Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 14:22:11
|
|
|
|
Sandricak
|
Dancic od nas.. MM otisao u nabavku, doci ce nam kumovi veceras na druzenje.... Ilija spavao onako, dva puta se budio da bi se treci put probudio u pola 6 naspavan da se igra i presvuce... pa se posle poceo drati kao sasav, poludela... Uzela ga i dala mm, vratila se i legla... Spavala do 10, mm skuvao kafu, usisao i sad otisao u nabavku... Maki mi opet juce popodne dobio temp, grlo ga boli kada guta, pa se nocas preznojao 2 puta, sad mu je ok... Hocu i ja plan kuvanja, ako vam neko napravi prosledite mi jer imam isti problem... Voci
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 14:45:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bre, Sandricak, jos vam je samo temperatura falila. Ja jos nista nisam spremila , danas dijeta sa salaticama, izgleda.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 15:18:08
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Mi malo bii po ovim trznim centrima. L vise dosadila kuca. Nabila sam mu kapu , obukla jaknu i izasli napolje. Valjda je to ok. Daanas mu je 4.dan terapije. Morali smo. Polude i on u kici. Inace nista mi ne jede. Danas je pojeo samo neki keksic i to je sve za danas. Sad je zaspao. Cekam da ustane pa da vidim da l ce ručati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 15:49:53
|
|
|
|
Milena18
|
Ja imam nekoliko jela koje stalno vrtim, više mi je dosadilo sve. Ponekad bih pravila nešto za šta mi treba više vremena, pa odustanem. Ali rešila sam da sutra pravim ledene kocke po prvi put. Moja M se dva puta danas uspavala u ležaljci. Divota. Odmorih ruke malo.
< Poruku je uredio Milena18 -- 16.10.2016 15:50:35 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 17:44:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ja cu se danas upucati u kuci ne vrti mi se po TC a napolju kisurina Ocajna sam za farbanjem ali nemam volje .. valjda takvo vreme pa i ja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 18:33:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mi smo danas rucali kod sveki , bar o tome nisam razmisljala. Maraj neka ste malo izasli napolje , nece mu nista biti , prijace mu promena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 19:30:02
|
|
|
|
vocicana
|
Samo da vam mahnemo, na nos sam danas pala, sela nisam od jutros. Idemo na kupanje jos malo, pa da ga grunem u krevetac, bas sam vise kao ispuhani balon. A sutra krece haos, sutra kuca opet za sredjivanje. Upucacu se.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 20:23:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR A sutra krece haos, sutra kuca opet za sredjivanje. Upucacu se. Ehhh...daaaaa!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 21:36:28
|
|
|
|
eca89
|
Samo da vam mahnem , nazad smo! Super nam je bilo, srce mi je puno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 21:43:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, drago mi je sto si srećna :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 21:55:25
|
|
|
|
Maraj
|
Eco L sad zaspao ja rekoh da vidim sta vi radite. Meni se nos zapusio...kako i nece , vec 3 nedelje se borim sa aspiratorom i vadjenjem sadržaja iz L nosa. Pluca me bole. Osecam ko da cu i ja ds se prehladim , kad stalno usisavam slince kroz aspirator
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 22:18:11
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg Maraj. Hajde javi se ujutru kako si. Eco , bas mi je drago sto ste se dobro proveli. Anck, tako sve u krug, nista se nigde po kuci ne vidi, ai vazno je da kicma puca. Jos sutra muz ima obaveze pre podne, ode voci u teretanu posle podne, da se slatko izvezbam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 22:20:46
|
|
|
|
emicaa
|
Eco pa vi ste bas na kratko isli. Nadam se da cd mi cudovista mala bar mrvicu bolje spavati ali cisto sumnjam,David je bas bio nervozan veceras.A bili smo danas dugo vani pa se nadam da ce mu to pomoci.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 22:21:44
|
|
|
|
Animsaj9
|
Valjda te Maraj nece zakaciti, odmaraj pij caja i meda.. Sređivanje kuce mislim da svaki dan se vrtim u krug zavrsim jedno pocnem drugo, a odma zatim se mogu vratiti na ono prvo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 16.10.2016 23:30:28
|
|
|
|
branki*
|
Sandricak,maraj,da vam brzo ozdrave malisani! Ecka,super,pa kako moze biti u bosni nego super uh,meni se taaako ide!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 0:08:23
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame i laku noć,čitaću i pisaću sutra!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 7:33:21
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Kako ste vi i mališani? Eco, drago mi je da si se lepo provela! Ja noćas spavala pet sati u kontinuitetu, sveža sam kao ruža
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 7:49:53
|
|
|
|
vocicana
|
E moja Milena, kako si se ti osvezila sa spavanjem od 5 sati u kontinuitetu, tako sam ja uvenula prethodne noci od bebca koji se iznenada probudio i op glava gore, covek bi da se igra. Dobro jutro mame. Danas da preuzmem rezultat krvne slike za D, pa da idem do doktorke, pa da za cas odem do bolnice da nesto dostavim od sminke, pa da dotrcim kuci, dete da se hrani pa da raspalim po usisivacu i krpi. Strasno!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:14:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hello mamice Mi smo nocas suuuper spavali, budio se samo jednom oko 3 sikio i nastavio. Popravljamo seeeee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:15:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Prethodne noci nisam nista spavala i plus sam dobila. Sofi usta nije zatvorila od kasljanja. Juce sam je vodila kod dezurnog lekara. Prepisao nam je pulmicort, a do petka smo ga koristili. I roknuo celu ampulu, a stavljamo po pola. Moji su juce bili i mama mi je donela sirup sto joj je napravila. Lakse joj je od toga. Nisam pisala da je moja Teodora osvojola trece mesto na likovnom konkursu "Zdrava hrana". Presrecna je, a i mi sa njm. Danas idemo na tu manifestaciju. Odoh da im pravim dorucak. Nijedna nije u vrticu. T zbog nagrade, a Sofi zbog kasljanja.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:23:26
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Eco pa vi ste bas na kratko isli. Jesmo Emice, samo na krštenje smo išli, mm nije mogao više dobiti! Dobro jutro mamike, ja sam katastrofa bolesna, kašljem strašno. A., je u vrtiću, ja imam tonu veša prati i pospremiti stan! Sanjice, da što prije ozdravi S. i bravo T. !
< Poruku je uredio eca89 -- 17.10.2016 8:24:13 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:28:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sanjice , cestitam za trece mesto Znam kako je to divan osecaj Razmisljam se sta za rucak...pomoc prijateljaa?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:29:39
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro! Ko je bolestan da sto pre ozdravi! Sanjice cestitam za osvojeno trece mesto.
< Poruku je uredio mamin mish -- 17.10.2016 8:30:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:31:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, videh na fb, a mislim da si i ovde negde pisala :) Čestitam lepotici! Anck, musaka, supa i meso u rerni sa krompirom, grasak sa junetinom, pilav... To sam ja pravila zadnjih dana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 17.10.2016 8:34:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tnx Ivanice, mozda bih mogla to u rernu da strpam. Mada sam u petak pravila piletinu sa sirom i sunkom u rerni ali sad bih mogla malo da promenim. Jedino sto mi jedemo uglavnom belo meso pa mi bude suvo u rerni .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najlepša imena za decu rođenu na BožićAko je vaša beba rođena na Božić ili na drugi datum oko praznika, možda biste želeli da proslavite ovaj period godine ta...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?