Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:43:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemam.pojma Ivana da li sam.pisala. Uzela sam jedan cas slobodno da bi isla sa njom. Ide mm, ali onda mora i Sofi sa njim. A ona je u poslednje vreme nemoguca. Tako da sam.odlucila i ja da idem Inace, nisam.planirala. Evo umalo da zaboravim da kazem Suzi da me mnogo raduje zbog njenog tate. Moj tata je juce bio.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 9:19:14
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro, mame, posle sto godina! :D Vidim, dosta dece je bolesno bilo. Moja A je vec ceo mesec slinava, kaslje s vremena na vreme, u pocetku je bilo strasno. Inhaliramo je jutro vece i tako. Propuzala je i sada bi da je nonstop na podu, a ja se bojim jer sekret ne prolazi nikako. Uskoro ce V 3.rodjendan, neverovatno kako vreme prolazi brzo. A ce uskoro da napuni 8 i po meseci. Vidim pisete sta za rucak, prosvetlite i mene. Nemam vise ideja, a ni volje. Ko sta radi, ja sam u kuhinji. :)
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 10:00:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sony, vreme uzasno brzo leti. Sanjice, jesi, pisala si pre tri dana u temi Pohvalimo se nasom decom:) al nema veze, nasi andjeli zaslužuju i vise pohvala i cestitki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 10:17:34
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, čestitam na trećem mestu Anck, super za spavanje! Ni ja nemam pojma šta bih za ručak, razmišljam i da kupim nešto gotovo, a da napravim ledene kocke. Valjda će mi uspeti, majstor sam da zeznem kolač.
< Poruku je uredio Milena18 -- 17.10.2016 10:18:17 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 10:18:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ipak sam odlucila rostilj kobasice sa krompirom u rerni..uhh znate kako je tooo dobro!! Jos od gore pred kraj ubacim i papriku..njamiiii Sad sam malko dremnula sa V . Prija....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 10:23:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 a da napravim ledene kocke. Valjda će mi uspeti, majstor sam da zeznem kolač. U sto ste se svi pomamili s tim ledenim kockama...a ja nemam pojma ni sta je to
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 10:28:48
|
|
|
|
emicaa
|
ja se nadala da cemo imati bolju noc kad ono...jedva stojim na nogama koliko mi se spava.Stvarno vise ne znam sta mu je. Mislim da je ledene kocke tesko zaj... ali ljepse budu drugi dan od spremanja
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 10:36:32
|
|
|
|
mamin mish
|
Ufff. Davno nisam pravila ledene kocke. Anck bude lepo kremasto kora se ispece i prelije sirupom a preko id3 fil i glazura od cokolade.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 11:11:11
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Ja po kuci oko L. On je hvala Bogu bolje al sam naravno ja sada zapusena. Pritisak mi se stvorio u glavi koliko sam zapusena i koliko nos duvam. jao ledene kocke...njami...ja ih volim al ja pravim dupli fil. Volim da bude kremastije. Ma nije prinlem napraviti taj kolac. Patispanj i fil koji se cini mi se kuva na pari pa kad se ohladi umiti sa maslacem/margarinom. Ja neato slabo kuvam u zadnje vreme a bas volim kuhinju. Mm obicno dodje sit s posla , a da kuvam samo za mene , ne mili mi se. Ovako L skuvam a mi se snadjemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 11:38:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
D se sinoc oko pola 11 probudio i samo poceo da place i vristi , jedva smo ga smirili , ne znam sta mu bi , nije hteo ni sisu ni sok , ma nista , nosaj ga , nunaj dete se zacenilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 12:16:08
|
|
|
|
Milena18
|
Animsaj, verovatno se nešto uplašio u snu. Meni se zbog foruma i prijele ledene kocke, ovde malo-malo pa ih neko pomene. Meni nedostaju one koje je pravila moja baka, mmmm kako su dobre bile.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 12:16:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame dančić! Hvala puno na lepim željama za tatu, presrećna sam. I ova svadba i krštenje nakon tog stresa mi je baš dobrodošla. Bilo nam je baš lepo, dečica su bile sa nama par sati, posle su ih čuvati moji mama i tata tako da sam se lepo opustila, proveselila i popila pa me je (preko veze) policijska patrola sprovela do kuće strašno!!! Hihi... Vidim neka bolesna dečica su bolje, neka se dodatno prehladila, baš mi ih je žaou, da brzo prođe drage mame! Ljubim vas sve!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 12:45:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 D se sinoc oko pola 11 probudio i samo poceo da place i vristi , jedva smo ga smirili , ne znam sta mu bi , nije hteo ni sisu ni sok , ma nista , nosaj ga , nunaj dete se zacenilo Moja M je tako znala da se probudi i place plaxe ja ke umijem da je probudim i posle kada se probudi vidi sve je ok nastavi... to sanjaju nesto pa ne mogu da ss probude...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 12:57:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, ti svuda sa uniformama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 14:53:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi zeno ti si opasna! Khalessi , pa verovatno je nesto sanjao, jadnicak , sve je kasnije jecao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 16:03:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moguce Ivana. Ja sam kao na traci. Isli po tu nagradu. Posle sam vodila Sofi kod dr. T ostala sa mm-om. Sofi je dobila bronhitis. Ne ide u vrtic. Kad ja idem na casove mm ce da je preuzme. Popucali su joj kapilari u ocima od prehlade. Tri nedelje se zezamo. Daju joj sve vreme pogresnu terapiju. Posebno onaj od juce sto ju je slusao. I tako sad u 6 brisem na casove.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 16:10:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sanjice uhhh mogu da zamsilim dusa mala , od naprezanja su joj popucali kapilari ,samo da ozdravi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 16:24:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bili malko u setnjici, lep je dan samo da nije vetra.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 16:27:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi cemo sad do mojih maloo, samo da se D probudi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 16:36:52
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice brzo da ozdravi,ljubni je jednom.Do kad ti imas casove? Kod mene bila sveki sa rodicom(dosla joj iz Doboja na dvije sedmice) pa Dore ode sa njims.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 17:44:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, imam u pre podnevnim i posle podnevnim casovima. A u cetvrtak i petak sam samo pre podne.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 18:48:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, namucila se duša mala 😘 Ovde nije za setnju, uzasno duva vetar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 18:53:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas je bilo lepo dok je bilo sunca, oko 14h Sad sam napokon iskoristila vreme da sam se ofarbala...bas sam bila izraslaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 18:57:35
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice, samo cu te zagrliti posle ti privatno pisem. O duse moje lepe. Anck, ja sam juce i danas jela sladak kupus sa piletinom, D posebno i muz posebno, da poludis. Sutra cu musaku da imamo za dva dana pa u cetvrtak kod mojih na rucak, veliko olaksanje. Popkice leti vreme nego sta! Bravo! Suzi, rekla sam ti da ne mesas literaturu a ti me ne slusas , uh sto cu ja slatko da popijem koju na svadbici 30.10, jedva cekam! Jos malo pa spavanje, mrtva zena hoda
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 20:55:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
kad smo vec kod frizera ja se sisam u sredu i to veeelika promena, doslo mi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najlepša imena za decu rođenu na BožićAko je vaša beba rođena na Božić ili na drugi datum oko praznika, možda biste želeli da proslavite ovaj period godine ta...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?