Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (11.11.2016 23:27:08)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Gde ste?Mi polegali, L već odavno spava a H se još uvek prevrće i priča[sm=zmeden.gif] Danas sam baš bila smorena, neraspoložena, počele su me boleti prepone i ispod stomaka,pa ne znam da li je to od širenja i razmeštanja kostiju ili je zbog svakakvih položaja koje zauzimam zbog leđa. Jer kad mirujem,ne boli me. Nadam se da će sutra biti bolje. Mm se ponudio da napravi ručak,svekrva stiže kući sa odmora,jedva čekam da joj uvalim devojčice na 1 dan i da se odmorim kako treba[sm=smiley36.gif] L i ja danas napravile tortu,ostalo nam je samo da je sutra ukrasimo. Mimice, set___ih se i da je meni dr prepisala hexoral da ispiram grlo. Ja sam pila fluimucil za kašalj,ginekolog mi rekao bolje da pijem sirup od jagorčevine ili sleza. Imaš sirup beba,sa guskom, taj može da se pije u trudnoći, mislim da je za suv kašalj. Tantum verde i pantenol oriblete, ja sam i strepsils koristila ali mi je slab. Ne smeš bršljan, i aspirin, tj acetilsalicilnu kiselinu,kombinovane praškove poput coldrex,fervex. Možeš paracetamol,tj plavi panadol, neki dr kažu i brufen. Laku noć drage!
|
|
|
|