|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
21.10.2016 11:41:35   
emicaa
David je opet bolje spavao,definitivno mu nedam vise prije 9 da zaspi,dva puta se budio da jede i jos jednom jer ga je nos mucio ali kad sam ga ocistila nastavio je do pola 7.
Od zaove sinu je apsolutno sve pusteno,normalno je da smece baca iza sofe,hranu po podu,da udara koga hoce ali to je sve njihova greska.Ali on ionako nije mazonja,nije nikad bio.Znam prije svi smo isli dok jos spava kod njih da ga mozemo izmaziti kad se tek probudi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 701
21.10.2016 12:01:29   
suzi kju
Maraj ja sam dobila čini mi se za dečje knjige vulkan, čini mi se ili laguna, slagaću...
Zaspale su sada, ja legla, paducka kiša, peć pucketa još da je muž tu atmosfera boli glava user posted image , on pomaže mom tati drva da spakuju za zimu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 702
21.10.2016 12:23:23   
Anck Su Nmaun
Da ima i taj za Vulkan, taj je za knjige za decu do dve god.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 703
21.10.2016 12:27:59   
Animsaj9
Mislim da ima Anck

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 704
21.10.2016 12:52:28   
Maraj
Ima ima suzi. Za vulkan. Al ima i za c&a. Nisi mozda primwtila. Ja imam u katalogu.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 705
21.10.2016 13:33:46   
suzi kju
Nisam primetila, za koju je veličinu u novom katalogu? To moram da iskoristim pod hitno user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 706
21.10.2016 13:52:27   
IvanaSK RR
Da, ima taj za knjige, to jos nisam iskoristila.
Emice, David i Andrea se dogovaraju kad su nemirni kad dobriuser posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 707
21.10.2016 13:56:31   
Animsaj9
nisam ni ja taj za knjige ali bi mogla neku lepu knjigicu da mu kupim

Direktna veza do poruke: 708
21.10.2016 15:05:01   
branki*
Drugarice,masem vam i idem da hranim decu.opet se nesto lose osecam...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 709
21.10.2016 15:09:19   
eca89
Nedostaješ Branki, velikauser posted image za tebe!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 710
21.10.2016 16:48:06   
Anck Su Nmaun
Mi sad stigli iz centra, pun grad vojske, spremaju se za paradu.
Malo smo gledali koliko smo mogli jer je mm morao kod dr. bas sam htela jos ostati .
Al sutra ujutru opet idemo bice i avioncica i svega user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 711
21.10.2016 18:38:17   
branki*
Ecouser posted image
Bas sam smlacena,opet neka temperaturauser posted image a,tako se radujem vikendu,a vec drugi sam sa temperaturom.
Sad leskarim,mm ode do posla,zvali ga,pa mu dala i da mi digne platu i spisak za prodavnicu.mislila da pravim vanilice,ali ne mogu.b oza ima cas.
I tako...

branki

Direktna veza do poruke: 712
21.10.2016 19:13:49   
Milena18
I mi se malopre vratile iz šetnje, beba sikila, sad dremka. Čekam da mm dođe sa posla, od jutros se nismo videli. Sutra opet neki gosti dolaze, njegovoj babi daju 40 dana, pa će svratiti i kod nas. Baš se ne radujem user posted image Pitam se kada ćemo imati jedan miran vikend.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 713
21.10.2016 21:11:15   
Animsaj9
Anck jel u podne pocinje ? Mi cemo verovatno doci ako ne bude kise

Direktna veza do poruke: 714
21.10.2016 21:29:55   
Anck Su Nmaun
Da..pa valjda nece..mi obavezno idemo.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 715
21.10.2016 21:46:02   
IvanaSK RR
Ja volim te vojne parade, mozda i zbog muza, ali mi je generalno to sve simpaticno.

Direktna veza do poruke: 716
21.10.2016 21:46:51   
Maraj
Suzi isto velicina do 92. Malo su bezobrazni sto se toga tice , a i nije cela kolekcija na tom popustu. Moja mama isla L da kupi jaknu. Ja joj dala taj vaučer da ga iskoristi. Kad ono samo neka narandžasta jakna spada u taj popust , ovu koju je ona htela ne.

Mi bili do Piramide. Trazili cipelice za L. Nista nismo uradili. Pre mesec dana , i manke od meseca , kupili smo mu Ciciban 6890 din smo platili i vec ih je prerastao. Bas mu raste noga , nek je ziv i zdrav.... vidim da mu je prstic dosao skoro do vrha cipele. Da l da mu kupim 23 il 24? Ove sto sad nosi su 22. Moracu videti u radnji kolika je razlika kad obuje 23 i 24 velicinu.

