Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat] (28.11.2016 0:17:15)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Samo da vam napišem referat pa odoh da spavam [sm=smiley36.gif] Bili nam kumovi, ispričasmo se, izigrali se sa devojčicama, pohvalili se novom mašinom i L rukotvorinama.. Ana, to je najverovatnije beba što osećaš[sm=bravo.gif] Degu, kako stojiš sa prehladom, kako je T? A kad dođe beba, isto ćeš kao i ja. Ludećeš kad su oboje odjednom bolesni,ne znaš kom ćeš pre, vodićeš ih oboje kod lekara odjednom, a posle nekog vremena se navikneš o prestaneš da se nerviraš kad vidiš da ne možeš ništa da uradiš. Ja se ubih od podizanja imuniteta i džabe. One super jedu,puno svežeg voća,povrća većinom kuvano, piju sirupe za imunitet, dobro ih oblačim,čuvam,izbegavam bolesne,džabe. L je baš oset_ljiva,nju da pogleda neko bolestan ona se razboli. H mi je bolja,na nju treba da kašljemo jedno nedelju dana da se razboli. Od 10 prehlada 9 puta se razbolela tek 5-7-10 dana nakon L a samo jednom je ona prva bolesna. L mi opet slini inače,i to opet tako da joj se slivaju,kaplju,curi kao iz česme,a još i kašlje. Verovatno je neću poslati sutra u vrtić, da slini svuda. A H vodim kod fizijatra i na vađenje krvi,nek'' mi je Bog u pomoći sa njom sutra! Krin neće ti ništa biti i da pojedeš 3 ananasa, jedi slobodno ako ti se jede[sm=smiley1.gif] Micinam, tu jaknu sam uzela u Takko, a u tesku budu ekstra povoljne stvari,one F&F. Lovi sniženja,tad su jeftinije stvari i tamo,zar ne? Mimice,uzmi Rennie za kiselinu,meni samo on pomaže a prijatnog je ukusa,naspram rupuruta i ostalih.
|
|
|
|