Mariya
|
Veče mame! Sad sam čitala unazad od 5.stranice! Eto koliko nisam imala vremena, ni da pročitam šta ste pisale. Sad ću da odgovaram kako se set_im nečega Moji odavno spavaju, meni se ne da,znam da će mi noć biti divna kao i sinoć,budila sam se svakih 10-15 minuta,valjda kako gutam u snu pa me boli grlo i budim se na taj bol. A imam osećaj kao da mi je glava puna sekreta iz nosa,da ne kažem slina,od grla do potiljka Danas smo H prosledili babi,a L i ja skuvale litre čaja,pripremile keks i mentol bone, telefon,laptop, bojice,olovke,radne sveske,pokrile se i ceo dan izležavale u dnevnoj. Sutra planiram isto. Ne šaljem je u vrtić. Kaže da je boli grlo, ništa drugo, malo kašlje ali ružno baš,bolje da je kući,ionako se preforsirala ove nedelje. Voci,pisala si da imaš masu mleka koje ćeš baciti. Koje mleko,ad,kravlje? Ako je kravlje,nikad ga ne bacaj,napravi sir od njega!ja mleko nikad ne bacam,kad se ukiseli samo ga zagrejem,kad se zgruša sipam kroz cediljku i eto sira! Ja sam počela da ubundavam decu,pa kako i ne bih kad je 10-12 stepeni napolju?! Dvoje pantalona dole,a povadila sam im i zimske jakne. Ja sam joj snimila jaknu u Segedinu, čim ozdravimo idemo da je kupimo,ne košta ni 20e. Kod nas ni kod kineza nema jakne ispod 20e. Kod nas ima lepih jaknica u C&A,mada ja sam gledala samo za devojčice. I naravno nema ispod 3500din. Moja H još nije za šoping ali L itekako jeste,ona voli samnom da šeta po radnjama,bira odeću,pa je isprobava,pa proba cipele iako ih nećemo kupiti,samo da vidi kako joj stoje volim da je vodim sa sobom,kao ja je Pa i ja tako kupujem Voci,pre 2 godine sam joj uzela jaknu usred leta za 800 din. Vel.6,a nedavno sam kupila trenerku vel.8 za 999ft (3,5e) za taj novac ne mogu joj pantalone kupiti a ne komplet trenerku,a porašće i biće joj dobra
< Poruku je uredio Mariya -- 6.10.2016 23:53:58 >
|