|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
20.10.2016 17:30:03   
Milena18
I moja beba je već mnogo stvari prerasla. Baš malopre sam spremila neke bodiće i pantalonice koje je dobila, za koje sam mislila da ih do zime neće nositi, da operem.
Emice, mi smo sinoć imali suprotnu situaciju. Došli moj tata i njegova devojka kod nas u pola deset uveče kad sam je uspavljivala. Samo što nije zaspala, a oni je skroz razbudili. Trebalo mi je još sat vremena da je uspavam ponovo user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 676
20.10.2016 17:30:06   
Sandricak

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Inace Dora kao da je preko noci odrasla,sve helanke i hlace sto je do prije mjesec dana nosila sad su odjednom kratke. user posted image

potpisujem... sve isto sa MArkom... Imao sta da obuce do pre dve nedelje, sad sve do clanaka....

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 677
20.10.2016 17:44:12   
emicaa
Samdricak jos sam ja pametnica Dori u subotu kupila dvije trenerke,dosla kuci oprala i kad sam joj obukla one obadvije male.Mogla sam se za dupe ujest od muke user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 678
20.10.2016 18:08:20   
suzi kju
Joj isto je i kod nas, sve im je maleno, pogotovo neka punija garderobica. Dosta sam im kupila, sada su ovde dosta dobile od mojih, još da im kupim kapu i šal, sada to trazim user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 679
20.10.2016 18:29:43   
Animsaj9
I mi jurimo jos sal i kapu pa smo spremni za zimu...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 680
20.10.2016 21:25:12   
Sandricak
Hej da li neka od mama ima onu knjizicu sa popustima iz dm-a u okviru baby bonus programa?

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 681
20.10.2016 21:29:22   
Anck Su Nmaun
Ja sve vece kupujem bas iz tog razloga, taman dok operem ili sacekam koji dan on izrastao user posted image

Direktna veza do poruke: 682
20.10.2016 21:44:02   
IvanaSK RR
Sandricak, imam ja. Treba ti nešto?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 683
20.10.2016 21:47:07   
Sandricak
Treba mi c&a vaucer... ja dobila neku knjizicu ali nema tog vaucera, komsinica njen iskoristila

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 684
20.10.2016 21:48:38   
Maraj
Vece mame. Uspavala L pa da vidim sta ima kod vas.... ja sam dobila dosta garderove sad aza L rodjendanc, tako da nista ne kupujem. Jedibo sal i rukavice da nadjem

Direktna veza do poruke: 685
21.10.2016 0:21:38   
Mariya
Veče mame!
Evo me da se javim! Šoping je bio uspešan! Kupili smo sve za L što smo trebali,5 bluza,5 helanki, zimsku jaknu,i još neku odećicu koju sam našla na sniženju (iako trenutno nema velikih sniženja,naletela sam na neke stvari za dž, helanke 290ft,šortsevi 600ft,majice kratkih rukava i haljinice 700ft,luda bih bila da to ostavim,pa sam naravno kupilauser posted image )
Maraj,pitala si me već i odgovorila sam,ali pisaću ponovo: arkad -H&M, C&A, takko, u tesku je onaj pepco, i kupujem F&F stvari u tesku. Sanjice,idemo jednom u mesec,mesec ipo, sa sestrom, drugaricom, L, nekad i sa mm, sad smo išli baš zbog kupovine, ali obično odemo da se prošetamo,ručamo,odemo na kupanje, ja generalno volim to,ne moram za segedin, odgovaraju mi i Subotica i N Sad! A što se tiče cena,većinom su stvari povoljnije,ali ne mnogo. Recimo,bluze koje sam joj uzimala su izašle oko 400 din.,za taj novac mogu i ovde da joj kupim ali ja volim da su drugačije. Kod nas su ili kineske ili arilje i onda pola devojčica imaju iste bluze. A jakna recimo je u topolskom butiku,iako je kineska,koštala 3600 din. A ja sam joj kupila za 3600 ft (što je 12e - 1400 din) ali treba potrefiti kad ideš redovno kao ja onda uvek nađeš nešto povoljno. Kad ideš planski po nešto,garant nećeš naćiuser posted image
Ja sam za dečaka isto kao i emice, 5 godina gledam onog jetrvinog sina,da ne kažem monstruma, on je užasno loš dečak pa se plašim da i moj ne bude takavuser posted image I iznenadim se kad vidim da dečaci znaju biti dobriuser posted image Ja imam devojčice, sve moje drugarice imaju devojčice,samo jetrva sina i to kakvoguser posted image
Sad ću da ponovim kao papagaj,mame za svako dete iznad godinu dana,kod zapušenih nosića slobodno koristite kapi za nos uveče,po kapljicu u svaku nozdrvu, neće škoditi a puno će pomoći!!
Moje bube su onako,L je ujutro prepuna slina i tako do podneva,posle skoro ništauser posted image a H je za mrvicu bolje,usisivač i dalje radi,maramice se troše na pakovanja. Ali u ponedeljak šaljem L u vrtić, kakva god da je, na glavu mi se popela već,10 dana je kući stalno bi da ide negde da se igra,pita kad će u vrtić, nedostaju joj drugarice!
Auu, ispisah postuser posted image
Laku noć drage!

