Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 10:56:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, sta da ti kazem. Guska od dr nam je samo ukljucila antibiotik zbog bronhitis. Juce pricam sa pedijatrom kod koje smo isli posto je nasa bila na bolovanju. Ukljucila pulmicort i rekla da dodjemo kod nase u sredu. Odemo u sredu kaze ne treba nista. a ona slinava. Samo iz nje izlazi i na sve jos kaslje. U petak krene jos vise da kaslje. U subotu na nedelju usta celu noc nije zaustavila od kasljanja. Odemo kod dezurnog nista specijalno ukljucite pulmicort. Odvedem ja nju u ponedeljak. Nasa nije mogla da nas primi. Primi nas druga dr. Samo antibiotik. I juce mi kaze ta prva dr da je trebalo vec u sredu da se nastavi sa pulmicortom. I obavezno uz antibiotik i inhalacija. Priznala sam je da sam na svoju ruki ukljucila. Odlicno sam uradila. Znam da nasa dr kod koje idemo privatno uvek tako ukljuci. Poludela sam od njihove nesposobnosti Kaslje jos, ali ne ceo dan. Sad cekam vreme da je vodim kod mm na posao da ja mogu na casove. Ludnnica.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.10.2016 11:00:22 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 11:03:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivana ja gledam od zaove sina indijanca pa mislim da su svi djecaci takvi mi sinoc bili kod njih,on i Dora ne zna se koje vise skace pa je onda Dora sa Anastasijom otisla u spavacu sobu,napravile su krs i tamo,natjerala sam je da im pomogne da pospreme sve. Serpi vidjas li ostale Nislijke,pozdravi ih sve,mnogo fale ovde. Vidjam ih povremeno kad stignem,pozdravicu ih i vi meni puno falite ali samo jos koji dan da sredim junaka i eto mene
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 11:07:13
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro, ili već dan!!! Vidim da smo svi u istoj buli, nespavanje, slinavi nosevi, joooooj! Već četiri noći se budi na 15 minuta i plaki jer mu je nos u haosu izgibe žene, a juče i mene uhvatilo, pa 38 temp, grlo, nos....mm ga uzme on urla, džaba ti sve... Inače, Marya dečaci su mnogo umiljati, V je vezan za mene 300 puta više nego za bilo koga, ima 5 godina a voli da se mazuljari i šćućuri kod mene, sada je krenulo junačenje pa preko dana izigrava mangupariju ali predveče je mamina mrvica..ja ne mogu da zamislim da imam devojčicu, mislim povremeno pomislim kako bi sve bilo drugačije, iz moje perspektive šnalice i lak za nokte su pakao a sat proveden u crtanju nemoguća misija mi smo stalno u pokretu i stalno ratujemo
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 11:18:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mariya momcin, bas mi je drago. Sandricak, bice to sve ok, saljem ti zagrljaj. Sanjice, samo da ozdravi, na sve strane decica bolesna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 11:26:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Sanjice strašno! Samo muče decu, bem ti lekare!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 11:33:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sonyasha, ozdravite sto pre. Sanjice, dobro je da manje kaslje.. Uzas vise i sa tim doktorima. Emice, sin zna da bude divljak, ali u suštini nije. Da nije fudbala i tih muskih stvari, ne bi se reklo da je decak :) On te poljubi, zagrli, mrzi da vidi suze kod mene... Naravno, i njemu dodje zuta minuta pa bude nemoguć.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 11:45:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moj D je jako umiljat, da vidite kako voli da se mazi i ceska, sam se namesta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 13:12:18
|
|
|
|
vocicana
|
Oh duse moje malene. Sanjice, Sandricak, Sony brzo ozdravite drugari. Damjan je rucao, nemoguc je, samo vristi, da se nosi, zvace varalicu kao da ce komad mesa da pregrize. Budi se nocas jednom, okrenula ga na ledja, cucla u usta i nastavili do jutros. Ne znam sta bi radila da ne spava. UH, as ada u temu negative da se istresem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 15:56:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci mislim da ce njemu zubici cim je tako nervozan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 20:59:22
|
|
|
|
branki*
|
mame,ja dusu nemam ovih dana,inspekcija neka dolazi u skolu,pisala gomilu nekih priprema,planova,trci na posao,casovi,uzas,rasulo kompletno,sad pregledala neke kontrolne i da vam mahnem,nisam stigla da citam sta se desavalo,to cu kad legnem,pa dok se ne komiram,grlim vas!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 22:06:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Branki izdrži, tempo ti je boli glava... Ja izvukla A slinice nebi li malo odspavala i ja i one, baš sam iscrpljena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 19.10.2016 22:44:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, ljubim te i saljem ti snagu! Suzi, mogu misliti kako ti je, sve ovo puta dva, svaka ti cast! Stavi im luk i večeras.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 7:23:06
|
|
|
|
Milena18
|
