Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (2.11.2016 23:50:08)
|
Veče drugarice! Degu,super se provodite vas dve,uživaj jer od januara neko vreme nećete moći biti same[sm=smiley36.gif] dok bata ne poraste malo. Nas dve smo danas šile odeću za barbike dok je H spavala, L se oduševila,samo ih je presvlačila, a mm gleda i ne veruje,kaže nije mogao ni da pomisli da će joj se toliko dopasti! Za odeću mi ništa ne pričaj! Imam nekoliko majica dugih rukava,recimo 4-5 koje ću moći još neko vreme da nosim,trudničke farmerke i helanke,one sa pojasom. Gomilu majica već ne mogu da obučem jer mi viri stomak ispod,a ni obične helanke ne mogu više. A jakna mi je najveći problem ali probaću kad krenu sniženja da nađem sebi neku jeftinu. Micinam, sjajne vesti[sm=bravo.gif] Ja ne računam previše koji sam mesec,po tikeru pratim koja sam nedelja,da ga nemam ne bih ni znala[sm=smiley36.gif] sad gledam da sam ušla u 25 ned i za 3,5 meseca treba da se porodim,to znam[sm=jezicek.gif] Sad se razmišljam da je možda i vreme da počnem da kupujem stvarčice za mališu[sm=smiley1.gif] to je najlepši deo trudnoće[sm=smiley1.gif]imam nešto stvari od devojčica koje ću moći da iskoristim a koje su bele,žute,sive,nešto i plave boje,ali one su jesenje bebe,a ovaj će biti zimsko-prolećni, pa će mi trebati letnje stvari za njega. H kašlje, biće ovo vesela noć! Meni dr ne računa trudnoću od poslednje menstruacije jer onda ništa ne štima!ja imam produžene cikluse,oko 40-45 dana i trudnoća mi je 2 nedelje manja od datuma poslednje menstruacije. I tako mi vtp vodi po Uz, em me neće ranije poroditi,em mi je bitno i zbog otvaranja porodiljskog.
|
|
|
|