Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 23:36:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao bre sta je s tom decicom mozda taakav dan..bice valjda sutra bolje. Moj danas nece pa nece flasicu posle tikvice i odemo do grada poterao nas je nazad koliko se dernjao posle kad je ogladneo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 7:24:06
|
|
|
|
jess021
|
Mame, dobro jutro! Moze kafa? Ja htela caj, ali nema, nesto me grlo bolucka. Danas krstenje!!!! L i mm spavaju, ja ustala da popijem kafu i da jos pozavrsavam sta imam, in akcija. Sandricak, Sanjice nadam se da su deca bolje. Branki, mogu zamisliti scenu dojenja Boke i tebe kako se sminkas. Ja za dva dana ulazim u 9. mesec, termin mi je pomeren na 11.11. Jos sledeci vikend imam svadbu i onda cu da se spremam za porodiliste. Odoh, cao
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 7:27:46
|
|
|
|
eca89
|
Jess, neka vam je sa srećom krštenje, da bude sve kako si zamislila !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 7:31:04
|
|
|
|
jess021
|
Ecka, hvalaaaa
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 7:39:11
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutrro mame. Jess neka vam je na zdravlje i spasenje sveta tajna krstenja, lepo da provedete dan, da sve bude sjajno. Moze kafica, danas i ja imam razloga da castim, moja beba napunila 6 meseci . Sutra svasta imamo na dnevnom zadatku.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 8:27:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, lepo se provedite danas. Voci, divno, velikiii dečak!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 8:39:41
|
|
|
|
branki*
|
mame,ja sad ustala,bas sam se naspavala jess,draga,neka vam je sa srecom
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 8:43:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako je Branki. Ja sam se isto probudila sad. Necemo danas na sluzbu zbog inhalacije. Danas cu malo da se izlezavam. Samo rucak da spremim. Jess, lepo provedite danasnji dan.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.10.2016 8:58:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 8:48:57
|
|
|
|
emicaa
|
Jess srecno vam krstenje. Voci kad on prije odraste Koc nas horor noc,David se budio 8 puta i jutros se nadala da cu odspavagi kad Dora poce.Kako ovo,kako ono
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 9:03:21
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro mame... ne stigoh juce pisati, mm radio nocnu pa je spavao, posle kod nekog komsije radio nesto, a Maki prehladjen, kilav samo bi da se mazi, o aj drugi na rukama.. poludela sam .. danas je malko bolje, jedva sam ga uhvatila da mu oblog oko vrata stavim.. Danas ce nam doci moji malo da nas obidju pa smo mislili posle do kumova, ali videcemo.... I poceo da balavi iz usta pljuvacke koliko hoces sve baloncice pravi...izgleda rade desni dobro... Jess neka cam je sretan dan i da lepo provedete krstenje... Masem svima
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 9:37:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jess nek je sretno slavlje Mi smo juce obisli pola grada i nigde neke lepe zimske jakne nismo nasli, za stariju ceru. Bas sam se iznervirala, nisam tip da ceo dan idem od butika do butika. Volim da znam gde ima 2-3 mesta idem i kupim..a ovo me ubilo. Danas opet u obilazak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 9:58:38
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,kako je sofi?
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 10:18:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, ne znam da kazem. Nadam se da ce ovog puta da izbegne inekcije. Kaslje jos i ima sline. Mada, zna da izduva nos pa je to lakse. Kad bi imali nekog da je cuva ostavili bi je kod kuce. Ali nazalost nemamo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 10:19:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, nek ozdravi sto pre!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 10:46:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jess lepo se provedite . D je upravo zaspao , ja ja na brzinu da vas iscitam. Idem. da obrisem plocice, i da unesem ostatak cveca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 10:46:30
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mamuške! Sanjice, Sandricak, nadam se da će dečica brzo ozdraviti. Voci, srećan mali rođendanko Jess, lepo provedite dan! Ivana, jesi li ti bolje? I M se budila sto puta noćas, kmezala, otkrivala se... A i sad je nervozna strašno, spava joj se, a nikako da zaspi.
< Poruku je uredio Milena18 -- 9.10.2016 10:57:27 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 10:52:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onako, jos uvek sam malaksala, kasljem... Sina zeza nos, beba kaslje... Samo nek prodje sto pre.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 11:17:42
|
|
|
|
Milena18
|
Nadam se i ja da ćete svi što pre ozdraviti Moja beba konačno zaspala. Kad bih i ja mogla da ugrabim bar sat sna, bilo bi super. Ali već sam navukla strah - kako ja legnem, tako ona zaplače. Svaki put
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 11:23:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam odustala od spavanja dok ona spava :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 11:28:04
|
|
|
|
Maraj
|
Jess srecno krstenje !!! Sta je ovo , jesen stigla i svi šmrcavi....ja mom L i dalje vadim sadrzaj iz nosa onom pumpicom Hocu da se onesvestim koliko vucem....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 12:02:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Jess srećno krštenje, uživajte! Ljubi nam Lenku... Joj baš ima punu bolesne dece, a i odraslih. Ja juče išla da obiđem tetku, operisana pre nekoliko dana, i oba bratanca prehlađena, sestra, snajka, svi. Ja popih kafu na brzaka i bežanija kući.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 13:30:37
|
|
|
|
vocicana
|
Muka mi je od hranjenja, muka od nervoze svih clanova ove porodice, ima da izadjem inecu se do veceras vracati kuci. Neka se snalaze kako god hoce. Glupa nedelja i glupi dan, gluplji nije mogao da svane. Pisem veceras ako budem imala volje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 13:34:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja danas bas odmaram. Ne racunam usisavanje. To je normalno. Malo sam i dremnula. Sad cu da zbrckam moje omiljeno jelo zapecene makarone sa sirom i jajima. Za sve. Mm pekao paprike, pa cemo da napravimo salatu sa fetom. Voci,.moras malo da se opustis. To je tek pocetak hranjenja.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 14:00:21
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam nocas ustala da spremim D flasicu,onako pogubljena nisam bila sigurna dal je voda vruca.Uzmem termos bocu i istresem na ruku,voda je bila kljucata a ja imam opekotinu idiot,sta drugo reci Voci opusti se zeno
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 14:47:21
|
|
|
|
branki*
|
ih,bre,emice voci,draga,pa ti se to oko hranjenja sekiras?j<a sam sa sinom ludela,stres konstantno,sa bokom sam dosta opustenija,ako je zbog toga,stvarno gledaj da iskuliras,porasce,proci ce,videces mi bili do groblja,svratili kod moje svekrve i sads usli,uspavljujem bocku.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici TAKO MALI DA BI U SRCE STALI UNICEF poziva na podršku prevremeno rođenim bebama u Srbiji.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?