Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (15.11.2016 23:53:26)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Pa gde ste? Čim ja ne pišem,nema ni vas da pišete [sm=smiley36.gif] Moja leđa su sad već sasvim dobro pa se sve vraća u stari ritam a to znači da više ne odmaram pa da mogu da pišem... Danas sam sredila spavaću, tj mm je isprskao sredstvom protiv buđi, pa sam ja prebrisala nameštaj,usisavala, on obrisao pod, soba je sad cakum-pakum! Pa kad mi je već usisivač bio u ruci,onda sam usisala celu kuću i tako danas nisam uspela da šijem,moraću sutra. Odvela sam H na kontrolu kod dr, uši su super,da ispijemo pancef do kraja i to je to. Pa smo svratile u apoteku,pa u rodu u nabavku, baš mi je bila dobra,svo vreme je brbljala i pevala[sm=smiley1.gif] A L mi je došla kući plačući, ispao joj prvi zub u vrtiću i jadniče se tako uplašilo,njoj je to nešto strašno! Sutra u 3 imaju predstavu za bake i deke, pa je vaspitačica rekla da ih sutra oni vode u vrtić, pogledaju predstavu,malo se igraju i počaste i posle kući. Baš čekam da vidim kakva će biti,to je njen prvi nastup[sm=smiley1.gif] Degu, mm kaže da je to glupost i da će pasti sa kreveta[sm=zmeden.gif] A za epidural, ja sam ove 2 bube rodila prirodno,ali ako mogu radije bih nešto neprirodno da smanji bol,ja bi dala i veterinaru da me bode u leđa samo da ne boli[sm=jezicek.gif] Ana, kako stojiš sa mučninama?
|
|
|
|