Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 14:59:23
|
|
|
|
eca89
|
Joj Emice, mogu misliti koliko boli, ja se cesto sa peglom za ves!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 15:07:12
|
|
|
|
branki*
|
meni je jednom ,sad letos,malo pala na prste kljucala voda dok sam kuvala virsle,pece kao sam djavo
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 15:07:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
uhh emice , mazi vazelinom ako imas , ili sanadermom , jomelop..bilo sta za opekotine . Mi evo sklanjamo neke stvari , treba da pocnemo neke pomocne prostorije da pravimo, zidamo .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 15:09:33
|
|
|
|
branki*
|
animsaj,gde ti zivis,u kom kraju?
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 15:52:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Voci draga ne nerviraj se toliko, proćiće, sve samo to prošle, manje više isto. Sanjice i ja sam jutros za doručak Makarone zapečene pa sa dve vrste sira i jajima. Čujem se sa sestrom kad i ona isto sprema, posle me zove drugarica i kroz priču kaže ajde na makarone. Danas je makarona dan Mi mali šetali decu, pa sad da ispečem kiflice samo ne znam čime da ih punim, da li slane ili slatke...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 16:25:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, sa sirom :) I daj kupinovo vino, malo da iskuliram. Užasno sam nervozna... Beba zaspala pa cu na puš pauzu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 16:31:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Branki pored NS selo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 16:31:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaooo da znaš kao je doooobro uh!!! Čisto vino, bez dodavanja vode bez konzervansa samom šećer i kupine. Verovatno ću sa sirom i nekoliko za džemom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 16:35:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ponesi ga kad budemo isle na palacinke
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 16:35:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moj tata pravi dobro kypinovo vino. Zaborwvila sam prosli put da uzmemo. Za sada imam tamjaniku. Moje omiljeno vino.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 16:43:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam u Bosni kupovala super kupinovo vino ali nema ga vise,ne sjecam se ko je bio proizvodjac. Ne mazem ja ovo uopste,nisam znala da moze vazelin a nemam nista drugo za opekotine.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 16:51:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
da kod nas na hirurgiji , velike opekotine tretirraju vazelinskim gazama , to su redovne gaze koje se natope u vazelin i sterilisu tako . ali mozes ga i samo namazati . Vazelin je dobar za sve , on se nalazi u osnovi vecine krema
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 18:12:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja kad god udjem u temu prica se o nekoj vrsti alkohola... u bre zene jos malo pa na odvikavanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 18:22:50
|
|
|
|
emicaa
|
Kad smo se dotakli price o vazelinu...bili mi u Bosni sa svekijevcima i kao odose oni da sveki fotka,tad je eksperimentisala nesto sa aparatom.Dolazi sveki i kaze da ode da odose do sume i treba joj malo vazelina ako imam.A ja se izgubila,pitam zasta ce joj vazelin(ja i moje prljave misli) a kaze ona ma nije to sto mislis treba mi da namazem jedan filter od aparata
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 18:29:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahahagahaha, emice, crkoh od smeha!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 18:33:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hheheh.. moram da priznam i meni bi proslo tako nesto kroz glavu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 19:14:19
|
|
|
|
emicaa
|
a imale smo scenu kad smo bili u julu dole a one posle nas u septembru.<MM je tad zaboravio brijac i napisem joj poruku da potrazi Goranov bic,zove ona mene i kaze jeste vi normalni kakve biceve koristite,pa onda objasnjavaj na sta sam mislila
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 19:25:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, steta sto nisu i lisice bile u kombinaciji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 19:53:05
|
|
|
|
branki*
|
animsaj,bila sam ubedjena,a ne znam zasto ,da si ti iz bosne. ja okupalka decu,vecerali...jos malo,pa da ih uspavljujem,prodje ovaj vikend,pih...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 20:28:28
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, meni je stalo mlijeko, a A.mi izgleda ima konjuktivitis, jer dosta djece u grupi ima i oni ih dovode, grrrrrrrr! I htjela da joj nakapam mog mlijeka, kad ono nema nista, bas mi je zao ! Ne znam sta onda ona jede svaku vece! Ujutro je vodim dr, a mislila smo za vikend u Bosnu, rodica mi krsti sina, kad ono corak! Pisala sam tamo u temi, je li to dugo traje? Strasno sam tuzna zbog svega !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 20:36:52
|
|
|
|
Milena18
|
Veče, mame! Ala ste se propile :) Ja sinoć popila pola piva, baš mi je prijalo. Obrnula sam večeras redosled radnji mojoj ćeri, pa sam je kupala pola sata posle jela umesto pre. Počela je da ide na spavanje sve kasnije ovih dana, a nervozna je jako kad je pospana, pa rekoh da probam, možda upali. I evo je, već spava, valjda se neće probuditi čim je stavim u krevetac. Joj, Emice, mnogo mi smešno za taj bič
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 20:48:33
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Emice nasmija me tvoja sveki i u cijeloj mojoj muci!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 21:12:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, bas mi je zao sto vas je sve to snaslo. Jel imas pumpicu da probas da se izmuzes? Ili pod tus i topliju vodu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 21:25:24
|
|
|
|
Milena18
|
Eco, moguće je da je to samo privremeno od brige i stresa. Probaj malo da se opustiš. Nadam se da će biti ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 9.10.2016 21:48:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ecika sta da ti kazem za mlijeko,i meni je stalo posle nepuna tri mjeseca i dusa me boli
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?