Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (27.11.2016 16:45:09)
|
[sm=smiley36.gif]Dan [sm=nosecka.gif] Ni meni do 20 nedelje nisu rasle grudi,ja se obradovala da ni neće ali vraga!! Porasle su,jedva ih strpam u grudnjak,a žao mi davati novac za nove. Ana nisi jedina,i ja bih volela manje grudi. Ionako nisu bile male,za moju građu,pa su posle 1 porođaja postale još veće,kompletno sam morala da menjam grudnjake! Ana,još uvek nisi stavila tiker! Ne znam koja si nedelja ali ako vidiš nešto što ti se dopadne,što ne bi kupila? Ja kupujem najviše na sniženjima pa ako ne kupim,mogu da se oprostim od toga,znam da me neće sečekati. A često kupujem i unapred,baš zbog toga. Kad je L imala 3g.ja joj kupim zimsku jaknu na sniženju koštala 6€,vel. 5/6,pa gde to da ostavim. Spakovala sam je lepo,stajala je skoro 2 godine ali sad je savršena,a sad da joj kupim jaknu ispod 20€ nema šanse. Ja leškarim, H spava, L se nešto glupiraj u kupatilu,nadam se da ne čačka mašinu,jer im je jako interesantna naspram stare,ova ima displej i dugmiće i crteže koji svetle[sm=smiley36.gif] Oko 6 nam dolaze kumovi,umesila sam sinoć pogačice sa sirom, pa ću sad da ih ispečem i da napravim neko meze,mislila sam malo fete i maslina i to grčkih,doneli ih sa mora!! Slatko imam,čiz od juče i to je to.
|
|
|
|