RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Mala Elena -> RE: Junski baRR (2.6.2016 21:45:50)

Pridruzujem se cestitkama![sm=bravo.gif]
Joko, valjda nece grad!

17 joka -> RE: Junski baRR (2.6.2016 21:49:51)

uh nadam se, sad je negde blizu grom udario pretrnuh.

ja samo mislim na jadne ljude koji zive od poljoprivrede i vocarstva ovde u okolini ih ima mnogoooo[sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (2.6.2016 21:49:59)

IZVORNA PORUKA: mila83

Zene moje drage,nikako da uhvatim vremena da vam pisem ! Srecne godisnjice Ana i Ivana! Znate d aje i meni,ali ne mogu da verujem da sve tri slavimo bas devetu godisnjicu braka ! [sm=smiley36.gif]

Hahaha, ne mogu da verujem [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Junski baRR (2.6.2016 21:50:02)

Ooo dragemoje. Srećna vam svima deveta godišnjica!!!! Da ih još 99 slavite[sm=bravo.gif]

Ja ležim i tipkam, pa ću sa da spavam. Ne znam gde sam[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Junski baRR (2.6.2016 22:18:17)

Trco, da sam blize da te malo izmasiram da se opustis i odmoris

mada i ja sam koma, od posla i mene sve zivo boli

suzi kju -> RE: Junski baRR (3.6.2016 7:23:07)

Dobro jutro mame!!!

vocicana -> RE: Junski baRR (3.6.2016 7:24:07)

Dobro jutro, krcmu hitno otvarajte od kise sinoc i od nekog loseg spavanja mogao bi prvo neki smooth pa onda dupla kafica!!!

Trcosava -> RE: Junski baRR (3.6.2016 7:27:49)

Evo ja stigla u Lj, pijem kafu pred posao ahaha
Voci, evo kafa od mene[sm=kava.gif]

mali_mis -> RE: Junski baRR (3.6.2016 7:43:10)

Jutro [sm=kava.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (3.6.2016 8:05:12)

Dobro jutro,opet kiša pada.Pa dokle će više majku joj.Gledam sad slike,prije godine u ovo doba smo već hodali polugoli a sad temperatura oko 15 stepeni [sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Junski baRR (3.6.2016 8:08:03)

Emice,zar je toliko hladno?!ovde vrucine pocele...pijem kafu i mislim se..

emicaa -> RE: Junski baRR (3.6.2016 8:11:16)

Branki posle podne bude malo tolije ali do podne katastrofa.Ove godine je baš malo sunca bilo.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (3.6.2016 8:13:56)

Jutro vam ! Evo ja cekam mm da izadje iz wc-a, treba mu pola sata [sm=zmeden.gif]

suzi kju -> RE: Junski baRR (3.6.2016 8:20:27)

Emice da se preseliš ti u neke toplije krajeve [sm=smiley36.gif]
Bogami ovde vrućine počele, a i neka su, torba nam lepo. Jest da su deca nervoznija ali dobro, neka se naviku i na tu temperaturu [sm=smiley1.gif]
ME [sm=smiley36.gif]muškarci su goriva od žena samo što neće to da priznaju.

mila83 -> RE: Junski baRR (3.6.2016 8:48:42)

Dobro jutro [sm=kava.gif] Kafa se vec zbuckala i pije se...sunce,pticice...bice toplo i danas.M radi domaci,T izvodi gluposti po podu a ja cituckam po RR.
Trco,kako je na poslu?

Trcosava -> RE: Junski baRR (3.6.2016 10:33:14)

Mila, crnački, ali ne žalim se. Vreme brže prođe. Mada oko 14 me polako izdaje snaga, jbg ipak mnogo rano ustajem.

Emica i ja se selimo na Krit[sm=jezicek.gif]

suzi kju -> RE: Junski baRR (3.6.2016 11:48:26)

Trco a čime se baviš?
Drage mislim da je vreme za kafu!!

emicaa -> RE: Junski baRR (3.6.2016 11:53:21)

Trćo znaš da od oktobra od kad sam bila tamo sve češće razmišljam da se preselim.
Sveki i ja čak imamo plan,nas dvije idemo tamo a svekar i mm ostaju ovde da rade i da nam šalju pare [sm=smiley36.gif]
Suzi Trća nam je počela radit u meku [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Junski baRR (3.6.2016 11:57:25)

Suzi da znas [sm=smiley36.gif]
Hocu i ja na Krit, pa bar da letujem jedno tri meseca ne moram da se selim[sm=jezicek.gif]
Jedva uspavah malu. Sad dok ustanem sa kreveta probudice se.

suzi kju -> RE: Junski baRR (3.6.2016 11:59:43)

Baš bi vam bilo "loše" na kritu [sm=smiley36.gif]
Mm dobio ponudu da ide i Afriku u mirovnu misiju, JOK! Fala lepo, ali ne treba.
Možda će dogodine na Kipar.

emicaa -> RE: Junski baRR (3.6.2016 13:21:34)

Elena ja bih radije da živim tamo a ovamo da dolazim na tri mjeseca [sm=smiley36.gif] mala kućica pored mora i super.Radila bih ja i tamo,ne bih dane samo na plaži provodila [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (3.6.2016 13:29:12)

Suzi, moj je prošle godine bio na Kipru sest meseci.... Gde u Afriku je dobio ponudu? I moj je nešto pricao za Afriku....
A isto ti je, Afrika ili Kipar, jedino sto na Kipar mozete otici vi kod njega. Sin i ja smo bili, pogledaj moje slike na fb... Dobro je bilo sto je on bio od septembra do marta, pa su karte dzabe, mi smo platili 100e dve povratne karte. I zimi su tamo velike rasprodaje :) Muz je kupio sebi patike sto su ovde 13000 din tamo za 19e... A i mi smo kupili svašta nešto... Ako te bude interesovalo, pricacu ti detalje... I da, smestaj vam je besplatan kod njega, kao i hrana :)

suzi kju -> RE: Junski baRR (3.6.2016 14:03:18)

Ivana centralno afrička republika je u pitanju. Ma ne bih da ide u Afriku zbog raznoraznih virusa , ebole, malarije. Prošle godine je doktorka koja je bila tamo u misiji umrla. Mislim ne mora to ništa da znači, ali neka.
A na Kipar se ide septembra ove godine i septembra sledeće godine, Pa će možda tada da ide.
A za Afriku, plaća se skoro pa duplo više nego Kipar zbog rizika.
A kad bude išao baš ću te kontaktirati. Nisam znala da možemo i mi da idemo u posetu.

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (3.6.2016 14:07:43)

Znam ja to sve, dobrooo sam obavestena o misijama... :)
A Kipar ima stalno, i leti i zimi. Mada, definitivno je bolja ta "zimska" varijanta :) I Kipar im više dodje kao odmor i psihički i fizicki.

suzi kju -> RE: Junski baRR (3.6.2016 14:12:09)

Pa baš to. Makar ću biti rasterećenija po pitanju zdravlja.
Nikakve pare ne mogu da plate zdravlje, neka mi je on živ i zdrav, Afrika ne dolazi u obzir.
Mnoge njegove kolege se vode logikom "nisam valjda ja te sreće", i prijavljuju se da idu. I shvatam ja da ljudi taml žive ali neka, ne moraju da ide đavolu na noge.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>