|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
18.10.2016 19:07:20   
eca89
Jeeeee, super Emice, baš mi je dragouser posted image !

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 626
18.10.2016 19:59:07   
Animsaj9
Ohhh Emicee, samo neka je sve ok user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 627
18.10.2016 20:23:18   
pipi_coco
Emice super, samo neka je sve uredu user posted image
Anck bravo za velikog momka user posted image
Mariya supeer za UZ i malog decka

D zaspao, a ja malo švrljam po netu i tako, ali imam namjeru veceras rano u krevet, nakakva sam slomljena, valjda ovo šugavo vrijeme user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 628
18.10.2016 21:32:48   
emicaa
Znate kako sam srecna,dr mi pokazala snimak Dorinih pluca i mozga od avgusta,ono je joror.Pluca pogotovo,tacka na tacki,a sad samo jos par njih.U svakom slucaju terapija narednih 10 mjeseci.A Moj princ je tezak 5969 user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 629
18.10.2016 21:43:50   
mamin mish
Emice drago mi je da je sve dobro.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 630
19.10.2016 0:43:04   
Mariya
Veče mame!
Jedan veliki user posted image za sve,svi su oduševljeni što ćemo imati i dečaka,a meni je taaaakoo čudnouser posted image i neverovatno user posted image
Emice, baš mi je drago za super rezultateuser posted image Nadam se da se ne ljutiš što pitam,baš me interesuje, negde si pisala da ćete ići za Bosnu, pretpostavljam da ti i T sad imate antitela,a da li će tvoj muž i D primati vakcinu? Da li oni sad mogu da se zaraze?

Kod nas sve isto,sline i kašalj su tu,L me pita da li će sutra u vrtić, kaže nedostaju joj drugarice,ona bi da ide. Rekla sam joj da će od sledeće nedelje,kad bude skroz zdrava.
Inače nas dve spavamo u dnevnoj, sutra ustajemo ranije pa da ne budimo H i mm, idemo za Segedin sa sestrom, da malo šopingujemo!
Odoh da spavam, laku noć!

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 631
19.10.2016 4:56:26   
Sandricak
Jutro... kafana otvorena... spavala nista, I muci stomak tesko mu da kaki i prdi... svaki cas se budi

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 632
19.10.2016 6:04:14   
Milena18
Jutro!
I mi smo imali jedan takav period kad je plakala u snu zbog gasova i budila se svaki čas. Trajalo je 3-4 dana pa se smirilo.
Mariya, super za UZ! Navići ćeš se ti na ideju o dečaku brzo...
Ovde kiša lije, moje dete spava kod mene u rukama, čekam da utvrdi san, pa možda i ja da se malo vratim u krevet.

< Poruku je uredio Milena18 -- 19.10.2016 6:05:38 >

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 633
19.10.2016 6:34:58   
vocicana
Dobro jutro mamike. Since se naspavalo i hajdemama, hopa, ustanibrzo, vec je 6:15. Boga mi vrloje oskudno bi pokriven nocas, nisam mu ni pantalonice obukla, nadam se da se nije prehladio.
Ja sam kafu skuvala, ako je jos neka vampirusa raspolozena da se sa mnom druzi, izvolite.user posted image
Emice, nista lepse nisam mogla da p;rocitam!user posted image Ljubim vas!!!!

< Poruku je uredio vocicana RR -- 19.10.2016 6:35:56 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 634
19.10.2016 6:55:12   
Maraj
Jutro mame
Emice user posted image
bebi , sad cu da virnem sta si pisala
Mariya ne znam da l sam te pitala , jel sopingujete negde odredjeno u Madjarskoj?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 635
19.10.2016 7:10:50   
mamin mish
Jutro.
Kafa je posluzena u kafanici pa izvolte.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 636
19.10.2016 8:02:09   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Mariya, bas lepo sto ce biti decak, ne zato što je muško, da me ne razumes pogrešno, nego ja volim kad se ima oba pola.

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 637
19.10.2016 8:23:37   
Sanjica26 RR
Maryia, gde sopingujete? Ja idem uskoro sa koleginicama novembra. Jel povoljnije s obzirom da sad nisu snizenja? Vidim da.cesto ides.
Emice, bravo za vas.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 638
19.10.2016 8:28:28   
Anck Su Nmaun
Jutrooo

Mi smo lepo spavali moglo bi se reci.
A sobu smo ispremestali, pa mi sad dodje krevetic na drugoj strani, malo mi nezgodno dok ne naviknem. Al morali smo toliko je duvalo s prozora da sam morala da ga odmaknem a i grejanje pocelo pa da ga udaljim od radijatora.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 639
19.10.2016 8:28:47   
suzi kju
Dobro jutro mame, ovde kiša, grozno vreme, ja nervozna, Anđi curica nos, čekam samo kad će i Eminem da počne.

