Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (7.11.2016 19:11:05)
|
Trudničice...Ja i dalje odmaram, baš mi prija. I sutra ću[sm=smiley1.gif] Danas mm pravio ručak, vodio L u vrtić, pokupio je, dao joj da ruča, trči oko H, sutra je roditeljski u vrtiću, i tu će on da ide[sm=smiley1.gif] i H na kontolu kod dr, baš mi je interesantno. Jao, hvala draga[sm=smiley31.gif] Pa ja sam prva kukala, pala sam u nesvest na svoj rođendan, ukočila se i bila u hitnoj, pa sam i zaboravila da vas častim, evo sad izvolite[sm=torta.gif] Nego, jesam ti rekla! Podsvesno ustaješ na svaki šum, disanje, mrdanje. A kad se osamiš, bar se odmoriš[sm=smiley1.gif] E i mene interesuje da li je to istina, da više ne moramo izmrcvarene od porođaja, dojenja i nespavanja da lutamo po šalterima i matičarima sa sve bebom i mužem da prijavim dete. Degu, šta te briga, kad te u porodilištu budu pitali lepo ćeš reći ime koje ti želiš za sinka, tm neće biti tamo da se pobuni[sm=jezicek.gif] Zumbule, super što ti je bolje! Ne znam za H, opet je topla, još nije temperatura ali možda bude. Sutra ide svakako na kontrolu, pa da vidimo šta je. Mamice[sm=smiley19.gif] Ana, čekamo tvoj izveštaj sa uz[sm=bravo.gif]
|
|
|
|