Direktna veza do poruke: 717
21.10.2016 21:55:13   
IvanaSK RR
Ja sam sinu kupovala da kad gurne nogicu skroz napred, moj palac stane unutra.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 718
21.10.2016 21:59:55   
Maraj
Ivana i mi smo tako ove prve. Neverovatno , al za manje od mesec dana , palac mu napipavam skroz pri vrhu cipelice

Direktna veza do poruke: 719
21.10.2016 22:01:58   
mamin mish
Zaboravila sam i kako izgleda kupovati tako male cipelice. Maraj gledaj da kada mu obijes cipelice imas dovoljno mesta da stavis prst iza pete. Samo gledaj da se lepo osloni na tu nogicu as ne da je u vazduhu.

Anck jal parada na keju?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 720
21.10.2016 22:12:00   
Sanjica26 RR
Brankiuser posted image temperatura hoce od grudi. Mozda sutra da ides opet kod dr.
Zene, ide li neko na sajm knjiga?
Mm je danas bio na put poslom i morao je Sofi da vodi sa sobom, jer sam.ja morala na casove.
Posle.sam.je vodila.kod dr. Nije ni konkretno ni konkretno poslusala. Zavrsili smo sa terapijom. Od srede u vrtic moze da ide.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 721
21.10.2016 22:13:02   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: mamin mish

Anck jal parada na keju?

Jeste , danas je bila.pesadija, gardisti u centru.

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 722
21.10.2016 23:51:55   
Mariya
Veče mame! Jeste maraj,mislim na operil p a možeš i druge,samo da su za decu. Meni je dr rekla da uzimam kapi baš zbog tačnog doziranja maloj deci. Ja ih koristim uveče,pred spavanje,očistim noskom i onda kapnem kapi. I bar mirno spava.
A što se tiče šopinga i organizacije, samo sedi u auto,pasoš u torbu i pravac autoput! Ja sam dugo čekala na mm i sve organizujem da on bude slobodan, ja budem slobodna,svekrva bude slobodna da čuva devojčice, sad više ne. Devojčice u auto i odosmo. Ne možeš uskladiti da svi budu slobodni. Zovnem uvek sestru, kad može dođe i ona ali većinom idemo L i ja,nekad i H. Maraj, 23-24user posted image Moja H sad izrasla 21,pre nekoliko nedelja sam joj kupila br.22user posted image
Jao ja sedim sad u krevetu, sisam Rennie da me prođe mučnina. Pekla sam hleb za večeru,pa sam ga onako vrelog žderala sa kajmakom pa mi je valjda od toga muka.
Oo Branki,da te brzo prođe!
Jeste,većinom je do vaspitanja,takav je i jetrvin sin,sve mu je dozvoljeno,a on je em bezobrazan em agresivan a niko ga ne kontroliše, opominje ili kažnjava. On čupa drugoj deci igračke iz ruku,udara ih,štipa,šutira,ruši ako nešto naprave,vrišti,histeriše, baš se loše ponaša. I mm me uverava da naš sin neće biti takavuser posted image doduše, imam ja i pozitivan primer,naš mali komšija četvorogodišnjak je baš dobar dečak,lep je,simpatičan, kulturan,miran,on mi se sviđa,da mi sin bude takav,neću se žalitiuser posted image
Mislim da je vreme da odem da spavam,malo mi je bolje sad od Rennia.
Laku noć!

Direktna veza do poruke: 723
22.10.2016 7:35:56   
vocicana
Pa dobro jutro mame moje. Ja juce zaista nikako nisam mogla daa se javim, ovo je strasno. Moje dete evo arlauce pored mene, neke muke imauser posted image , ja da se javim pa pravac kupatilo da perem kosu.
Maryia, sta sam ja controloca i rennie tableta posisala u trudnoci, broja se ne zna.
Branki, samo da te user posted image , nedostajes. Ljubi decu
Sve vas ljubim.
Maraj, pa bas je to veliki trosak, ali neka rastu samo. Bas je lepo birati cipelice za deteuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 724
22.10.2016 8:11:49   
branki*
jutro,mame!
sanjice,super sto je bolje!
ja nisam imala temp,mada me i dalje boli...ici cu na kontrolu,ionako mi je rekao da doddjem.
i ja volim vojne parade,zbog bratauser posted image koji je konacno dobio prekomandu,konacno su ga pustili i dolazi novembra kod nas,tj bice sa zenom i bebomuser posted image mnogo sam srecna zbog njega!
mm ode do posla,ja ga cekam da dodje,ako uspem da odem na buvljak,planiram od kad jos,svaki vikend mi se izjalovi.
vociuser posted image

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

krace ili duze
pisuljica

aleksandra (61%)

sandra (39%)

Ukupan broj glasova: 112

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here