Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 7:42:31
|
|
|
|
branki*
|
uh,sanjice bas grozno,valjda ce joj biti malo bolje od inhalacija..
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 7:52:14
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mame. Jao sta je to vise, svi drugari, da nam brzo ozdravite! Maryia ti isto, bas ti nije trebalo. Ah malisa spava sada, popio mleko. Branki, hajde kod mene na kaficu, dok ne stigne drugarica, da se malo ispricamo...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 8:04:05
|
|
|
|
branki*
|
hitam,voci,hitam
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 8:24:02
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro drage moje! Baš mi je žao kada čujem ocde da malci krkljaju nadam se da će brzo da prođe! Stvarno nema Von, mada je bila u velikoj gužvi, ali je dugo nema. Voc, videla sam da se žališ da mališa ne spava u toku dana, veruj mi nije čudno, evo ja sam dvojicu rodila koji ne spavaju, možda 20 minuta jednom ili dva puta i to na tešku muku. A pritom niau pasivna deca, vitlaju po ceo dan. Vojin je recimo posle greće krenuo lepo i mirno noću da spava i da normalno zasi a ne kao da ga kolju Nama ne greju, sve sam nagarila po kući i klimu i onaj uljani....debili, a plaćaš cele godine da bi sada bilo "radovi na kraku mreže" *@&/'^!¥,;:$**
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 8:27:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bas je brmbasticno! Ja grejem klimom mada cemo paliti grejanje sto pre. Mi jutros zavrsili sa inhalacijama, napokon mu je bolje nema vise alinavljenja a i kasalj ae stisao..hvala bogu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 8:30:27
|
|
|
|
vocicana
|
Pa njima su uvek radovi na kraku mreze, da im se ...da ne kazem sta. Ja sam veoma iznenadjena sto nakon prvog pustanja grejanja, nema pusanja neke ogromnisticke cevi, peska u cevima...i sl, krusevljanke ce znati o cemu ja pisem. Katastrofa! Branki, uh sto bi se slatko napricale. Sony, on je trenutno sada na onom svetu kako se zakucao, sto mi opet nije normalno, ej ti, ceo dan je covek budan, on naravno jos uvek ne hoda ali vitla nogama, ne staje, ako se ne umori ja ne znam i samo drobi, steze vilice, pa malo kmeci i sve u krug. Mi smo kolektivno nadrljitis kad aon bude prohodao. Anck, super!!! Poljubi ga.
< Poruku je uredio vocicana RR -- 8.10.2016 8:36:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 8:33:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaoo Sonyasha baš katastrofa, našli kada će da popravljaju, ccc! Mi grejemo klimom sad, i to po malo ujutru kad provetrim stan pa bude hladnom kao napolju. Inače preko dana ne uključujem, jer smo sa sunčane strane, pa koliko god bilo hladno napolju opet se oseća toplota sunca u stanu. Baš mi je žao bolesne dečice, da brzo prođe mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 8:35:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi nikako da napisem da se radujem zbog tvog tate.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 8:54:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Da se pridružim klubu loših spavanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 9:38:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo. Ja sam ok spavalaali deca su mi danas nervozna katastrofa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 12:00:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam ok spavala al od jutros trci tamo vamo...isla do pijace da kupim nesto an brzaka, pa vozi decu na rodjus ..sad sedim kuci i cekam da odem po njih sve sa V. Jadnicak svuda ga vucem al sta cu kad ga nemam kome.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 14:53:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Masem devojke.rece mi Ivana da pitate za mene..ne stizem,na poslu ne ulazim na net uopste,kolega dobio otkaz,svw palo na mene,do daljnjeg...kod kuce nemam muza,pomoc..evo uspela sam sad da sednem i pijem kafu u miru..jer J spava..a T se igra.. Deca su pu,pu,idu u vrtic..jedinl se meni odrazava ovaj stres na zdravlje...4 dana imam glavobolju..bila prehladjena..i to sve na nogama! Grlik vas sve! Sanjice,bas bezveze za pulmikort... Branki,kako se snalazis sa poslom,vrticem? Ostale,koje ne rade,uzivajte sa decicom,kad krenete na posao krece jos vise obaveza.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 15:00:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Mir nije trajao ni dok sam kucala poruku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 15:25:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 15:26:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck samo nekaje njemu bolje uhhh strasno je to kad ih uhvati , pa ne mogu lepo disati. Voci , evo moj D ima 9 meseci on jedva odspava pre podne pola sata , tako i popodne , evo upravo sad spava al nece jos zadugo . Duze ga uspavljujem nego sto spava . Mada nocu jako lepo spava , u poslednje vreme se budio ali ja to pripisujem izbijanju keceva (danas nam je izbio) pa se nadam da ce se vratiti na staro .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 15:57:43
|
|
|
|
branki*
|
von,draga,kod mene haos isto kao kod tebe meni je najgore sto ne vozim auto,to bi mi mnogo olaksalo!znas li da mi ti skoro svako jutro padnes na pamet kad si ono pricala kako dok se spremas za posao ,mladja samo ide za tobom,e pa tako meni boka pocela,ja ustanem u pola sest,kad u sest eto nje,budna,kmeza.drzim je u narucju,ona sisa,a ja se sminkam!tako .sve mi je jurnjava,ja ih vodim u vrtic,trcim na autobus za skolu,iz skole ih ja uzimam iz vrtica,rucak kuvam uvece za sutra,ma haos!grlim te!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 16:08:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Sreca da vozim i da imam kola..inace bi odlepila odavno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 16:20:50
|
|
|
|
Animsaj9
|
meni su kola spas! kad zivis na selu jednostavno moras da znas da vozis
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 18:49:31
|
|
|
|
sonyasha
|
Joj, žene drage, junaci, Von, Branki
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 18:53:02
|
|
|
|
branki*
|
Sony,sto kaze von,mazite se sa decicom dok ste na bolovanju,posle sve samo neka trka i frka
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 21:10:57
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jedva smo uspavaliD, mm dosao sad sa posla, ceo dan je radio , umoran ne moze da gleda, a i telefon mu je pobrljavio skroooz znaci zene ja to nisam. videla nece da se otkljuca, prica ona zena za slabovide, zove koga hoce, kao da je djavo usao u njega
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 21:13:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja vrišti ceo dan, baca se, histerija, ne znam sta joj je Mislim da se ni jednom danas nije nasmejala, a sve vreme je u rukama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 21:45:06
|
|
|
|
vocicana
|
Icka mozda ce biti neki zubic kod vas.... MOj sincic je zaspao, izvela ga danas, nasetali se po vetru, priajlo mu je. Danas novi momenti, sada place na drugaciji nacin, ali suze su mi hit kada krenu dakaplju kada neutesno place
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 21:58:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se danas ne stigoh javiti,suboti se najvise radujem a prodje dok se okrenem. Svi smo vec u krevetu,Dora me danas izludila.Ja koji sam veliki protivnik batina umalo da puknem i da je posteno nalupam.Sreca njena pa je sveki bila tu j odvela je. Da vam djecica ozdrave sto prije.Laku noc
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 22:22:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni i vikend dodje rad, rad, rad. Tek sam malo pre sela. Plys gosti. A deca me izludese. Valjda im je to posao. Meni je izasla infekcija na oku. I ruka me boli. Kao da me neko nozem ubada. Sofi je strasno nervozna. Valjda je nervira kasalj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?