Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (3.11.2016 23:39:10)
|
Veče! Mi polegali, baš sam umorna, budna sam od 6,još sam ceo dan raduckala nešto. Sutra moja L ima neki ples u zabavištu, a ja ne mogu da je gledam,baš mi je krivo[sm=smiley13.gif]zamolila sam komšinicu da ih snima pa da je vidim kakva je bila. Cele nedelje nije bila u vrtiću i nedostaje joj i jedva čeka,iako nije još zdrava,dogovorila sam se sa vaspitačicom da ću je odneti da ne propusti to[sm=smiley1.gif] Uh, degu, pa i ako treba konizacija, da odložiš malo kasnije,kad beba bude malo veća,barem 2-3 meseca. Ali nadam se da će sve biti ok i nećete se morati odvajati. I želim ti da dobiješ još jednog sisavca i da ti pumpica ni ne zatreba [sm=smiley1.gif] Kod nas se u Dz trudnice primaju i bez zakazivanja, i postoje posebni termini za nas, recimo prepodne od 7-9 dr radi samo trudnice, popodne od 13 do 15 isto. I kao trudnica skoro uvek možeš da dobiješ termin. Ja sam bila pre nedelju dana i sad ne idem do decembra! I apropo tog rada sa trudnicama,dođe žena u 13, kaže joj sestra,dr do 15 radi samo trudnice,nećete stići na red,ako želite prošetajte,a žena se lepo uvali na stolicu do vrata od ordinacije gde inače čekaju trudnice za savetovalište i uz[sm=zmeden.gif] Ja završila u 2,iza mene još 5 trudnica a žena ne mrda odatle. Ne znam samo šta je mislila,čemu se nadala[sm=jezicek.gif] lepo su joj rekli da će do 3 neće biti prozvana.bitno da se ona nasadila [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|