Direktna veza do poruke: 640
19.10.2016 8:34:15   
popkica bebic
Dobro jutro, sivo, sumorno jutro..
Noc je bil teska, neprospavana. V je kasljucao i disao na usta, a moj pokusaj da mu ocistim nos zavrsio se najgorom vikom i drekom i mojom nervozom. A se budila 5 puta. Pred zoru zaspah.
Opet dilema, sta za rucak, a posno? Muka mi je od pasulja, graska i krompira.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 641
19.10.2016 8:40:41   
IvanaSK RR
Popkice, izdinstaj luk, pečurke dodaj i stavi krompir, sargarepu i kuvaj zajedno. Ili dinstam luk, pa kuvam pirinac sa pecurkama pa zapecem u rerni.
E da, ima onaj namaz krompir, tunjevina, senf, pisala sam ovde u temi Posna jela, jako je lep.
Ili napravis pitu od pirinca i pecurki.
Ili blitvu sa pirincem.
Makarone ili špagete sa sosom od pecurki i paradajza.
Tikvice.
Paprike punjene pirincem.
Kuvani kupus.
Ja samo dodajem ovde cega se set__im user posted image
Setih se da sam pravila snicle od zobenih pahuljica, al ne mogu tacno da se set_im recepta, ima na netu.

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 19.10.2016 8:57:09 >

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 642
19.10.2016 10:32:57   
Sandricak
dan od nas.. Uhvatih malko dok I spava a ljuljam ga nogom u kolicima da napisem sta se desava kod nas...
Prvo Emice jako mi je drago zbog nalaza... Napokon da se resis muka...
A kod nas: Marko ima upalu krajnika, pije Panklav forte do petka...Ispiranje nosa i inhalacija fizioloskim da se otpusi nos.
Ilija ponekad tem 37,1 ispod ruke, 37,8 rektalno... Žutica... vadili krv opet pada bilirubin sada je 30 ukupni i 6 direktni, ali neki parametar što smo vadili isto iz krvi pokazuje da ima neki Žilberov sindrom... Noge mi se odsekle kad je rekla da misli da je to, a ja pojma nenam sta je ... Pobelela sam u sekundi. Ali srecom nije tako strasno, ne sme preskakati obroke, ne sme se zamarati puno, ne sme alkohol, bančenje i ostalo kada poraste, mora redovno da spava, ne sme da dehidrira... i ako vrate vojsku neće smeti da ide.
POred toga posto je jos uvek na Novalac-u teško se prazni i prdi pa ga muči to. DAla sam mu jutros malo zaslađenog čaja od kamilice pa se ispraznio. sad napokon zaspao..
i pored svega ovoga, mene ti jedan pametni komšija pita kada ću treće... Došlo mi da ga spucam

Direktna veza do poruke: 643
19.10.2016 10:39:24   
emicaa
preporodjena sam,dosta bolje smo spavali.Dora prespavala 11sati a David se budio samo tri puta.
Mariya nece,jer ja sam primila vakcinu i ipak sam se zarazila.
Super za djecaka,vidjeces kako su i oni umiljati,dok su mali user posted image

< Poruku je uredio emicaa RR -- 19.10.2016 10:41:08 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 644
19.10.2016 10:44:35   
Sanjica26 RR
Sandricak bas mi je zao. user posted image Saljem ti jedan zagrljaj.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 645
19.10.2016 10:44:55   
IvanaSK RR
Jaoj, Sandricak, svasta vas je snaslo :(
Emice, moj sin je umiljat i sada, a da znas kakav je kad mu nesto treba user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 646
19.10.2016 10:45:36   
serpica
Dobar dan mame,napokon! Nedelju dana unazad ne mogu da udjem na rr,znam da se ovde brzo resio problem,ali je izgleda bilo do mog neta. Nadam se da ste sve dobro i da su decica dobro.
Kod mene u kratkim crtama,Manja ide u vrtic vec dve nedelje i odlicno je prihvatila.U isto vreme sam Tomu povukal iz vrtica jer treba da primi MMR. Bris pokazao bakteriju pa smo se lecili,taman to zavrsili uhvatio ga stomacni virus.
Sad sigurno jod nedelju dana necemo da primimo vakcinu a u medjuvremenu da odradim ponovo kks i briseve.
Inace ne stizem nista,muz na terenu svaki drugi dan,vise i ne znam kad je kod kuce.
Ljubim vas sve i nadam se da cu uskoro opet da vam se javim.user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 647
19.10.2016 10:46:47   
IvanaSK RR
Sanjice, kako ste vi? Kasalj, sline?

Direktna veza do poruke: 648
19.10.2016 10:50:36   
Sandricak
Hvala drage... Valjda će sve to proći brzo... baš sam umorna i neispavana...Kao zombi sam..
Čak je i mm video da mi treba sna pa je sinoć rešio da on da I jedan obrok... Ali.... I sisao u pola 9 i ja legla sama da spavam, kad eto ti mm u ponoć da mu napravim mleko za I, a on će mu dati... Poludela sam... napravim ja mleko počne on da mu daje, ja legla, kad eto ga viče, mora on u wc da završim ja.. Obavio čovek šta je imao i legao da spava opet ja sve obavila... Bas mi je pomogao...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 649
19.10.2016 10:52:28   
emicaa
Ivana ja gledam od zaove sina indijanca pa mislim da su svi djecaci takvi user posted image
mi sinoc bili kod njih,on i Dora ne zna se koje vise skace pa je onda Dora sa Anastasijom otisla u spavacu sobu,napravile su krs i tamo,natjerala sam je da im pomogne da pospreme sve.
Serpi vidjas li ostale Nislijke,pozdravi ih sve,mnogo fale ovde.

Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

U zimsku šetnju obavezno, ali BEZ DUDE!
Šetnje na svežem vazduhu važne su za izgradnju imunog sistema deteta, a niske temperature nisu razlog za ostanak kod kuć...
Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...
Neverovatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne tačkice ...

Anketa

Купање бебе.
пеперутка16

Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?

Click Here