Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 7:35:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ima 0.5 a treba nam o.25 pa za sad mm nije nasao, danas ide redom u obilzazak. A za treci krajnik to je sto je. Nema nekih posebnih tegoba, tu je spas jedino Op. ali on je jos mali za to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 7:55:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, jel gledao u zelenoj apoteci? Mi smo odveli decu u vrtic. Idem kasnije u skolu. Jedva sam se probudila koliko mi je lose. Ubi me prehlada. Sad cu da se vratim u krevet dok ne odem u skolu.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 5.10.2016 7:57:23 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:07:08
|
|
|
|
vocicana
|
Danas spremam Torbicine medene kiflice, vrlo je prosto. Opet imam masumleka koju cu baciti,poludecu vise. Daj da uradim nesto korisno i pametno.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:16:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sinoc sam se smrzla, razmisljam bebcu ispod pidzame vec nesto da obucem, A za napolje slobodno hopkice ispod ... jeste poceli da ih nabundavate??
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:17:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja mesim od vikenda do vikenda, ne stižem radnim danima, muž kasno dođe s posla a meni tad nije do testa Dobro vam jutro mame. Vreme grozno, zimoća prava! Ja danas idem na prvu kontrolu posle porođaja, jeeeeej
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:21:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Ja danas idem na prvu kontrolu posle porođaja, jeeeeej U dobra si, ja sma mislila da sam najgora, juce sam bas zakazala pregled za 20 tak dana dok mi prodje. Sinoc sam pukla , mladja cera prosula puuunu casu soka od cvekle po tepihu, nisam ni ribala samo sve ostavila kako sam poludela, i otisla da spavam. Pored sve nervoze oko bebe, da sam je dohvatila cudo bih napravila, samo sam Napustila prostoriju. mM je sredio sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:24:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa jeste Suzi, kad muz dodje sto bi mesila testo A jel zamrzavate kiflice i jel su ok kasnije? Anck, ja nisam jos ali oblacim joj ujutro deblje pantalonice i prslucic od plisa, ako je spustim na pod da joj ne bude hladno pa onda popodne zaminim necim tanjim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:25:02
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,David opet zaspao a nas dvije ustale mada bih ja rado porrd njega Dora je sinoc bas gadno kasljala a od jutros bolje izgleda. Ja bih stalno nesto mijesila ali nema ko pojesti toliko
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:29:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi svi jako volimo i kiflice, krofne ma sve ali mm se zali kaze da hoce da ga ugojim. Bas se podavimo u tome. Inace od rodjusa ostala cetvrtina tortice, za tri dana je nestala... blago meni i mojoj kilazi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:40:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro, ja sad uspavala djete, a ustali smo ranom zorom malo prije 6 sati. Jedva je sad zaspao, ne znam šta mu je, place, otima se, a pospan aaaa elem preznojio me skroz. Valjda treba da ocekujemo još koji zubic ovih dana, ne znam šta bi drugo moglo da bude. Voci vi ste super, moj D se još nije uspio okrenuti sa leđa na stomak, okrene se na stranu i vrati se na leđa, valjda mu guzica teška pa ne može da je prevali naprijed Anck, super za briseve Odoh da doruckujem, skapavam od gladi
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 8:44:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Kad sam zvala da zakažem, sestra koja radi sa mojom doktorkom (znamo se inače) kaže sram me bilo , dobro sam se set_ila. Pa stvarno ne stižem, kad sam i htela, ona bila na odmoru i eto tako, posle godinu dana idem na kontrolu A inače volimo kiflice, krofne, palačinke, pite, pogače
< Poruku je uredio suzi kju -- 5.10.2016 8:45:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 9:25:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mame koje hrane bebe na flasicu jel vam bebe budu mokre posle, kod nas je obavezno presvlacenje posle svake flasice, dzaba portikle kao da su mu suplja usta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 9:25:33
