RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

amelia -> RE: Junski baRR (4.6.2016 8:51:06)

Jutrooo i od mene... Meni isto treba nesto da me razbudi sederi smo do kasno.. Pravila sam tortu bebcu za punih 9 meseci tek nocas oko 11 h, mm cuvao ga budnog da bi ga slikao... Tako musavog gde brcka tortu i umazuje se. Crkli smo od smeha kako je mlatarao prsticima po tortu dusica malena[sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (4.6.2016 9:15:16)

Amelia, cestitamo srecici devet meseci! [sm=smiley27.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (4.6.2016 9:26:59)

Dobro jutro,prije pola sata sam ustala.Danas ne planiram nigdje a ne znam kako da ležim,kuk me ubija a na ledja ne mogu ali ispoštovaću to da mirujem do ponedeljka.

suzi kju -> RE: Junski baRR (4.6.2016 11:36:53)

Emice hoće to tako u trudnoći [sm=smiley36.gif]
Dobar dan drage!
Ja da se spremim, pakuje torbu za beke i odosmo malo u šetnju.

wivern -> RE: Junski baRR (4.6.2016 17:25:35)

Pa gde ste nestale.
Ja se umorih danas a ni pola stvari nisam zavrsila.
I kad ce taj godisnji vise

branki* -> RE: Junski baRR (4.6.2016 19:38:03)

Evo mene,sela da iskuliram uz pivo i super mi je bilo,ali naravno da me zvao tata i iznervirao.covece vise,ja ne znam da li sam samo ja ovako nervozna osoba,ovde gledam sve neki kuleri,nasmejani,smireni,jbt jesu li na tabletama ili se foliraju ili sta vec!

Mala Elena -> RE: Junski baRR (4.6.2016 19:56:50)

Branki ahahaaah, to meni kaze sestra- jel si ti stvarno tako smirena ili se foliras?[sm=smiley36.gif]
Emice, izdrzi jos malo...
Mi dosli iz setnje pa sad odmaramo noge...

amelia -> RE: Junski baRR (4.6.2016 21:34:42)

Vece !!! Nigde nikog u baru,prazno sve [sm=smiley1.gif]

Mi smo se razbili od setnje !!! Izasli smo iz kuce oko 11 h vratuli se u 20 h setali i setali i setali malo u kupovini. Kupila sam bebcu prve prave patikice neke disney&adidas prelepe su, jest da su malo masne bile 47 e ali mm je insistirao da ih uzmemo, mada su imali i ok patikice za 29 e ali hajde nek ih nosi bebac i trci u hodalici[sm=smiley36.gif]

Sad me ceka vecera za nas, vecera za A a bas sam umorna i nemam na umu sta da pravim moram nesto na brzaka da zbuckam sad ce da se probudi pa da place ako nije gotova papa...

suzi kju -> RE: Junski baRR (4.6.2016 21:52:59)

I mi smo se našetali danas, otišli od kuće negde oko pola 1 došli oko 20h,baš nam je lepo prošao dan.
Sutra planiramo opet negde, a videćemo dal ćemo, pošto mm možda zovu na posao , nikad se ne zna.
Sad odoh pod tuš pa spavanje.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (4.6.2016 22:28:55)

Laku noc svima!

mila83 -> RE: Junski baRR (4.6.2016 22:34:04)

Ja se javila jutros i evo sad se pozdravljam [sm=smiley36.gif] Ceo dan mi je prosao dok si rekao keks.Prepodne u poslu sa sokom od visanja,popodne oko rucka,kojekakvog drndanja...
Bar sam se lepo istusirala i oprala kosu ,kao covek,da me niko 20 minuta nije zvao dok sam bila u kupatilu,ni kvaku nisu pipnuli[sm=smiley36.gif]
Idem i ja na spavanjac,klinci vec spavaju,T zaspala na podu igrajuci se..Jedino sto me davi neki kasalj,evo mazala sam se Fitobalmom.
Laku noc !

mali_mis -> RE: Junski baRR (5.6.2016 7:37:46)

Jutro [sm=kava.gif]

branki* -> RE: Junski baRR (5.6.2016 8:40:18)

Jutro i ovde!
Stavila sam za kaficu!

