Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 23:20:17
|
|
|
|
serpica
|
Ne stizem,ne stizem,a mislim na vas.. sad sam ja bolesna... red je do sledecg slobodnog minuta
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 10.10.2016 23:59:50
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!! sad sam čitala sve unazad i ništa nisam zapamtila trudnički mozak. Ja bila danas kod dr, kaže pluća su mi čista, i meni je malo bolje nego me boli glava i dalje... Zakazala sam ekspertni za subotu, jedva čekam!! Laku noć!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 6:20:30
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame,nasminkala se i obukla,sad jos malo,pa da budim moje,tj boka je vec budna
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 7:21:12
|
|
|
|
Milena18
|
Helou mame! Samo da vam mahnem i poželim lep početak dana. Nas dve smo dreždale pola noći, sad sam je uspavala, pa da probam i ja malo da odmorim. Vidimo se kasnije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 7:23:05
|
|
|
|
vocicana
|
Maryia i mi jedva cekamo ekspertski, bas me zanima zbog geneticarke koja ti je ispirala mozak sta ce ti reci. Dobro jutro mame, ja sam orna za novi dan, s tim sto danas krece zurka sa bankom iz koje cuotici sa bankom u koju cu otici. Javljam se i citam vas. Ljubimo vas moj vampiric i ja
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 7:28:25
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. mi sad dosli iz laboratorije. L mi opet nocas imao T 38,3. Dala sam mu krv i urin na analizu. Cekam sad rezultate. Valjda nije urino infekcija... pio je antibiotik do proslog ponedeljka.... pisala aam juce , nos mu je sad bas pun sekreta. A ne zna da izbaci pa je sinoc poceo i da kaslje. Mislim da mu se sliva u grlo. Sta je za zapusen nos jel fiziomer? Jutros sam mu opet fiziomer prsnula u nos. Kako mu ne prodju vise ti slinci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 7:42:06
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj ja mog spricam stalno, zdrav bolestan, ujutru uvece, obavezno po jedno sprejarenje. Moj sin nema slina, nista ne curi, ali kada se zacepi, zacepi mu se para nasalno, tako da za sada da kucnem u drvo, nije bio ozbiljnijih pproblema. ali ima vremena, verovatno ce krenuti za dva tri meseca i frka sa zdravljem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 7:55:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric zene Ispratila cure, naravno korpa vesa cekala da se rasiri svuda po kuci. Hvala bogu pocelo grejanje pa malo napolje malo unutra brze ce se osusiti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 9:18:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Mrzim da ustanem sa glavoboljom. Spremamo se, pa idemo na uz kukova.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 9:57:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja rasirila ves na terasi mada je natkrivena, malo da ga produva, ne volim kad se ves susi unutra, osetim vlagu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 10:16:02
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame i od nas! Da bolesna djecica ozdrave. Valjda je i vrijeme takvo da pogoduje virusima. I mi smo sad iz doma zdravlja. Isli po ljekarsko za vrtic, pa smo obavili i kontrolu. Drao se kao magarac kada su mu uzimali krv za nalaze. Bili kod psihologa, dali briseve, doktorica me nalijepila za mmr i tako... Jedva sam je umolila da sacekamo jos par mjeseci dok krene u vrtic i vidimo kako ce proci sa virozama. Dala mi je zeleno svjetlo za Imunogluken, pa cu mu od sutra poceti davati. Sad je zaspao, ja moram do grada da pokupujem nesto i uzmem telefon sa servisa, luda sam bez njega jer se laptopa rijetko kad docepam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 10:51:46
|
|
|
|
Maraj
|
Bebi kakav ti je to lekic za imunitet jel da? Sto se mmr tice , nacepi ti nju. Mojih par koleginica je potpisalo da nece da im deca prime mmr. To je druga tema al imas pravo da odlozis do 15.meseca pa i duze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 11:04:00
|
|
|
|
emicaa
|
dobar dan mamice,hladno je uzas...danas se upakujemo kao eskimi i u setnju jeste spavale fino
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 11:10:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi jos nismo primili mmr dr nam je rekla da sacekamj god i pp...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 13:20:12
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Bebi kakav ti je to lekic za imunitet jel da? Sto se mmr tice , nacepi ti nju. Mojih par koleginica je potpisalo da nece da im deca prime mmr. To je druga tema al imas pravo da odlozis do 15.meseca pa i duze Da, to je sirup za imunitet. A posto krecemo u vrtic, nije na odmet. Pisacemo u temi mmr-a, samo cu ti reci da ovdje mogu odlagati koliko hocu, nisu propisane kazne. Bar mislim da je jos uvijek tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 15:22:55
|
|
|
|
Milena18
|
Gde ste, mame? Nešto je tiho ovde danas. Valjda smo svi pospani zbog ove kišice. Ja rešila da večeras pravim kiflice ako mi bebać dozvoli. Idem da nađem recept. Sećam se da ste spominjale neki Anin, čini mi se. Nisam baš neki majstor za testa, ali valjda će uspeti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 15:45:09
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene,dodjoh iz skole,uzeh decu i sad brzo rucak,jer b ima cas u 5.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 16:02:39
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj kakvo je vreme... Neka mrza me uhvatila nista mi se ne radi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 17:44:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh ja sam slogirana totalno.. malo smo odspavali.. ne znam ni ja koliko tacno. Devojke otisle na trening sa mm ja i bebac opet sami.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 18:31:04
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mah mah mame! Malko sam vas čitala, vidim virusi haraju, mi smo preležali grip svi kompletno, beba samo zapušen nosić. Juče je napunila dva meseca, rastemooo i već gugučemo uveliko super smo se uklopili i dobro funkcionišemo. Trudiću se da se više aktiviram na forumu ali polako. Puno vas pozdravljam, nedostaje mi kuckanje sa vama, vreme kad smo mazile stomačiće ali sad imamo naše male pufnice ljubiiim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 18:38:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Caoo Buboo, ljubi malu dusicu Moj bebac konacno skontao cemi=u sluzi glodalica, pa se evo bori s njom a ja umirem od smeha
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 18:56:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi bili na uz kukova, sve super. A kod pedijatra smo dobili inhalaciju dva puta dnevno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 19:06:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh Ivana, da brzo prođe! Imaš inhalator? Ja ceo dan rintala po kući, pakovala se, sutra putujemo i tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 19:11:39
|
|
|
|
Milena18
|
Ooooo, Bubice, eto i tebe! Ja se baš pre neki dan pitala gde si. Drago mi je da se lepo snalazite. Kako su velike seke prihvatile malu? Ivana, super za ultrazvuk! A prehlada će proći brzo, dobro je da ste otišle kod lekara.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 11.10.2016 19:12:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, srećan put i lep provod. Nemam inhalator, ali trebalo bi od vma da dobijemo, dali su nam taj neki uput-recept pa cemo sutra uzeti. U slučaju da bude trebalo da se plati, uzeću od drugaricine sestre. Ja joj mazem Fitobalm od sinoc,bila sam potrosila i tek sinoc smo uzeli.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici U zimsku šetnju obavezno, ali BEZ DUDE!Šetnje na svežem vazduhu važne su za izgradnju imunog sistema deteta, a niske temperature nisu razlog za ostanak kod kuć...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
puzanjesuzyyykad je vase dete propuzalo,al da se oslonilo na ruke??6 mj (
26%)
8 mj (
41%)
godinu (
15%)
nije puzalo (
19%)
Ukupan broj glasova: 27Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!