degu -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (22.11.2016 22:06:55)
|
Joj MM drži se! Ja sam sadmnogo lakše podnela nego prošli putkad me uhvatio virus, valjda sam napucana gvožđem i vitaminima [sm=smiley36.gif] Ana dešavaćese ti povremeni menstrualni bolovi,obično primetiš nakon toga da je stomačić malo narastao, širi se materica, mora da boli. Što se kila tiče, nemoj se odricati ničeg, ali bez preterivanja, jako se lako lepi, ali daj sebi bar jednom nedeljno osuška da pojedeš picu, palačinke ili ono što ti se jede. Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila 16kg, a posle porođaja do bebinih godinu dana skinula 18kg. E sad što sam se naknadno ugojila, to je druga priča. Sad sam se ugojila 11,5kg i nadam se da neće biti do kraja više od 2-3kg. Zumbuliću donat voda je odlična. Marija skuvala sam je i uspela sam da odspavam danas popodne,baš mi je prijalo. Krin mene su držale mučnine do 20. nedelje, tako da znaš da mogu potrajati. Nas dve danas same čitav dan, ali pošto sam imala ručak mogle smo celo jutro biti napolju,posle podne sam se bakćala sa vešom. Sad sam raskrčila veš i mogu da počnem da perem bebeće stvari, da uspem da popeglam jer još malo i neću moći. Stomak me baš ograničava,ogroman je.Kao s T pred porođaj, počeo je i da puca, bez obzira na svo mazanje [sm=smiley13.gif], već ne mogu da jedem normalno,žulja me,već moram pomalo da se naslonimi držim tanjir u ruci.Takva sam prošli put bila pred porođaj. Do kraja ću eksplodirati. :D Biću sva na štrafte kao zebra, ali samo da sve bude kako treba,navići ću se na animal print :D
|
|
|
|