Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (26.11.2016 19:33:29)
|
Da nastavim priču,slučajno sam poslala post. Zumbule, pripremi se na sve i svašta nakon porođaja, potpuno novi osećaji,emocije,događaji,nešto što nisi ni pomislila ni očekivala, ali pripremi se i na to da sve to što je teško neće trajati dugo,nekoliko nedelja i biće sve lakše i lakše. Žal za mamom ostaje,naravno ali divno je što ti je muž takav da hoće da ti pomogne,da te podržava i hrabri, nisi sama,imaš njega. Degu,ja sam L rodila sa 37 +6 a H sa 38+3,tako da nije kasnila mnogo za L. Nadam se da će tako i kod tebe[sm=smiley1.gif] A i kod mene!da ne pređe 39 nedelja! Micinam, što ne probaš da ubaciš krompir,isečeš ga na 4 kriške pa kuvaš u čorbi,možda pokupi so? Mm doneo devojčice, obe se igraju same sa sobom[sm=smiley36.gif]A nijedna neće samnom!! Ja ispekla opet čizkejk, ovaj put na vreme[sm=smiley36.gif]ne čekam ponoć! Sutra nam dolaze kumovi,pa da imam nešto slatko. Sad pečem hleb za večeru. Setih se da se pohvalim,počela sam da kupujem odećicu za bebu, sad ću da stavim sličice u temu!
|
|
|
|