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro... Anck super za briseve, a muz nek ti pogleda u zelenoj i u Jankovic apoteci oni imaju svasta... I se budio u ponoc pa u 3 pa u 5 za presvlacenje, pa u 6 budila Marka za vrtic pa ovaj u 7 da sisa... sad spava, a ja moram da nalozim, bas je hlaadnoo.. kako ja ne volim zimu ufffff
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 9:32:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
Anck i kod nas je vecinom tako, djaba sve kad mu se pocne sljevati niz vrat Ja sam pocela da kada ga hranim pod bradu mu stavim mekanu gazicu tako da ona pokupi vecinu tog prosipanja. Ali zato kad jedemo corbice i supice ništa ne pomaže, presvlacenje je obavezno Mm jutros naložio vatru jer je bilo hladno, u 8 h se kuca usjala, pretjera ga covjek baš, morala sam i da rashladjujem cak
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 9:43:21
|
|
|
|
emicaa
|
Kod nas nista ne curi Malo pred kraj kad se vec najede pa povuce mlijeko i onda samo pusti flasicu. Ja milipn stvari da zavrsim a on se uvalio u ruke i u dreku,pojma nemam sta mu je,sad je poceo kunjati pa bice da ga to i muci.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 9:53:23
|
|
|
|
Sandricak
|
Kod mene se sad ugrejalo... a napolju je Boze sacuvaj... Moram Marku kupiti zimsku jaknu, ima neku jesenju, ali je hladna, zakav neki materijjal stalno je hladan... jel zna neko gde da trazim, da je ok, a i da je cena normalna?
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 10:57:37
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame anck ja sam L prvo kupila u H&M one carapice koje su kao patofne. Neka mesavina ta dva. Ali izuvaju mu se dok hoda. Juce na pijaci kupim mu prave patofne. Obuca Vesna iz Cuprije ih proizvodi. I super su mu. Bas mu je topla noga. A jako su mekane. Koliko god da imam tepiha on stane il legne na parket. A sto se tice portikle. Kupi one nepromocive. Koje su postavljene sa plastikom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 11:06:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja ne znam koji patofne da im kupim. Trebaće nam za vrtić a i za kući, a sve su oko 2000,mnogo mi to nešto, za 4 para bi mi trebalo 8000,a volela bih da im uzmem anatomske. E i da vas pitam. Meni A po celu noć skoro prespava na stomaku, i gotovo svako jutro joj propusti napred. Ako uzmem da je presvučem, ona se razbudi skroz I nema više spavanje uopšte. Ne znam šta da radim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 12:05:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja juce uzela Milami sa anatomskim za 1200 din. A uvece iz pametniza zalila cveklom, sad su unikat nisu ni stigle do vrtica.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.10.2016 12:09:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 12:07:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Maraj A sto se tice portikle. Kupi one nepromocive. Koje su postavljene sa plastikom Ma te i koristimo al to sve nekako ode pored. Od jutros mu oblacim i potkosulju i vec dva puta ga presvukla
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.10.2016 12:10:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 13:04:44
|
|
|
|
Sandricak
|
Anck ja sam na futoskoj videla portikle koje se kao obuku od napred na ruke i na ledjima se vezu... tu nema gde da prodje... te cu ja uzeti kad pocnemo da uvodimo novu hranu...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 13:26:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja nešto gledali, i Milami su mi ostale u sećanju kad skuplje, 1800 din. Alo su toliko onda super! Mame drage, izgleda da sa tatom neće biti ništa mnogo ozbiljno, čekamo patohistologiju pa ćemo videti. Deluje da je fibroza pluća, al otom potom, videćemo još.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 14:07:20
|
|
|
|
emicaa
|
suzi rekle smo ti da ce sve biti dobro Dora sledeci cetvrtak ide na snimanje glave,mene vec sad hvata nervoza.opet ce joj stavljati iglu u ruku za anesteziju,ovo je stvarno sve previse za nju.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 5.10.2016 15:26:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
jel imamo temu o triciklima za decuu? Ako imamo ja ne mogu naci, pa prebacite post tamo .. Hoce baba i deda da mu kupe SmartT, pa ako neko ima iskustva sa njima.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?