Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (17.11.2016 23:39:38)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Volim kad uđem na forum da pročitam ovako puno lepih vesti[sm=bravo.gif] Krin,Zumbule [sm=bravo.gif]za dobre izveštaje i doživljaje sa uz[sm=smiley1.gif] Degu, ja na svaki pregled odlazim i čekam da mi dr kaže da nema više piše,otpala,nestala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jednostavno mi je neverovatno da ću imati dečaka, posle njih dve, šta ću i kako ću sa njim?! Znam da će vremenom sve doći na svoje i znaću sa njim ali nezamislivo mi je sad. Jao,opet prehlada!! Ti sad brzo nakrkaj meda,limuna, c vitamin, naprskaj nešto za grlo,utopli ga šalom,maramom,možda te ne uhvati jako. Moja H danas ispila poslednju dozu pancefa,L više ne cure sline,izduva nos 2-3 puta, jao kad bi izvukli bar do decembra sad da smo zdravi! Mimice, nema cake, ako ne radiš već odeš na trudničko odmah,kao ja,onda ti komisija određuje datum početka porodiljskog,otprilike 30 dana pre vtp. Kod mene je caka samo u vtp, po poslednjoj menstruaciji je 16.02.a po uz 03.03.zbog mojih produženih ciklusa. Zato kod mene dr vodi trudnoću sa vtp u martu,jer da vodi po februaru,komisija bi mi otvorila porodiljsko već u januaru, i tako gubim nekoliko nedelja porodiljskog. Kad nam ionako uzimaju mesec dana,ne dam im ni dana više. Ovako će mi otvoriti porodiljsko u februaru, kao što treba. Danas ništa korisno nisam uradila,ne mogu da verujem. Imala sam ručak,bila sam sama pa sam lunjala po selu,a vreme kod kuće sam provela ispred kompa, mlateći po Pinterestu i DIY stranicama,tražila inspiraciju za šivenje [sm=smiley1.gif] Odoh drage, laku noć!
|
|
|
|