|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
17.6.2016 17:38:53   
vocicana
Samo da vam mahnemo, dobar dan u kafani. Jucerasnji dan mi je bio pakao kao i prosli petak, jos nema naznaka da ce kamen van. POludecu vise. Ovo detence je bar dobro, ali ginem samo trckaram, noge su mi uvece tako bolne ii natecene, ja vise ne znam gde se nalazim.
Ivana, Mila, sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 401
18.6.2016 6:45:42   
vocicana
JUce zatvorila, danas da otvorim. Dobro jutro, mogu da kuvam kaficu ako ima zainteresovanih, evo ja pijem prvu slogerusu.
Kako ste spavale. Moje dete i ja skoro isto, ja malo manje a on tacno 9 sati.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 402
18.6.2016 8:16:41   
mali_mis
Jutro user posted image
Danas dolaze moj tata i njegova zena da donesu A. poklon za rodjus. Bice veselo user posted image Samo da ona ne smara previse, jer ona to voli, ona se u ama bas sve razume, i ama bas sve zna.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 403
18.6.2016 11:48:31   
emicaa
Mišu uživaćeš sigurno user posted image
Ja sam jutros do 9 spavala a T je ustala u 7 sa tajom.Inače još nešto ima moje,obožava fudbal user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 404
18.6.2016 13:50:18   
vocicana
Da se javim i ovde, ispiskio je tri kamenceta u jejdnom aktu. Nastavljamo da pijemo napitak od prosa, muke njegove a sreca nasa jutros, recima se ne moze opisati.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 405
18.6.2016 18:11:24   
emicaa
Mm i ja smo se zarovili u sredjivanje i brisanje,sve u dnevnoj smo pomicali i brisali,u spavaćoj takodje.Još nam je ostala Dorina soba.Ne da sam se umorila

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 406
18.6.2016 21:11:30   
marijana22
Žene može glas za paket za trudnice user posted image like

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 407
19.6.2016 7:46:06   
vocicana
Dobro jutro kafanske dive...
Marijana naravno moze, idem odmah na glasanje.
Glasala! Zelim ti da ga dobijes, mnogo je lepo.
Devojke, hajde na kaficu....

< Poruku je uredio vocicana -- 19.6.2016 7:48:13 >

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 408
19.6.2016 7:51:52   
mali_mis
Jutro user posted image
Emice, da znas da jesam user posted image Ona pored toga sto sve "zna", oplete i po mom tati, pa je tako i juce. A on jadnicak sedi, cuti i crveni, al sta da mu radim, on ju je birao user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 409
19.6.2016 8:40:09   
wivern
Dobro jutro zene

Odmah mala sugestija, cemu ovi javni pozivi za glasanje molim vas da to ne radite.

Evo i mene, dodjoh k sebi od zlatibora

Ko ce sutra na posao, uh, brzo prolete.
Uf misu sto ja ne volim takve osobe. Najcesce ih pustim da trtljaju sta hoce bez da se uplicem u to pametovanje, ali ima dana kad ne mogu odrzati jezik za zubima user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 410
19.6.2016 9:01:30   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Ko ce sutra na posao, uh, brzo prolete.

user posted image šta gotov odmor???????

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 411
19.6.2016 9:05:57   
wivern
Pa gotov. Ovo je prolecni od nedelju dana.

Ne znam kako cu M da ostavim, kao krpelj se zakacio za mene. Mukica samo se kikoce i vristi od srece. Ne vidjamo se dovoljno i on je presrecan ovih dana.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 412
19.6.2016 9:20:40   
emicaa
Dobro jutro,opet sam se probudila kao mamurna.Moguće da mjesečarim user posted image
Umijesila sam nam buhtlice pa čekam da se dignu user posted image
Wiv kad ti je ljetni godišnji?
Trćo kako si ti prošla na poslu juče?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 413
19.6.2016 9:24:33   
wivern
Emice u septembru.
Taman, da odmorim od leta user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 414
19.6.2016 9:27:46   
emicaa
Krenuh te pitati kod crnog ljeta pa se sjetih da samo ovde pada danonoćno user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 415
19.6.2016 9:32:29   
Ana RR
Žene, imate li iskustva sa ujedima insekta? Pisala sam u temi, ajde vidite ako neko nešto zna.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 416
19.6.2016 9:37:19   
Trcosava
Ma prošlo smoreno, sve na suvo se radi. A još sam dobila i novajlije da ih učim. ahahaha tičer ahahahah

Emice, nije samo tu kiša - i ovde je 'ladovina. Ništa od leta nećemo imati.

Anči, sad bacim pogled pa begam pod tuš.

Wiki, taj tvoj se lepi, ovaj moj je ljut na mene user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 417
19.6.2016 9:42:15   
emicaa
Ooo tičer imaš li kakvu šibu user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 418
19.6.2016 9:42:33   
wivern

IZVORNA PORUKA: emicaa

Krenuh te pitati kod crnog ljeta pa se sjetih da samo ovde pada danonoćno user posted image

Videla sam, katastrofa.

Ovde su svi u fazonu fuj vrucina.

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 419
19.6.2016 9:54:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ooo tičer imaš li kakvu šibu user posted image

Jok, pretiću im grilom user posted image

Verovatno bi i ja kukala na vrućinu, ali ako je ta vrućina konstantna onda se čovek navikne. A ovo ujutru 12, popodne 25 - čovk samo da crkne

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 420
19.6.2016 9:57:58   
wivern
E, ti ljudi kukaju kad je sneg, kad je hladno, kad je vruce....
Njima nista ne odgovara.

Trco ne znam zasto ali ta tvoja obuka me asocirala na
"Mesi sine mesi, nece nista da ti skodi"
user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 421
19.6.2016 12:01:50   
mila83
Zdravo ! Samo da se kratko javim user posted image
Rostilj se sprema , supa,klinci vrsljaju gde stignu i tako...mozda nam kisa malo pokvari,ali nema veze..
Nadam se da odmarate i uzivate danas user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 422
19.6.2016 12:04:50   
Ana RR
Mila, nas je juče kiša oterala u kuću user posted image taman roštilj pri kraju, postavili sto u dvorištu, sve izneli, mm napunio bazen za decu i kad je krenulo.... užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 423
19.6.2016 13:43:08   
wivern
Mi šetali po keju, M zaspao i ja sad pijem kafu u Coffee dream-u dok mi ključa mozak od nervoze.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 424
19.6.2016 18:39:23   
emicaa
Wiv šta te muči...
Mi bili u igraonici danas,Dori je bilo malo ali meni i više nego dovoljno user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here