|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
6.10.2016 17:30:38   
Milena18
Dobar dan, mamuške.
Ivana, ozdravi što pre!
Emice, super što je kašalj prestao. Je l' Davidovi rezultati beše sutra stižu?
Moje dete ceo dan spava, budi se samo da jede i posle pola sata zadrema. Možda je meteoropata user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 226
6.10.2016 17:50:37   
IvanaSK RR
Evo pijem ko kamila. Hvala vam...
I muzu bila plata, cekamo platu, a ona unapred potrosenauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 227
6.10.2016 18:17:27   
Animsaj9
da uvek je unaprd potrosena , uglavnom znam gde cu da je potrosim i pre nego stigne

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 228
6.10.2016 18:20:03   
IvanaSK RR
Hvala, Milence.
Jess, mislim da nemam temperaturu, ali sam toliko slomljena kao da je imam i da je 40.
Divno za krstenje. Nek sve super prodje i posle da nam das slicice :)

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 229
6.10.2016 19:51:58   
vocicana
Mame ja nisam uspela ceo dan da nadjem vremena da se javim, sada surfujem po temama, da vidim sta ste sve pisale.
D je dobro, ruckao, novi momenti sada sa njim, svasta svakog dana. Trenutno se igra sa ocem i vristi.user posted image
Ja sam danas bila totalno opustena, tako sam nesto ispunjena. bice da je zbog ciklusa, konacno je dosao, pa sada mudrujem kao bubica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 230
6.10.2016 20:44:02   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Ja sam bas u haosu sa poslom i plus na to sam bolesna.user posted image Sad ne mogu da disem koliko me je stisla prehlada. A nocu kad se probudim kao da cu da se ugusim.
Jess, srecan Lenkici rodjendan. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 231
6.10.2016 20:46:13   
Animsaj9
Ovo je neki pRRehladjen forum user posted image
Zene, sto pre da ozdravite

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 232
6.10.2016 20:46:19   
branki*
Sanjice,isto kod mene,mada ja nisam bolesna.ali,sa poslom haos,stizem sve,ali tren predaha nemam.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 233
6.10.2016 20:52:06   
Mala Elena
Pricajte mi o prehladi user posted image sinoc bili do nekih drugara, produvao me vetar i steglo me skroz, predisala noc na usta.user posted image
Sad evo me kuvam kakao pa da pijuckam sa E.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 234
6.10.2016 21:29:41   
Sanjica26 RR
Branki, isla sam na posao bez kisobrana. I to me je dokrajcilo.user posted image Sutra petak, pa da odahnemo malo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 235
6.10.2016 21:46:22   
emicaa
Milena David ide u srijedu opet na testiranje.Sutra mu tri mjeseca,ljubav moja velika.Moram se pohvalit,kad mene i Doru cuje ili vidi raspameti se od srece.Sinoc ga mm drzi i prica mu a on nista,didjem ja i samo sam progovorila on je poskocio i osmjeh neopisiv user posted image
Ozdravite mi brzo sve.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 236
6.10.2016 22:01:54   
IvanaSK RR
Joj, emice, ljubi gaaaa!
Prrehladjen forumuser posted image
Sanjice, da ozdravimo što pre :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 237
6.10.2016 22:57:11   
dijana1*
Dobro vece mameuser posted image
Vidim svi nesto prehladjeni, mene malo uvece stegne nos ali nista strasno.
Deca se veceras zaigrala pa malo teze zaspali. Cekam mm da dodje da se malo druzimo.
Ljubim vas sve i da mi sto pre ozdravite.

Direktna veza do poruke: 238
6.10.2016 23:52:27   
Mariya
Veče mame!
Sad sam čitala unazad od 5.stranice! Eto koliko nisam imala vremena, ni da pročitam šta ste pisale. Sad ću da odgovaram kako se set_im nečegauser posted image
Moji odavno spavaju, meni se ne da,znam da će mi noć biti divna kao i sinoć,budila sam se svakih 10-15 minuta,valjda kako gutam u snu pa me boli grlo i budim se na taj bol. A imam osećaj kao da mi je glava puna sekreta iz nosa,da ne kažem slina,od grla do potiljka user posted image Danas smo H prosledili babi,a L i ja skuvale litre čaja,pripremile keks i mentol bone, telefon,laptop, bojice,olovke,radne sveske,pokrile se i ceo dan izležavale u dnevnoj. Sutra planiram isto. Ne šaljem je u vrtić. Kaže da je boli grlo, ništa drugo, malo kašlje ali ružno baš,bolje da je kući,ionako se preforsirala ove nedelje.
Voci,pisala si da imaš masu mleka koje ćeš baciti. Koje mleko,ad,kravlje? Ako je kravlje,nikad ga ne bacaj,napravi sir od njega!ja mleko nikad ne bacam,kad se ukiseli samo ga zagrejem,kad se zgruša sipam kroz cediljku i eto sira!
Ja sam počela da ubundavam decu,pa kako i ne bih kad je 10-12 stepeni napolju?! Dvoje pantalona dole,a povadila sam im i zimske jakne. Ja sam joj snimila jaknu u Segedinu, čim ozdravimo idemo da je kupimo,ne košta ni 20e. Kod nas ni kod kineza nema jakne ispod 20e. Kod nas ima lepih jaknica u C&A,mada ja sam gledala samo za devojčice. I naravno nema ispod 3500din.
Moja H još nije za šoping ali L itekako jeste,ona voli samnom da šeta po radnjama,bira odeću,pa je isprobava,pa proba cipele iako ih nećemo kupiti,samo da vidi kako joj stojeuser posted image volim da je vodim sa sobom,kao ja jeuser posted image
Pa i ja tako kupujem Voci,pre 2 godine sam joj uzela jaknu usred leta za 800 din. Vel.6,a nedavno sam kupila trenerku vel.8 za 999ft (3,5e) za taj novac ne mogu joj pantalone kupiti a ne komplet trenerku,a porašće i biće joj dobrauser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 6.10.2016 23:53:58 >

