Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 12:15:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Najlepše hvala! Divna si :-*
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 15:19:20
|
|
|
|
emicaa
|
mamice jeste li danas bolje od jutros sam samo jednu ispusila,nisam imala vremena za vise Ado za tebe veeeliki grlisa
< Poruku je uredio emicaa RR -- 7.10.2016 15:20:05 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 15:26:11
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Jutro mame! Ada krenuo R u vrtić? Jeste prošli adaptaciju? Ja sam danas sva nikakva, imala sam ciklus 22.9.,pa sam prokrvarila opet 30.9.,samo jedan dan i jutros odliv Suzi jel ti to prvi ciklus posle porodjaja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 16:01:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma jok, ja sam se porodila septembra a prvi ciklus dobila odmah oktobra. Ovo je verovatno zbog nerviranja oko tate. Dr mi je u kabinetu za uz pa nmg da je dobijem. Razmišljam se da li da idem ili ne...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 16:06:11
|
|
|
|
bebilule
|
Suzi, vjerovatno stres. Nadam se da ce sve biti u redu. Kada tvoje cure krecu u vrtic? Nisam upratila. M za dvadeset_ak dana Adulence bona djesi?! Znaci jaslice vec? I mene interesuje kako je prihvatio. Jesi li se zaposlila?
< Poruku je uredio bebilule -- 7.10.2016 16:08:16 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 16:11:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa verovatno. A krenuće verovatno novembra. A kada ćete vi u vrtić? Bebilule pošalji mi u pp kako se zoveš, da te dodadem na fb (ako hoćeš)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 16:21:50
|
|
|
|
bebilule
|
Ja pocinjem 1. novembra raditi. M ce 7 dana ranije na adaptaciju. Sad sam sva u fazonu sta cu za MMR . Ne daje mi se jos,a plasim se jer ce u vrtic. Suzi, ja mislim da sam jedina osoba na svijetu koja nema fb profil
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 18:24:53
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bebilule sto se plasisi za MMR, ja jos nikog ne znam da je imao neke komplikacije ... Suzi verovatno je zbog toga ...izvini ali nisam ispratila sta je bilo sa tatom ?
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 7.10.2016 18:34:39 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 18:29:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, jel potvrdjeno da su dobri rezultati tvog tate?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 18:34:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hello girls Mi sad usli u kucu, izvela devojke da se istrce , vec su pocele da prave haos. I terala sam ih da trce dok nisu pocrkale a duva neki sugavi vetar. Eno ih sad mirne ko bubice u sobi se igraju. Bebac pajki aja malo za komp..koliko mi dozvole.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 19:10:56
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Bebilule sto se plasisi za MMR, ja jos nikog ne znam da je imao neke komplikacije ... Suzi verovatno je zbog toga ...izvini ali nisam ispratila sta je bilo sa tatom ? Ja nazalost znam. Pa ne bih davala jos, mozda tek na proljece. Ali mi malo frka jer ce u vrtic.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 19:11:08
|
|
|
|
suzi kju
|
E draga pa delimično, ništa definitivno. Čekao patohistologiju pa ćemo videti. Moj je muž od danas na godišnjem, to kao da sam i ja na godišnjem Animsaj nešto na plućima, pa se ne zna šta je. Ništa od dijagnostike ne pokazuje nešto konkretno, al što je najbitnije ne pokazuje ni nešto ozbiljno pa ćemo videti. Molimo Boga da bude sve u redu.
< Poruku je uredio suzi kju -- 7.10.2016 19:16:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 20:28:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, biće ok, sigurno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 22:05:13
|
|
|
|
Sandricak
|
Samo da vam mahnem, mrtva sam umorna i plus besna kao ker... Mm ceo dan oko kuce sredjuje i po komsiluku kod nekih deda, a ja sama sa decom unutra, Marko ima temp ceo dan je skidam, Ilija hoce da se nosa, Marko hoce da ga ljubi poludela sam... plus kuca, ves, rucak... gospodin usao u 6 odmorio, otisao na fudbal i sad na posao.. poludela sam sam, a jos tati rodjendan danas i nisam uspela da skocim do mojih, a na pola sata od nas su... bas mi je krivo
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 7.10.2016 22:13:40
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sandricak, sta da ti kažem ... da imamo 20ruku mama bi bilo malo, stvarno mnogo znaci kad je muz od pomoci, ta deca nisu samo duznost mama nego i njihova...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 0:20:56
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Ne da mi nije bolje nego mi je gore nego juče boli me glava,nos,zubi,celo lice, glavu bih otkinula sebi,nos curi kao nenormalan a grlo me boli kad gutam i tera me da kašljem Lule nisi jedina,ni ja nemam fb profil Maraj,kupujem u H&M,C&A,tesco,pepco i kik. Znam veličine, znam kvalitet i cene su pristojne,nekad smešne,ako naletim na dobre popuste. Jao vreme je odavno da spavam,razmišljam da odem u dnevnu da ih ne budim svojim slinavljenjem i kašljanjem, jao,kako mrzim da budem bolesna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 1:11:30
|
|
|
|
Sandricak
|
Masem... strazarim nocas na relaciji decija-dnevna soba... Maki mi u dnevnoj njemu proveravam temp, Iljija sad sisao cekam da ucvrsti u krevecu pa da se prepustim snu... mm ce oko tri doci pa opet moram ustati da otkljucam zaboravio kljuc da ponese..
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 1:46:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak I ja cu sad meriti bebi temperaturu, nadam se da nema. Ljubi decu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 3:54:58
|
|
|
|
Sandricak
|
I za tebe Ivana veliki... Nadam se da je beba jaca od temperature... I sisao i presvukla ga smrdeo, Boze me oprosti, na kilometar... Makiju sad polako skace temp cujem ga da stenje dusa mala, sad cu da merim samo da ovaj podrigne...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 4:10:31
|
|
|
|
Milena18
|
Sandricak, ti i ja smo svake noći dežurne na forumu u ovo vreme. Hajde neka vam noć prođe što bezbolnije, nadam se da temperatura neće biti visoka. Ja dočekah podrig, sad ćemo valjda malo i da spavamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 5:46:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja nema temperaturu, ali je užasno nervozna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 6:21:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta je s tim temperarurama ? Jadnicci maleni Kod mene upad u krevet,mm , ja, beba i T Sad sam ih sve rasterala..mm je bio kolateralna steta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 6:35:14
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame!subota,a ja se nadigla po navici u pola sest,bedak,bar da sam spavala.kuvam kafu...mm ide danas po drugaricu,bila u becu da radi,a ovde joj poplavili stan u medjuvremenu,pa ce prespavati kod nas par noci dok se to ne sredi kod nje.. decica da ozdrave sto pre!mariya i ti isto! sta je sa vonavoj,dugo je nema,cuje li se ko sa njom?
< Poruku je uredio branki RR -- 8.10.2016 7:21:17 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 8.10.2016 7:36:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi nismo uopste dobro. Sofi je dobila malo jacu inhalaciju sa pulmikortom. Vec tesko dise. Mace moje malo.Vodila sam je juce kod dr. Valjda joj se nece spustiti na pluca. I ja se bas pitam gde nam je Von. Verovatno je u guzvi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?