Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ana RR -> Junski baRR (1.6.2016 10:00:24)

Drage kRRčmarice [sm=smiley36.gif]

Posto chat teme koristimo za razgovor,molimo vas da konkretna pitanja o trudnoci,deci i bebama postavljate u za to predvidjenim temama.U skladu sa tim procitajte Opste uslove koriscenja foruma.

Ako ta pravila budu krsena,chat teme cemo zatvarati.
takodje preporucujemo da procitate i ringerajin vodic za koriscenje foruma.

[img]http://s33.postimg.org/nipd1hi97/beach_bar_menu_cuba_libre_tropical_fruit_wooden.jpg[/img]

suzi kju -> RE: Junski baRR (1.6.2016 10:14:13)

O pa evo nas u junu, ajoj jako vreme leti!!!

Mala Elena -> RE: Junski baRR (1.6.2016 10:30:07)

Da se upisem ! Pa idem da doruckujem...

emicaa -> RE: Junski baRR (1.6.2016 10:46:51)

I ja da se upišem u jun pa da nastavim sredjivanje stana.
Sve mi teže pada usisavanje a svaki dan moram [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Junski baRR (1.6.2016 11:09:06)

Cao,zenske!uspavljujem boku,pa da se oblacim,vodim b na cas.toplo,a taman sam mislila da ce zasveziti od jutros.

NadaR -> RE: Junski baRR (1.6.2016 11:14:20)

Cao drugari [sm=smiley1.gif]

Oho , već u junu .. [sm=zz_dance.gif]

amelia -> RE: Junski baRR (1.6.2016 11:32:54)

Evo kafica [sm=kava.gif]Caooo zenske ohoooo vec jun kako creme leti sad ce da pocnu ovde neizdrzljive vrucine[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (1.6.2016 13:05:22)

Uospte ne osetim da je Jun [sm=smiley13.gif] valjda sad sve sa trudnocom i sad s bebom pogubila pojam o vremenu [sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Junski baRR (1.6.2016 15:20:34)

Ima l kakav osvezavajuci koktelcic ovde [sm=smiley1.gif] bas je pretoplo a tek pocetak juna. Sad sam sigurna da ce za par dana da se pokvari vreme pa cu da kukam da opet otopli [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (1.6.2016 16:03:33)

Moje krcmarice drage, da nastavimo druzenje.
Ja sam uspavala drekavca...kao...
Sada da popeglam sta imam i da napravim "pizza makaronce"za mm iimene. Tako ih moja starija sestricina zove[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (1.6.2016 16:40:57)

Ni ja nemam osecaj da je vec jun.
Menjam ticker sutra, nisam sedala za komp od kako sam dosla iz porodilista :)

emicaa -> RE: Junski baRR (1.6.2016 18:11:16)

Meni se prije čini da je april zbog vremena,rekla bih da ove godine neće biti ljeta,bar ne ovde [sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (1.6.2016 19:29:55)

Ćaos ženske [sm=smiley1.gif] ste mi dobro? Kod nas se ispadala kiša tj još uvek pada ali više ne pljušti jako. Kad je zagrmelo svi smo skočili [sm=smiley36.gif]

A ja jutros sletela niz stepenice, sad me boli cenjena mi pozadina i imam modricu na nozi. Dobro sam prošla u suštini.

suzi kju -> RE: Junski baRR (1.6.2016 20:23:38)

I kod mene je bio nevreme, nekim 15-20min, grmi, puca, seva, pljušti kiša, ulicom kao da reka ide, strašno. I sad pada ali ne grmi. Ja kad počne da grmi spuštam roletne, pojačavam tv i sedim a mm voli da posmatra kako pada kiša pa ode u sobu.
Me ne nešto glava zabolela, valjda me i umor i nespavanje stiglo [sm=smiley13.gif]
Ana dobro si prošla ccc, pazi se.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (1.6.2016 20:40:20)

I ovde bio pljusak. Boli me glava, malo zbog nespavanja,malo zbog sikiracije i promene vremena ... nemam snage da operem sudove.

Ana RR -> RE: Junski baRR (1.6.2016 20:50:21)

Suzi, mi sve isključujemo iz struje kada jako grmi, imali smo loše iskustvo pre par godina i više se ne zezamo.

suzi kju -> RE: Junski baRR (1.6.2016 21:40:32)

Da , znam, mislim da si pisala već, da je komšijinu kuću udarao grom a vama crkao tv, ne?
Ja se oslanjam na gromobran, a mnogo se plašim kad grmi. Ja imam "traumu" iz detinjstva, na selu smo bili u dvorištu ispod neke prikolice kad je u komšijino drvo udario grom, to je tako puklo nešto i sad mme najviše plaši zvuk pa uvek pojačam nešto.

emicaa -> RE: Junski baRR (1.6.2016 21:43:37)

Temu grmljavine neću komentarisati [sm=smiley36.gif]
Jao najedoh se trešanja konačno,i T je jela kao blesava.Strah me bio da će povratiti.

17 joka -> RE: Junski baRR (1.6.2016 23:04:56)

Vece i uskoro ce za mene i jutro

a sto se tice grmnjavine ja sam imala neopisiv strah mama je to prenela na nas, jer moja baba kad je bila trudna sa mojom mamom u 7-mom mesecu je udario grom zako da sve vam je jasno

uspšela sam prvi put kad sam bila pod Ostrogom taj strah dosta da ublazim

ovde se u toku dana promene svsa godisnja doba.

ubija me glava, Emice posalji koju tresnjicu[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Junski baRR (2.6.2016 5:00:35)

Dobro jutro! Da pisnem malo dok ne krenem na posao [sm=smiley36.gif]

Samo da izdržim danas i sutra, pa sam dobila vikend slobodno. Posle idemo u Bg na tri dana, pa opet još 2 dana radim i onda opet vikend slobodan i od ponedeljka u novom restoranu. Ubija me odlazak u Ljubljanu, ali šta da se radi.

Juče sam otpala [sm=jezicek.gif] negde oko 2 sam samo gledala krišom kad će 16h da begam ahahaha

suzi kju -> RE: Junski baRR (2.6.2016 6:52:30)

Jutroo I od mene, izležavam se još, čituckam po netu po nešto. Baš prija ovo zahlađenje.
Trco znam kako ti je, ja dok sam radila zbog evidencije na ulazu, onog provlačenja kartica, nismo smeli ranije, pa to u 14h bude navala na onaj aparat [sm=smiley36.gif]

nikiteki -> RE: Junski baRR (2.6.2016 6:53:28)

Dobro jutro.

mali_mis -> RE: Junski baRR (2.6.2016 8:04:52)

Jutro [sm=kava.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (2.6.2016 8:06:57)

Dobar jutar[sm=kava.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (2.6.2016 8:38:33)

Dobro jutro.
Trćo za tebe jedan veeeliki [sm=smiley31.gif]
Joko ja se nadam da neću orenijeti strah na T,sreća pa se mm ne boji,onu u subotu veče oboje na proziru gledaju a ja samo što ne plačem od straha [sm=smiley36.gif]

Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>