suzi kju -> RE: Junski baRR (5.6.2016 8:53:45)

Jutro i oĐe!
Mini je muž skuvala kafu, sve i popila sam je do sam još bila u spavaćici.
Sad odoh da spremam doručak, ručak pa danas ponovo u neku akciju.

branki* -> RE: Junski baRR (5.6.2016 8:55:36)

Ja sam stalno cekala od mm da mi tako skuva kafu i donese u krevet i nisam jos docekala...
Pade mi na pamet big mum,je l se cuje ko s njom?

mila83 -> RE: Junski baRR (5.6.2016 9:26:22)

Dobro o jutro i od mene! Kod mene akcija uveliko...dorucak obavljen,rucak se sprema,ves masina ukljucena,cvece zalila,ma divota.
A sinoc sam dobila temperaturu,ubise me sinusi...popila defrinol i bolje mi je.
Sta planirate danas?

emicaa -> RE: Junski baRR (5.6.2016 9:39:18)

I mi smo upravo doručkovali,Dora po drugi put od jutros [sm=smiley1.gif] najedoh se i dodje mi muka.
Ovde je i danas neko šugavo vrijeme ali ja svejedno i danas ležim,žao mi zbog T ako počne kiša.Mogla je sa tajom u šetnju.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (5.6.2016 9:51:49)

Mila [sm=smiley13.gif], ozdravi sto pre ... i mene napale neke sline, zelene aaaah, mrzim ih.
I kod nas lepo jutro, ustali raspolozeni![sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Junski baRR (5.6.2016 11:44:06)

Hvala Me ! Ma meni to tako izgleda zadnje tri godine u ovo vreme..najverovatnije neka alergija..mada mi i tata ima problema sa sinusima,kontam da je nasledno..
Kod mene nastavak akcije,sredjujemo deciju sobu,i igracke i stvari..a T samo razbacuje po celoj kuci.

Maraj -> RE: Junski baRR (5.6.2016 11:51:29)

Pozdrav ovde u baru [sm=smiley1.gif]
Lazar nas minirao od jutros. Spremili se da izadjemo napolje. Mislili da odemo da gledamo letnja kolica , a on zaspao. Evo ga spava vise od sat vremena.

Ana RR -> RE: Junski baRR (5.6.2016 12:24:17)

Hello [sm=smiley1.gif] i kod mene akcija od jutros. Obrali višnju, posle da je očistim i da kuvam džem, pristavila supicu da se kuva, za ručak samo da dodam neki prilog jer imamo mesa od juče. Pravim i kolač sa malinama. Glava mi puca, treba da dobijem, najradije bih se uvukla u krevet [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (5.6.2016 12:30:36)

Ana zar opet,čuni mi se da si skoro pisala da si u pms-u.
Mi smo juče kupili trešanja i na kraju smo svi odustali previše nam bilo.Konačno smo ih dočekali [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (5.6.2016 13:02:54)

Krcmo dobar dan, ja sam samo da virnem, bez posluzenja, ima se svasta za uraditi po kuci danas, ljubim vas pa pisem malo kasnije.

Ana RR -> RE: Junski baRR (5.6.2016 13:51:26)

Emice, to i moja drugarica kaže [sm=smiley36.gif] malo mi je poranilo, danas mi je 24. dan ciklusa. Mada, evo baš gledam, od novembra na ovamo uglavnom sam dobijala na 24 - 26 dana. Mislim da bih mogla proveriti hormone, a inače sam trebala još u aprilu na kontrolu kod dr i nešto nikako da zakažem.

mila83 -> RE: Junski baRR (5.6.2016 15:00:35)

E Ana,i meni se zadnja tri ciklusa skratise tako,trebalo bih i ja na kontrolu...inace su mi uglavnom bili na 30 dana.
Mi smo rucali,oprala sudove,popoila Defrinol odremala skoro sat vremena( uz svu mogucu buku u kuci ! ) i evo sad treba da rasirim drugu turu vesa.
M dolaze drugarice oko 17h na igranje,a ja u 18h imam zenski tramping- mame izmedju sebe menjaju stvarcice koje vise ne koriste(tipa tasne,cipele,garderoba,bizuterija)
pa onda kupanje klinaca i psremanje za skolu i vrtic sutra....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>