Direktna veza do poruke: 239
7.10.2016 4:57:36   
Sandricak
Jutro zene....
I se probudio da sisa, a Marko mi dobio temp... sinoc sve bilo super a sad temperatura... poludetiiiiiiii... ne pre 2nedelje bio hemomicin... user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 240
7.10.2016 6:40:40   
branki*
Mame,masem i begamuser posted image !

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 241
7.10.2016 7:04:18   
Milena18
Mame, dobro jutro! Kako ste? Ja budna od sitnih sati, M nikako da zaspi, prvo sam je nosila i ljuljuškala, pa se u krevecu razbudila, sad kao pokušava sama da se uspava, ali nešto joj ne ide. Ne plače, ali se vrti već skoro sat vremena, zaspi na par minuta, pa onda sve ponovo.
Ovde danas izgleda neće ni da svane. Tako bih se izležavala u krevetu, makar jedno sat-dva...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 242
7.10.2016 7:14:34   
Sandricak
Milena, potpisujem za izlezavanje, ali toga nema kod mene od kako sam se porodila...
Ali dobro, bice za koju godinicu :-)

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 243
7.10.2016 7:20:40   
vocicana
Dobro jutro mame. Vidim red besanih noci od bebecih problemauser posted image , red od grla i prehlada. Pih sta je ovo.
Ja ne mogu da verujem kakve su ovo situacije. Mi smo se probudili bez budilnika u 6:30, sada pio mleko, ja kuvam kafu...ili caj ako nekome vise pase.
Sta raditi po ovom ovakvom vremenu....nista, jorgan planina pa cuti

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 244
7.10.2016 7:59:16   
Maraj
Jutro mame
Emice , srecan mali rodjendančić user posted image
Mariya gde kupujete u Segedinu? Negde odredjeno?
Ja pijuckam kafu dok L ne ustane..... cesto se budi zadnjih par dana.... e da , potrosila sam internet saobracaj na telefonu za ovaj mesec , tako da mi opet jedva otvara....Poludecu dok uvedemo net.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 245
7.10.2016 9:12:10   
Anck Su Nmaun
Jutric i ovde

Bebca se budio ziliona puta user posted image
Sva sam slomljena.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 246
7.10.2016 10:00:39   
adulence
mameeeeee ,dobro vam jutro....kako ste?moja deca u vrticu i jaslicama a ja posle duuuugooo vremena na rr...hahhahaha,samo na kratko da vas pozdravim,pa odoh da ribam krecili smo kuhinju pa mi je haos...ljubiim vas sveeee...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 247
7.10.2016 11:06:28   
dijana1*
Dobro jutro.
Mi uveliko cekamo kod nefrologa, ko zna kada cemo doci na red . Redovna kontrola zbog eserihije.
Mm je juce bio u Austriji i kupio u Primarku klincima garderobu. Trenerkice i kosulje, majice po 4-5 eura. Kod nas takve trenerkice ispod 15 eura nema sanse da mozes kupiti. Ufff da mi je nekako otici kada budu popustu.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 248
7.10.2016 11:23:08   
suzi kju
Jutro mame!
Ada krenuo R u vrtić? Jeste prošli adaptaciju?
Ja sam danas sva nikakva, imala sam ciklus 22.9.,pa sam prokrvarila opet 30.9.,samo jedan dan i jutros odliv user posted image moraću da zovem dr da je pitam da me primi danas i odradi uz.
Stavila da kuvam pileću čorbicu za ručak i zamesila ovo šašave testo, pa popodne ću kiflice, ili ujutru za doručak.

Ala su zavladali virusi, ccc... Da brzo ozdravite!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 249
7.10.2016 11:40:35   
suzi kju
Deder neka mi neko pronađe temu ishrana dece od godinu dana, ja s telefona ne mogu da nađem otvorenu temu, samo one zaključane...
Hvala unapred!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here