Mamice, dobro jutro! Kako ste spavale? Mi pola noći super, a drugu polovinu onako... Branki, i kod mog muža u školu dolazi neka inspekcija u novembru, to je haos, svi su u nekoj panici, čak direktorka traži od nastavnika da instruišu decu kako da se ponašaju kad ovi dođu. Tako je to kad većina ne radi kako treba, samo otaljavaju, pa kad to treba neko da oceni, onda je frka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 8:15:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro mame I moj malisa se budio par puta, jednom sikio , dva puta ga zaljuljala, i jutros u 6 budjenjeeeee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 8:16:55
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Izvolte na kafu imam jednu nedoumicu.... da li kad vam dete ozdravi , vodite dete kod pedijatra na pegled ili ne? L mi je sad bolje. Jos danas pije antibiotik , nema vise onu sekreciju iz nosa. Da l da ga vodim kod dr kad zavrsimo antibiotik? I jos nesto...jel ok da mu je belji jezik nakon antibiotika? Nesto nisam primetila da mu je jezik belji u korenu. Da l je od antibiotika.... ne verujem da su gljivice... mada ko zna...lije linex
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 8:19:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nama pedijatar uvek kaze da dodjemo na kontrolu posle antibiotika, mada ako je sve u redu ne vodim ih. Tamo se ceka satima, pa da jos nesto pokupi usput ... Jedino ako primetim da nije sve proslo ok onda obavezno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 8:25:28
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamike. Maraj obaveznona kontrolu posle terapije, odvedi dete da vidi i taj jezik i da pogleda nosic, usi, pluca da poslusa. Anck, mi smo juce u 6:15, danas me je sinko pocastio do 7. Anim, ja se iskreno nadam, bas je strasan zadnjih dana, mada kako sam ja bila ukljucena u struju celu ttrudnocu, ne bi me iznenadilo da ispoljava karakter , mada...bas zna da bude haos. Brannki i ostali prosvetari , moji su u bolnici imali nekakvu kontrolu, vidim da ce biti novosti, vrlo radikalnih!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 9:27:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, uglavnom nam zakazu kontrolu posle terapije. Moja beba se probudila oko dva i bila budna do tri. Onda u pet i bila budna do pola osam. Ovo postaje neizdrzivo. Mnogo je bolja bila dok je sisala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 10:24:37
|
|
|
|
Maraj
|
Ok. Hvala drage. Onda cemo otici. Nisam znala da l treba , a dr nam nista nije rekla... inace , taman smo se spremili. Mislili samo da izadjemo napolje L se toliko prispavalo da je provristao....uh.... mija mama ga uspavala , i eto , sad cekam da se probudi pa da malo izadjemo. Juce nam je isto to uradio ali napolju. Samo sto smo izasli , on u histeriju , spava mu se. Nece ko sva deca da zaspi u kolicima...nego se bacaka... hoce da mi ispadne iz ruku...nismo bili 5-6 min napolju , odma smo se vratili da se gospodin naspava. Inace ustao je u 8 jutros nego nema Mariye da nam javi kako je prosao šoping? ima li sta u Segedinu?
< Poruku je uredio Maraj -- 20.10.2016 10:27:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 11:49:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Isla bih u setnju al mi mrsko, oko nase zgrade nema nesto puno da se seta. A mm me zove da idem do centra.. a meni mucenje. Dok se sad spremimo minimum pola sata. Dok autom odem 15 min. Nadjem parking.. raspakujem kolica.. mene prosla volja za setnjom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 13:43:11
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste mamice,David me opet maltetirao cijelu noc.Sinoc ga sveki uspaval u pola 8 dok sam ispusila i naravno jutros od pola 3 zurka.Htjela sam joj ga u 3 odnijeti i reci evo ako mislis da mi mucimo njega vidi kako je kad on muci Inace Dora kao da je preko noci odrasla,sve helanke i hlace sto je do prije mjesec dana nosila sad su odjednom kratke.U subotu opet u kupovinu
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 14:22:18
|
|
|
|
Sandricak
|
Dan od nas.. ja se malo naspavala nocas... I od 9 do 4 spavao .. da mi se grudi nisu prepunile ne bih ni ustajala u tri da se izmuzam . Jeo i 4 i prevriskao do 5 ne znam sta mu bilo.. onda spavao do 8... Jutros bili kod komsinice na kafi sad stavila rucak da se kuva... Masem svima...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 14:34:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, bre, ove nase bebe iste!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 15:37:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
Emicee rastu deca kao kvasac
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 20.10.2016 15:58:29
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana jesu bas Ma rastu oni ali ona cini mi se preko noci da je izrasla
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici U zimsku šetnju obavezno, ali BEZ DUDE!Šetnje na svežem vazduhu važne su za izgradnju imunog sistema deteta, a niske temperature nisu razlog za ostanak kod kuć...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?