!!! Mnogo sam srecna, mnogo sam plakala, skakala, volim tu devojku, toliko je zasluzila da bude srecna!!!! Zivela tiu meni i tvoje cedo u stomaku!!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 19:05:22
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Najezla sam se cela jojjjj . Zelim joj od💗 svu srecu ovog sveta! Zasluzila je!!!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 19:17:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, bice za dva dana bolje sa AB. Tako je i kod T sad zbog gnojne angine. Vazno da su dobile terapiju.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 19:34:54
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Suzi drzite se!😘😘😘😘
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 20:16:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jao divno bas mi je drago zbog jekiki!!! Nama dvema je isti termin bio....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 20:45:52
|
|
|
|
emicaa
|
ajd podsjetite me ko je Jekik Suzi zar se i zbog sarlaha moraju izolirati,koliko dugo?
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 20:49:17
|
|
|
|
Zemunka85
|
Jaoj i meni je drago zbog nje jaaakooo secam se svega ... Suzi, kod nas u vrticu je skoro bio sarlah, ali cim je bio potvrdjen prvi slucaj, odmah sutradan su dosli DR i pregledali svu decu i uzimali svima potrebne briseve, tako da su sasekli. Nasa jedna drugarica je imala i zaista pod AB se to brzo smiri i drzi pod kontrolom. Ona nije imala izolaciju toliku, svega nekoliko dana. No, ona ima 4,5god, mozda zato ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 20:52:34
|
|
|
|
eca89
|
Emice, ja mislim da je to ona djevojka što je izgubila bebu na porođaju , neka me neko ispravi, ako sam pogriješila! Baš mi je drago da je trudna ! Moja drugarica ovde je trudna, dječak ima 2god., pa sad mene bari, a ja ne bih još, ja bih radila!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 21:06:23
|
|
|
|
Maraj
|
Jeste eco , to je jekkiki
< Poruku je uredio Maraj -- 9.12.2016 21:07:07 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 21:06:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vrtela se jedna takva prica na FB sa RR citala sam je cak vise puta ne znam da li je to ta devojka ali mi je drago da je trudna i da ceka svoju srecicu. Moji napokon svi u krevetu mm i ja msalo da sednemo i procaskamo na miru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 9.12.2016 21:36:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dan , vece i sve po redu , svasta sam iscitala , bas ste se raspisale za danas.. Suzi , mrvice male , gde ih to snadje, samo da sto pre ozdravite ...ooo ova zima nas je sve pokosila ... Bas mi je drago zbog Jekikki , sad ste me podsetile ko je to , citala sam i ja na fb, bas mi je drago ! Mi smo ceo dan u skitnji , pa smo bili malo kod babe i dede , pa smo isli za grad , malo trosili parice , dosli kuci , okupali D , mm ga uspavljuje , nadam se da ce ga uspavati jer nam je zaspo u 20h u kolima dok smo se vracali
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNeverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?