AnaAna1 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (2.11.2016 7:00:14)
|
I meni je svejedno, neka je zivo i zdravo samo, ali bih volela da imam i decaka i devojcicu, a posto je ovo prva beba volela bih da bude decko da bude stariji bata [sm=smiley36.gif] ili ako sad bude devojcica da sledeci bude decko... ali ko nas pita [sm=smiley36.gif] verovatno cu za 2 nedelje da znam mada ne smem da poverujem, cula sam da ovaj moj dr u Domu Zdravlja ume da omasi pol cak i u kasnijoj trudnoci... moja drugarica je vec u 3.mesecu znala da je musko jer je isla privatno, a on joj u 6.mesecu kaze "devojcica", ona da padne u nesvest, vec sve spremili za decaka, i onda on pozove kolegu da zajedno pogledaju i naravno decak [sm=smiley36.gif] Kupila sam juce kakao u zdravoj hrani, i to ne mleveni, nego cela zrnca, kazu da je dobar za imunitet. I kupila sam jaja od prepelice, ali ne mogu da ih pijem ziva kao sto treba stvarno, strah me od salmonele i ostalih gluposti, nego ja juce isprzih na oko 6 komada, pa valjda se ne izgube bas sva svojstva termickom obradom... kazu da su prepuna vitamina i gvozdja...
|
|
|
|