Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (6.11.2016 14:04:06)
|
Dan drugarice! Na kraju sam otišla u hitnu, zato što sam se oko 10 onesvestila [sm=zmeden.gif]prvi put u životu!! Ustala iz kreveta,pojela jabuku i popila 2 čaše vode. Krenem da pripremim odeću za devojčice, obučem i očešljam L,ustanem da nešto pomognem H i tu mi se zavrti u glavi,počne da crni i ja sednem,kad me prošlo,ja opet ustanem(a ne ustajem naglo jer ne mogu od leđa,jel''te) i opet vrtoglavica, zacrni mi se pred očima i ja se uhvatim za vrata od dnevne sobe. Sledeće što se dešava je da čujem zabrinut glas mm, ja ležim na podu a on me diže, i pita kako sam pala? Ja gledam,zar sam pala? Osećam da sam preznojena, da mi je hladno i ništa me ne boli[sm=zmeden.gif] Kaže on je čuo pad i da sam zatvorila vrata pa je ušao da vidi šta je,znači nisam bila ni minut u nesvesti. Onda sam malo doručkovala i otišla u hitnu. Kaže dr,drugi trimestar, on ne sme da mi da ništa za bolove. Uradili mi ekg,super. Pritisak 120/80,puls 80-86,kaže klinički sam skroz u redu, ako nisam pala od bola, a nisam, pala sam od ustajanja i tamo mi se mantalo kad god sam ustala, kaže to je nešto benigno. Da odmaram,dobila krem nimulid 1x dnevno i panadol 3x1 za bolove. Ako opet izgubim svest da se vratim u hitnu,ako se jave bolovi u stomaku da odem do ginekologa. I eto,sad sam kući,mm me namazao, popila panadol,sad ću da završim supicu za ručak pa da odmaram, koliko mi devojčice dozvole kad ih mm vrati kući,sestra ih čuva sad. Micinam, verovatno je od tog hematoma. Ana,meni ovaj novi dr reče da pregleda trudnice u prvoj trudnoći redovno,da vido kako se grlić drži. Kaže,mene sa trećim nema šta da pregleda [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|