< Poruku je uredio Mariya -- 21.10.2016 0:28:52 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 686
21.10.2016 7:12:55   
Maraj
Jutro mame.
Mariya bas ti zavidim na tom sopingu. I ja volim da skitam preko al nikako da se organizujemo. Jis smo se sad dobro istrosili oko krstenja i rodjendana.
Sto se decaka tice , cini ti se da su "losiji". Sve je to do kucnog vaspitanja. A i do genetike user posted image isto ko i kod devojcica. Ja imam jednu komsinicu koja je kao 5 decaka zajedno.
Sto se kapi za nos tice , to mislis na operilP jel da? Ja sam sad L stavljala posle noska. Tako mi dr rekla . Al mm kupiobu spreju , ne u kapima. Sto su bezobrazni. Bas im je kratak rok kad se otvore. Da l mesec dana....

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 687
21.10.2016 7:20:33   
Anck Su Nmaun
Jutro dame
Mi nismo spavali al uopste cini mi se.
Sinoc je ruckao u gradu mlekca i bljuckao je jedno 15 puta, ne znam zasto odavno je smanjiio bljuckanje. ALi to je trajalo i trajalo , pa ae rasplakaooo i plakao do kuce. Okupali ga i spremila za spavanjac , podojila jer mi je bilo puno na sve to bljuckanje opet dohrana i zaspao. Ali se budio 1643 puta user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 688
21.10.2016 7:40:45   
vocicana
Tih majko moja, sto mi je zao sa tom decom i vama mame sa nespavanjem.
Dobro jutro, mi budni od sedam, bili kod mojihna veceri sinoc, onje zaspao sinoc kao top!
Ja se osecam samleveno, bas sam kao da sam prosla kroz secka, zastoi sta je ovo ne znam!
Maryia, leposi ti izsopingovala, a da pitam ja nesto mame, koliko se ceka katalog iz DM-a za one vaucere posle 6-tog meseca? da li neka zna?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 689
21.10.2016 8:10:08   
IvanaSK RR
Voci, ja ne znam ni da se dobijaju neki vauceri posle šestog meseca.
Mariya, svakakvih decaka ima, ali i devojcicauser posted image
Moj sin jeste ziv, kad je bio manji pentrao se svuda, mon stop u pokretu, ali stvarno nije bezobrazan i nevaspitan. Ima on svoje bubice, ali pripretimo batinama i kaznom :). Celu moju trudnocu on se nervirao sto me boli stomak (mucnine), sto me beba sutira, pa me jadan pitao hocu li ja umreti kad mi budu vadili bebu. Dolazio da me grli, donosio mi vodu ili bilo sta samo da ja ne ustajem,mazio, ceskao po kosi... Mi sa njim jedino imamo problem oko skole.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 690
21.10.2016 8:23:04   
vocicana
Icka, do 2-ge godine ja msm da idu knjizice sa vaucerima, tako je bar moja sestra dobijala za obe devojcice. Danas, ako se ovi idijoti budu setili da imaju obavezu uplate zakonskog bolovanja, otici cu do DM-a, pa cu pitati, javljam obavezno!
Znaci juce, toliko sam besna bila zbog plate, da nemam reci u vokabularu da objasnim svoje stanje, nije ih sramota! Natalitet, radjanje...user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 691
21.10.2016 9:19:17   
Maraj
Vici taj drugi katalog je od 7-12 meseci. Valjda ti salju kada beba napuni 7 meseci. A treci katalog je od 12-18meseci. On znam da stize za rodjendan user posted image sa sve visinometrom koji se dobija na poklon

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 692
21.10.2016 10:08:44   
suzi kju
Dobro jutro mame, noć haos user posted image ali biće bolje...
Meni je stigao katalog i visinomer. U prethodnom mi je najviše dopao vaučer za c&a 50%popusta na bilo koji artikal veličine 92,to tek treba da iskoristim.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 693
21.10.2016 10:13:37   
Maraj
Suzi i u ovom katalogu od 12 meseci ima taj vaučer za c&a user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 694
21.10.2016 10:40:26   
IvanaSK RR
Ja nisam imala pojma da se opet dobijaju vauceri, mislila sam da onaj jedan sto dobijemo je to to.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 695
21.10.2016 10:48:37   
mamin mish
Dobro jutro ili dan. Kako kome. Ni ni nocas nismo spavala. T je celu noc asljala. Sliva joj se iz nosa. Strasno.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 696
21.10.2016 10:52:39   
Milena18
Hello mame!
Ja skuvala ručak, pa se nadam da uhvatim neki sat sna u toku dana. Nešto mi je koncentracija danas nula, začas zaboravim po šta sam pošla i šta sam htela.
Anck, je l' njega bljuckanje budi noću? Moja M tako ponekad zaspi i posle pola sata krene da se vrti i mlatara rukama i nogama, bljucne, pa opet zaspi. Čini mi se da se to češće dešava kad ne podrigne lepo posle jela, ali nekad i podrigne, pa opet bljucka.

Direktna veza do poruke: 697
21.10.2016 10:58:35   
Sandricak
Jutro svima...
Mi ustali oko 8 mleko, dorucak, menjanje pelena.. Sve po redu...Sad zadremao pa reko da se javim...
Anck, Ilija i dalje bljucka, malo manje mislim, ali izbacuje dosta kada bljucne... Valjda ce se to samo regulisati...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 698
21.10.2016 11:14:25   
IvanaSK RR
Moja kasicu ne bljucka, ali posle kad pije mleko, bljucne mleko pomešano sa kasicom, sva odeca nam je isflekanauser posted image

Direktna veza do poruke: 699
21.10.2016 11:39:41   
Anck Su Nmaun
Ne bljucka dok spava. I bas gledam da lepo podrigne pee spavanja. Mada je hutros posle mleka mlko bljuckao..mozda ga je to mucilo.

Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...

Anketa

Купање бебе.
пеперутка16

Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?

Click Here