Mariya
|
Veče mame! Jeste maraj,mislim na operil p a možeš i druge,samo da su za decu. Meni je dr rekla da uzimam kapi baš zbog tačnog doziranja maloj deci. Ja ih koristim uveče,pred spavanje,očistim noskom i onda kapnem kapi. I bar mirno spava. A što se tiče šopinga i organizacije, samo sedi u auto,pasoš u torbu i pravac autoput! Ja sam dugo čekala na mm i sve organizujem da on bude slobodan, ja budem slobodna,svekrva bude slobodna da čuva devojčice, sad više ne. Devojčice u auto i odosmo. Ne možeš uskladiti da svi budu slobodni. Zovnem uvek sestru, kad može dođe i ona ali većinom idemo L i ja,nekad i H. Maraj, 23-24 Moja H sad izrasla 21,pre nekoliko nedelja sam joj kupila br.22 Jao ja sedim sad u krevetu, sisam Rennie da me prođe mučnina. Pekla sam hleb za večeru,pa sam ga onako vrelog žderala sa kajmakom pa mi je valjda od toga muka. Oo Branki,da te brzo prođe! Jeste,većinom je do vaspitanja,takav je i jetrvin sin,sve mu je dozvoljeno,a on je em bezobrazan em agresivan a niko ga ne kontroliše, opominje ili kažnjava. On čupa drugoj deci igračke iz ruku,udara ih,štipa,šutira,ruši ako nešto naprave,vrišti,histeriše, baš se loše ponaša. I mm me uverava da naš sin neće biti takav doduše, imam ja i pozitivan primer,naš mali komšija četvorogodišnjak je baš dobar dečak,lep je,simpatičan, kulturan,miran,on mi se sviđa,da mi sin bude takav,neću se žaliti Mislim da je vreme da odem da spavam,malo mi je bolje sad od Rennia. Laku noć!
|