Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 21:50:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eco ako odmah pocnete sa kapima ili mast prestaje to brzo...dan, dva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 21:55:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Eco baš mi je žao, al nije ništa strašno, brzo pređe samo uz mast i eventualno kapi. Emice ismejala sam se za bič hahaha Okupali i uspavali decu, Sad odoh ja pa u krevet. Sad se neko slupao tu u blizini, samo se čulo pištanje guma i traaaas!!! Ccc ludo voze
< Poruku je uredio suzi kju -- 9.10.2016 21:56:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 22:03:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li sam rekla da su mi deca zdrava? E pa urekla sam J...dobila temp..isla je do 37.8..i sama spala..imala je malo redju stolicu 5 puta danas..svakako nije za vrtic sutra...sad nema temp..nadam se da je proletelo i izletelo sve.. Eco.sa kapima konjukt prolazibza 5 dana..slodobno cete ici! Emicw.jesi blesava!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 22:16:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
Eco pa kako, jesi se nanervirala nesto? Probaj da utoplis grudi, i popij jedno pivo puno je vit B Branki nisam iz Bosne, ali sam bosanka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 7:49:19
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Nadam se da je noć prošla dobro i da su bolesna deca, a i mame, bolje. Mi polako savladavamo podrigivanje, pa bolje i spavamo Danima već nisam izvela bebu u šetnju zbog ovog groznog vremena. Bile smo juče malo u dvorištu, ali nije mi to to. Valjda će danas biti malo lepše, pa da prošetamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 8:18:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
Milena valjda ce biti danas malo lepse, ali od sutra opet najavljuju kisu, mada im nr verujem nista...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 8:50:23
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro... mm i Marko dremaju jos ja srdfila I i sad pijem kafu,a on u jajetu kulira Bili mi moji juce pa smo tek u 6 otisli kod kumova, dosli u 10kuci bebac bio divan.. to mu je prvi izlazak Emice bas sam se ismejala dok sam citala prethodne strane... hvala... Eco, probaj tusiranje sto toplijom vodom i opusti se malo pod tusem sama sa sobom.. ako ne Hloranfenikol mast je zakon za te stvari... za dva dana kao nista da nije bilo...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 8:52:58
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Danima već nisam izvela bebu u šetnju zbog ovog groznog vremena. Bile smo juče malo u dvorištu, ali nije mi to to. Valjda će danas biti malo lepše, pa da prošetamo. Milena, kako obuces dete kad idete napolje po ovoj sugi od vremena, ja se bojim samo da mu nije hladno pa bundam...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 9:16:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mamice,slusaju li deca ? Mene juce slabo...valjda osete bas kad ja treba nesto treba da uradim,kad imam goste itd. A jos blenta mesila picu, jedna place u kolicima, druga hoce da joj pomerim stolicu da sedne da isprosipa brasno po tepihu koji je tek usisan ooooh, ali prodje i to... Ne znam kakvo ce biti vreme danas ali cini mi se da je sada hladno . Samo sam izbacila ves i utrcala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 9:39:56
|
|
|
|
Milena18
|
Sandricak, od kad je ovako hladno mi izlazimo samo na par minuta, čisto da beba udahne malo svežeg vazduha. Tada joj samo preko stvari koje nosi u kući (kod nas je toplo, pa je to samo bodi dugih rukava, pantalonice i čarape) obučem džemperak i stavim joj pamučnu kapicu. A za duže šetnje bi nam ipak trebala jaknica koju nikako da izađem da kupim. Tražila sam po netu, ali nešto baš i nema tih malih veličina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 9:46:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mnooogo je brmasticno pogotovi ujutro. Juce isle sa tajom u kupovinu nabundala sam ih, da su same rekle mame pa mi kao da pada sneg napolju A njega uglavnom izvedem sredinom dana kad je toplije, a juce je bio predivan dan. ali svakako ga nabundam i obavezno cebence preko. Malisa spava, ja kuvam bundevicu i cekam drugaricu na kafu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 10:51:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moj D je malopre zaspao. Nadam se da ce odremati lepo kao i juce. Mm se sprema za posao, a ja kuvam pasulj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 10:53:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ova moja histerise, spava joj se, a nece da zaspi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 10:58:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
I D je tako prosle nedelje vristi u kolicima a ja kao pokušavam da ga uspavljujem bezuspešno, a pd kako mu je u subotu izašao kec dete spava kao top Ivanna vi cetee sad 5 meseci, da nju ne muce zubici mozda?
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 10.10.2016 10:59:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 11:11:59
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,David opet kao i uvijek...stvarno se pitam zasto nijedno moje djete nece spava A drago mi je da sam vas nasmijala,imamo mi jos takvih scena ali mi stao mozgic
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 11:15:11
|
|
|
|
Animsaj9
|
jao Emice kad napišeš David dok citam naprosto se trgnem, kao da pises nesto meni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 11:39:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mamike, ja čitavo jutro tamo 'vamo, sad da uspavam beke pa da odmorim i ja. Uh spavanje... Šta to beše?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 12:01:22
|
|
|
|
Milena18
|
I moja M je prethodnih pola sata vriskala i kmezala jer joj se spava. Na kraju sam je spustila u krevetac, ona strpala ruku u usta, glodala malo uz neke smešne zvuke i tako se uspavala. Drva nam stigla, sad ih seku. Jedva čekam da naložimo vatricu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 12:02:59
|
|
|
|
emicaa
|
joj Anim ja stalno zaboravljam da i ti imas jednog.Znam za Torbicu Suzi ni sa Dorom nisam spavala i mislila sam da sm se vec navikla na to ali vraga,jedva ustajem ujutru iz kreveta.Nocas ga hranim osjeti m da se tijelo opusta kao da cu zaspati
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 12:05:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Još Emice isto tako I meni. Koliko puta odem da se umijem hladnom vodom. Imam utisak da ću nekad u hodu zaspati Ja inaće nisam spavalica ali ovo stvarno treba izdržati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 12:38:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja se razmišljam da li da idemo kod lekara. Bas kaslje, ali hvala Bogu nema temperaturu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 13:04:39
|
|
|
|
eca89
|
Ivana, bolje da je odvedeš, šta znaš! Pisala sam u temi, nama dr glupa ništa nije dala za okce, a ovde ništa dobiti ne mogu bez recepta !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 13:06:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, pa stvarno nisu normalni,nista da ne daju! Kakva ti je situacija sa mlekom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 13:21:10
|
|
|
|
Sandricak
|
Milena ni ja nikako da odem da kupim neku jaknicu I, Marko mi letnje dete pa sve jakne njegove velike, a ima ih 6komada.. dok mu budu dobre doci ce prolece I ja kuvam pasulj danas sa suvim mesom, a mm i Marko otisli da zamene neke papuče, mm hteo da iznenadi Marka pa kupio dva broja veće pa ovaj ne može da sačeka da se to sutra zameni nego mora odmah....I spava pa ja sela malo na miru da vidim sta piskarate... i usput pojela celu cokoladu ... toliko o smanjenju gu*ice...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 13:51:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, bas te briga za pozadinu, čokolada je čokolada
|
|
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?