RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

suzi kju -> RE: Junski baRR (6.6.2016 15:08:40)

Voci kad kažeš nešto jednostavno meni pada na pamet prženi krompir, ili pak pečeni, kajgana [sm=smiley36.gif]jes da nije za ručak al je jednostavna.
U stvari neeeee najjednostavnije za ženu je (ono što će mm danas da uradi) kupljen gotov ručak [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (6.6.2016 15:14:34)

To je mnogo ok, ali kod mene je specificna situacija, zbog muzevljevog zdravstvaenog stanja, da mi je muka i od rucka i od svega vise ako mi verujete. Ja bi najradije, malo suvog msa, kajganu, imamo cak i ajvar, pa sednes i pojedes, a ovako...przene krompirice smo juce imali, sa nekim finim mesom, danas stvarno ne znam sta cu, ah, tako se nerviram!

mila83 -> RE: Junski baRR (6.6.2016 15:16:16)

Voci,bas mi je zao sto se toliko nerviras,nemoj! Ma nesto cete pojesti,necete ostati gladni.I meni se to desava,kad ne stignem dobra je i kajgana za rucak.

17 joka -> RE: Junski baRR (6.6.2016 16:44:15)

Voci, nemoj se sekirati.

podsetila si me sad da imam jos koju teglu ajvara sad znam sta cu da jedem [sm=smiley1.gif]

ko ce da kuva kafu?

BubaBubica -> RE: Junski baRR (6.6.2016 17:21:42)

Evo ja ću da skuvam i da častim sve povodom završetka krečenja jeeee [sm=bravo.gif]

Voci najlakše je, bar meni, zbrčkati nešto u vatrostalnu i staviti da se peče. Ima varijanti koliko hoćeš, ili smućkaj sve što nađeš u kući i eto ručkaaa [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Junski baRR (6.6.2016 17:30:49)

Bubi [sm=bravo.gif] postavi tamo slicicu u temu da vidimo kako si sredila

Ana RR -> RE: Junski baRR (6.6.2016 17:42:30)

Voci, grilovane tikvice sa sirom i nekom pastom, pečene paprike sa sirom i mladim krompirom, bruskete sa paradajzom, bosiljkom i belim lukom, jaja sa paradajzom i sirom iz rerne itd... meni je to sve onako letnje, brzo i lagano. Ima gomila ideja, nego mi sad slabo pada na pamet [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Junski baRR (6.6.2016 17:44:12)

Mmmm gotov rucak koji ja ne spremam..[sm=smiley36.gif] volim to!
Ali nije cesta pojava.
Svima nam prvo padne na pamet krompir, sad smo ga rucali. A tog brkanja.nema kod mm, bas me nervira (ubacila sam malo tikvica i nasta` haos)...

wivern -> RE: Junski baRR (6.6.2016 18:23:41)

Jel to neko spomenuo kafu [sm=smiley36.gif]

Pu za mene, i ja cu jednu...brzinsku [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (6.6.2016 18:40:08)

Ajde Wiv, ja upravo skuvala [sm=smiley1.gif] ne bi trebalo da je pijem dok imam ciklus ali baš mi se pije.

17 joka -> RE: Junski baRR (6.6.2016 19:05:14)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0606/kn7-108010.jpg[/img]

evo kafice

Anci [sm=bravo.gif] hvala za ideje, ovih dana ,mi bas trebaju te brzinske i lagane varijante za rucak.

wivern -> RE: Junski baRR (6.6.2016 19:26:29)

E hvala, u poslednje vreme pijem baš dosta nesa.
Jao žene sledeće nedelje sam na odmoru napokon, idem tri dana na zlatibor. Jedva čekam.

