Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 21:19:44
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. L zaspao. Prispavalo mu se jos oko 19h. Jedva ga ostavila budnim do 20h. Dala mu sve lekove , cak i antibiotik i ako ga je trebao poiti u 21h. Odma je zaslao. Ne znam sta mu bi. Nikad mu se cini mi se nije ovoliko spavao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 21:50:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, iscrpeo se. Animsaj, mogla bi da nam slikas pre i posle :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 21:54:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Voci hoće me te uniforme Šalu na stranu, radilo se o nekoj opkladi, ako popijem veću čašu, zovu patrolu da nas sprovedu do kuće. Među gostima je bilo više policajaca, čak i neki njihov šef, jedan je čak i na svadbu došao službenim autom. Pa su tako zbijali šale i sumnjali u to da ću popiti I da, muž je bio samnom, da ne pomislite svašta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 21:56:35
|
|
|
|
emicaa
|
Uspjela sam Davida odrzati budnim do 9,zaspao je samo tako.Vidjecemo do kad ce spavati.Ja u krevetu,malo iscitam sta ste pisale i begam. Anim slikaj nam promjenu
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 22:48:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hocu zene... jaoo odoh spavati i ja...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 22:54:45
|
|
|
|
Milena18
|
I ja se odjavljujem. Laku noć!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 23:57:36
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! A ja da se prijavim Sad sam čitala 4 stranice unazad ali slabo sam zapamtila trudnički mozak! Znam da me Jess pitala za uz,išla sam ma ekspertni, privatno,pa oni rade i subotom. Potvrdili su mi da je dečak,ja ne mogu da verujem A mm presrećan! Moje devojčice su malo bolje,L slini, a ne znam da li je moguće da joj je nakon 3 dana Broncamil-a prošao kašalj!! Ali pošto mi je daleko od 100%ne šaljem je u vrtić. H se i dalje davi u slinama ali generalno bolje izgleda a bolje i jede. Meni nos prestao,još malo kašljem. Dogovorila sam se sa sestrom, u sredu idemo za Segedin, da malo procunjamo i kupujemo!nadam se da neće ništa iskrsnuti, obično to tako bude. A za ručkove vam ja predlažem da radite kao i ja kuvam za 2 dana,najčešće jela koja su ili brzo gotova ili sve ubacim u lonac i kuvam,povremeno virnem i promešam - paprikaš, špagete,supa,ćufte. Da belo meso ne bude suvo kao se sprema u rerni,začinite,stavite u pekač, prelijte pavlakom za kuvanje da ogrezne i stavite šnite slaninice preko svakog komada mesa. Sočno i preukusno! A sad se i ja odjavljujem,laku noć drage!
< Poruku je uredio Mariya -- 18.10.2016 0:05:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 6:55:52
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro! Ja da se prijavim. I odo na posao. Ovo vreme me ubi, glava mi puca a i nos mi se zapisio.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 7:27:34
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro zene da se javim i ja. Tj da popijem kafu dok L spava , posle odosmo do grada. Mariya za decaka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 8:17:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroo Mi danas napunili 5 meseci Mariya to sa pavlakom za kuvanje je savrseno, u dosta stvari je ubacim, aligledam nekad da promenim.A zamensko mi je pavlaka obicna, ili s jajima ili sirom , bude fantasticno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 8:35:00
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,glava mi se raspada.Nije ni cudo sto boli kako smo spavali. Danas u 4 idemo kod dr po rezultate,puls je na 220.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 9:11:27
|
|
|
|
vocicana
|
Anck za 5 mesec! srce moje malo lepo. Emice, naravno, javi sta se desava. Bice sve ok. Maryia, najlepse, videces kako ces uzivati. Maraj drago mi je da si malo predahnula, kakav je stres svaki put kada su bolesni. Ja popila dve kafice, turbo obaveza imam danas, cituckam vas pa se kasnije kuckamo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 9:18:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice,cekamo rezultate. Meni je Sofi kod kuce. Nadam se da je antibiotik dovoljan za bronhitis.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 9:20:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod mene u zgradi vecito neka ludnica..majko moja. Pa gde nadju da se svadjaju ranom zorom, lupaju, vriste po hodnicima u 7 ujutru. Evo sad opet. A preko dana cujem sa druge strane urlanje... gde ja zivim majko mojaaaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 9:25:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, veliki decak Kod nas u zgradi je mirno, ali moj muz je svima obezbedjenje i majstor, pa me to nervira...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 9:30:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas sve gore i gore, veciiito neke svadje, jedna docekuje ljude na vratima, druga spopada decu oko zgrade, gore se dvoje razvode pa urlicu non stop, pored neka zena sa cerkom vecito koljaza... ma luuudnica. Ne kazem da smo idealni al bar se ne svadjamo i ne urlicemo svuda po zgradi . Pre par god. smo se tuzili sa jednim sa sprata sto nam je busio u 22h pa deca poiskakala iz kreveta.. ma uzas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 10:10:16
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Kafica, M spava, pa cemo u nabavku. Emice, mora biti u redu sve . Maraj, ajde u temu Higijena.... napisi kako ste koristili didermal, cini mi se da si to ti spominjala. I ljubi druga L, namuci se sa tom upalom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 11:21:58
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Anck za pet meseci! Emice, javi se čim stigneš. Ja nešto naelektrisana danas, uhhhh... Moram popodne izaći malo, makar na pola sata.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 16:17:15
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck pa vi ste veliki,
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 17:02:01
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da javim da je sve ok,David je zrav.Pisem vam veceras sve
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 17:07:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeeee, Emice, suupeerrr!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 17:20:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
za divne vesti! Mi bili malko napolju , jao kakoo je hladno zbog ovog vetra to nije normalno ... mozda sat vremena i beeez kuci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 17:41:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 18:34:41
|
|
|
|
sonyasha
|
Emice, samo zbog tebe svratih, divne vesti draga
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 18.10.2016 18:42:47
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Emice bas mi drago, divna vest!❤😘😘😘
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...Neverovatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne tačkice ...
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?