Mariya
|
Veče mame! Evo me da se javim! Šoping je bio uspešan! Kupili smo sve za L što smo trebali,5 bluza,5 helanki, zimsku jaknu,i još neku odećicu koju sam našla na sniženju (iako trenutno nema velikih sniženja,naletela sam na neke stvari za dž, helanke 290ft,šortsevi 600ft,majice kratkih rukava i haljinice 700ft,luda bih bila da to ostavim,pa sam naravno kupila ) Maraj,pitala si me već i odgovorila sam,ali pisaću ponovo: arkad -H&M, C&A, takko, u tesku je onaj pepco, i kupujem F&F stvari u tesku. Sanjice,idemo jednom u mesec,mesec ipo, sa sestrom, drugaricom, L, nekad i sa mm, sad smo išli baš zbog kupovine, ali obično odemo da se prošetamo,ručamo,odemo na kupanje, ja generalno volim to,ne moram za segedin, odgovaraju mi i Subotica i N Sad! A što se tiče cena,većinom su stvari povoljnije,ali ne mnogo. Recimo,bluze koje sam joj uzimala su izašle oko 400 din.,za taj novac mogu i ovde da joj kupim ali ja volim da su drugačije. Kod nas su ili kineske ili arilje i onda pola devojčica imaju iste bluze. A jakna recimo je u topolskom butiku,iako je kineska,koštala 3600 din. A ja sam joj kupila za 3600 ft (što je 12e - 1400 din) ali treba potrefiti kad ideš redovno kao ja onda uvek nađeš nešto povoljno. Kad ideš planski po nešto,garant nećeš naći Ja sam za dečaka isto kao i emice, 5 godina gledam onog jetrvinog sina,da ne kažem monstruma, on je užasno loš dečak pa se plašim da i moj ne bude takav I iznenadim se kad vidim da dečaci znaju biti dobri Ja imam devojčice, sve moje drugarice imaju devojčice,samo jetrva sina i to kakvog Sad ću da ponovim kao papagaj,mame za svako dete iznad godinu dana,kod zapušenih nosića slobodno koristite kapi za nos uveče,po kapljicu u svaku nozdrvu, neće škoditi a puno će pomoći!! Moje bube su onako,L je ujutro prepuna slina i tako do podneva,posle skoro ništa a H je za mrvicu bolje,usisivač i dalje radi,maramice se troše na pakovanja. Ali u ponedeljak šaljem L u vrtić, kakva god da je, na glavu mi se popela već,10 dana je kući stalno bi da ide negde da se igra,pita kad će u vrtić, nedostaju joj drugarice! Auu, ispisah post Laku noć drage!
< Poruku je uredio Mariya -- 21.10.2016 0:28:52 >
|