17 joka -> RE: Junski baRR (6.6.2016 19:41:51)

Wiv, pa konacno malo da odmoris

ja bih volela negde na planinu ili more ali radim citavo leto

suzi kju -> RE: Junski baRR (6.6.2016 19:47:29)

Hello drageeee!!!
Ja išla u dugu šetnju sama, mm čuvao decu. Onda išla u nabavku, pa pržila palačinke i sad sam legla da odmorim dušu.

emicaa -> RE: Junski baRR (6.6.2016 20:05:22)

Evo i mene,
Wiv uživaj za sve pare na Zlatiboru i odmori ko čovjek.
I ja sam pravila palačinke a kao šokirala se kad sam vidjela na vagi 58 kg,biće do kraja 78 [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (6.6.2016 20:22:59)

Joko, ja obožavam ta brza i lagana jela, pogotovo ako su bez mesa.

Wiv, divno, malo da napuniš baterije [sm=smiley1.gif]

Užasno sam se iznervirala oko nečega a pošto nešto moram da radim kada sam besna, neplanirano sam oribala kupatilo i šporet, oprala ručno svo suđe i sad ću da uzmem da peglam [sm=smiley36.gif] bar neke koristi [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Junski baRR (6.6.2016 20:46:51)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Užasno sam se iznervirala oko nečega a pošto nešto moram da radim kada sam besna, neplanirano sam oribala kupatilo i šporet, oprala ručno svo suđe i sad ću da uzmem da peglam [sm=smiley36.gif] bar neke koristi [sm=smiley36.gif]

ISTA ja !!! [sm=smiley36.gif] Dobro to dodje nekad [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Junski baRR (6.6.2016 21:02:41)

Wiv, uzivaj [sm=bravo.gif]
Mi smo bile u setnji, beka i ja, nosila sam je u marami a.usput smo nabrale cvece [sm=smiley1.gif]
Sada pijem svoju prvu kafu pa da izvedem E malo u setnju...

Ana RR -> RE: Junski baRR (6.6.2016 21:26:13)

Mila [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Junski baRR (6.6.2016 21:44:54)

Mala Elena u 9 izlazite u setnju?
Ja sam zene gladna, ali moram da se kontrolisem. Vec je kasno za jelo. Sela sam da ucin, pa mi je proradio apetit.

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (6.6.2016 21:54:04)

IZVORNA PORUKA: mila83

IZVORNA PORUKA: Ana RR

ISTA ja !!! [sm=smiley36.gif] Dobro to dodje nekad [sm=smiley36.gif]

Hahahaha, nemojte da me kopirate [sm=smiley36.gif]
Ja najviše volim da "usijam" kupatilo [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (6.6.2016 22:12:15)

Vi koje od nervoze volite čistit znate da sam ja sam malo slabije pokretna i ne odbijam ničiju pomoć [sm=jezicek.gif]
Opet gledam uvod u anatomiju,još dvije epizode i gotova peta sezona@[sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (6.6.2016 22:19:16)

Anci, sve ja to znam i svasta bi nesto probala, ali hvala ti na refresh-ovanju ideja, ali svaka druga namirnica se kosi sa onim sto mm sme i treba da jede. Vise cu popizdeti, izv se unapred zbog recnika.
Jao a sve sam danas sredila, prasincina, podovi, usisavanje, ma nisam stala,,idem da ukljucim masinu, pa da se sredim. Dobila tacno u dan, ne mogu vam opisati kako se osecam. Kao da sam u rudniku danas radila.

vocicana -> RE: Junski baRR (6.6.2016 22:41:46)

Wiv mi smo dosli sa Zlatibora, pe tri dana, kako sam se slatko nauzivala, ne mogu ti objasniti. MM sam rekla, kako znam da sam se odmorila, imam osecaj kao da sam pre 10 meseci otisla iz Krusevca. Uzivaj! Napuni baterije

17 joka -> RE: Junski baRR (6.6.2016 22:58:26)

Ana,Mila, i ja kad sam nervozna mogtu da okrenem kucu naopacke i da uradim svasta za kratko vreme[sm=smiley1.gif]

Emice rado bih ti dosla u ispomoc

zene ja sam bas srecna isprobah sve pantalone koje imam i u svake sam uspela uci i zakopcati jeeej sad imam vise elana da smrsam

nego mi kasni [sm=hudicek1.gif] pa bih zadnjih dana jela kao prasica i sad mi zao i jesam jela vise nego smem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>